המון בהצלחה
מ מאור כהן1 New member 11/4/07 #60 הוו בהצלחה../images/Emo20.gif גם מחר ילדה מהכיתה שלי עוברת אותו דבר....וגם לה קוראים קורל:O בכל מקרה החלמה מהירה
הוו בהצלחה../images/Emo20.gif גם מחר ילדה מהכיתה שלי עוברת אותו דבר....וגם לה קוראים קורל:O בכל מקרה החלמה מהירה
ס סיו לאב אוהד אלישע New member 11/4/07 #62 מאחלת לך רק בהצלחה ובריאות../images/Emo24.gif מחזיקים לך אצבעות,יהיה בסדר
ק קטנה א2ל פיקחית New member 12/4/07 #78 תודה לכולם!!! אמא'לההה אני מתפה מחפחדדד.... יאללהה אני עפה לשניידר ביי
ק קטנה א2ל פיקחית New member 12/4/07 #93 עברתי את זה בשלום!!! תודה ל-כ-ו-ל-ם!!! (עד שיצאתי משם הביאו לי כיסא גלגים יאוו אתם לא יודעים איזה מגניב זההה ) נראה לי נשכיר קביים (או איך שלא רושמים את זה..) קשה לי ללכת ככה עם התחבושת, הם חבשו לי כמעט את כל כף הרגל...ואסור לי להתקלח יומיים
עברתי את זה בשלום!!! תודה ל-כ-ו-ל-ם!!! (עד שיצאתי משם הביאו לי כיסא גלגים יאוו אתם לא יודעים איזה מגניב זההה ) נראה לי נשכיר קביים (או איך שלא רושמים את זה..) קשה לי ללכת ככה עם התחבושת, הם חבשו לי כמעט את כל כף הרגל...ואסור לי להתקלח יומיים
O OoתומקארoO New member 14/4/07 #118 וואי איזה יופי!!!../images/Emo87.gif אני כל כך שמח בשבילך בדיוק הגבתי לך ואמרתי לך בהצלחה בניתוח..חחח.. לא הסתכלתי על התאריך בכלל.חחחח..
וואי איזה יופי!!!../images/Emo87.gif אני כל כך שמח בשבילך בדיוק הגבתי לך ואמרתי לך בהצלחה בניתוח..חחח.. לא הסתכלתי על התאריך בכלל.חחחח..
O OoתומקארoO New member 14/4/07 #117 אוי מותק בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo87.gif אל תדאגי גמאני עברתי כמה ניתוחים בהרדמה כללית! זה עובר ואת תצאי בריאה ושלמה!!! ועוד תחזרי לפורום!! ביי מותק המון המון המון בהצלחה!! תתרגישי רק טוב!
אוי מותק בהצלחה../images/Emo24.gif../images/Emo87.gif אל תדאגי גמאני עברתי כמה ניתוחים בהרדמה כללית! זה עובר ואת תצאי בריאה ושלמה!!! ועוד תחזרי לפורום!! ביי מותק המון המון המון בהצלחה!! תתרגישי רק טוב!