מאלפי כלבים

dead-men

New member
מאלפי כלבים

מישהו כאן יודע כמה בערך עולה לאלף כלב אילוף בסיסי . ואם אתם יודעים על מאלפים מומלצים של מאלפים באזור המרכז. ומחירים ממוצעים של אילוף יוכלו לעזור לי. נ.ב אני גם יכול לבוא לצאט היום?

champ

New member
בן כמה הכלב?

וכן אני חושב שאתה יכול לבוא לצ´אט זאת תהיה הזדמנות בשבילך להכיר ולשאול את כל השאלות על בעלי החיים אני מאלף את הכלב שלי לבד - קניתי כמה ספרים בנושא כך שאני לא מעודכן במחירים בכל אופן צריך להתחיל את האילוף בגיל צעיר מאוד

kittydoc

New member
מאלפי כלבים

הי לגבי מאלפים ניסיתי 2 באזור ת"א עם הוימרנר שלי לפני שנתיים ומאוד לא הייתי מרוצה!! בלשון המעטה אחכ סיפרו לי על מאלף מדהים באזור ראשלצ והוא פשוט הציל לי את הכלב הוא מאלף גם באזור תא והשרון והוא פשוט בחור מדהים! המון אנשים שאני שולחת לו מרוצים שמו עדי והסלקום שלו הוא 052-497344 מומלץ בחום

dead-men

New member
תודה רבה

מצטער שלא הגעתי בסוף למפגש בצאט אתמול פשוט הייתי עסוק מידי......אשמח לבוא למפגש הבא שלכם אם רק תודיעו לי. אתה יודע מחירים ? התנצלות רצינית ביותר.........בהודעה רשמתי לכם שאני מחפש באזור המרכז בטעות אני מחפש באזור השרון סליחה על הטעות.

show jumping

New member
מחירים

אני התחלתי לפני יותר משנה לאלף את הכלבה שלי אצל מאלף ממש מעולה, אבל לא נראה לי שהוא עובד באזור שלך. מה שכן אני יכולה להגיד לך זה מחירים: קורס אילוף בסיסי של גורים- 4 מפגשים של חצי שעה- 200 ש"ח קורס אילוף בסיסי (לא גורים)- 12 מפגשים של שעה- 700 ש"ח קבוצת אילוף "מתקדמים"- כל מפגש שעה- 30 ש"ח. מקווה שעזרתי.

dead-men

New member
עכשיו יש לי דילמה!!!

אני לא יודע עם הכלבה שלי צריכה אילוף בסיסי או אילוף מתקדם........ היא יודעת לשבת , לא לזוז וכו´ אבל לא מספיק טוב בשביל זה צריך אילוף בסיסי או מתקדם? אתה יכול לרשום לי את השם ואת הטלפון של המאלף שלך כי אני אוסף את כולם ואחרי זה אני יבחר גם אם הוא לא באזור השרון. נ.ב הכלבה שלי בת 8 וחצי חודשים. זה לא מאוחר נכון?

show jumping

New member
אני אנסה לעזור

אוקיי, אז דבר ראשון אני בת. אני התחלתי עם הכלבה שלי בקורס אילוף בסיסי כשהיא הייתה בת חצי שנה. היא הייתה הכי צעירה שם אבל היה לה כושר ריכוז מספיק טוב בשביל קובוצת ה"לא גורים". היא ידעה אז את הפקודות הבסיסיות בלבד אבל כמו שאתה אמרת- לא מספיק טוב. מה שעשינו היה להתחיל בקורס הבסיסי ואז, בערך אחרי חודשיים (8 מפגשים), "הקפיצו אותנו כיתה", למתקדמים. אז בקיצור הדבר הכי טוב לעשות הוא לדבר עם המאלף לפני שנרשמים לקורס כלשהו, מסבירים לו את המצב והוא יעזור לך להחליט לפי דעתו ושיטת העבודה שלו. המאלף שאצלו אני מאלפת את הכלבה שלי הוא מייקל בלום, ואני באמת ממליצה עליו בחום. הטלפון שלו הוא 445699-052.

dead-men

New member
המספר יצא הפוך

אם את יכולה לרשום אותו בעברית( אפס חמש שתיים וכו´) אני יודה לך איפה הוא מאמן את הכלבים? ועוד שאלה .......אתם עושים גם היום מפגש צאט?

בקי@

New member
רק עוד הצעה קטנטנה....

ישנו גם חוג לאילוף ולאג´יליטי.... אם אתה מעוניין בפרטים נוספים תשאיר הודעה...

dead-men

New member
אני מעוניין בהכול

כל דבר יהיה לי טוב.........אני יבדוק את כולם ובסוף אני יחליט.

בקי@

New member
החוג לאילוף ולאג´יליטי...

כבר נתתי פה פרטים אבל אני אגיד עוד פעם,החוד מתקיים אחת ללבוע בחוות הדוד משה בכפר טרומן במרחק של 5 דקות נסיעה מנמל התעופה בן גוריון. החוג הוא 45 דקות אילוף לפי רמות ו45 דקות של אג´יליטי זה בעצם מסלול מכשולים עם כל הקפיצות והכל אני מניחה שאתה מבין למה אני מתכוונת מצורפת תמונה. תוכל לבוא בפעם אחת ולראות אם אתה מתאים ואם אתה נהנה. איזה סוג של כלב/ה יש לך?

dead-men

New member
בקי........אפשר את הטלפון שלהם?

יש לי כלבה לברדור שחורה מעורבת

בקי@

New member
הטלפונים:

יו"ר החוג 052-552987 - נחום סחר.... פרטים נוספים תוכל למצוא באתר www.petnet.co.il מועדונים-החוג הישראלי לאילוף כלבים... מקווה לראותך שם יום אחד! דרך אגב החוג מתקיים בשעה 4:00

nikit1

New member
../images/Emo91.gif למאלף ומחירים

הבחור שאילף את הכלבה שלי מגיע אליך הביתה (גם איזור השרון), מאלף את הכלב לבד וכשהוא מוכן הוא ממשיך לבוא אליך הביתה ולוקח את הכלב (אתה כמובן חלק אינטגרלי מהשיעורים) לפארק עם כלבים שקרוב אליך וככה הכלב לומד להקשיב לפקודות גם כשיש כלבים אחרים בסביבה. הוא ממשיך עם האילוף ללא הגבלת זמן, עד שהכלב לומד- אם זה חודש ואם זה חצי שנה באותו המחיר. אני היתי מאד מאד מרוצה, הוא בחור מקסים שהכלבים הם כל עולמו, הוא פשוט אוהב את מה שהוא עושה ולא מפסיק עד שהכלב באמת מאולף. הוא לוקח 700 ש"ח ב"גלובל", עד שהכלב מאולף, לא מגביל אותך בזמן וזה היה נפלא מבחינתנו. בכל מקרה שמו שי והטלפון שלו- 529403-051 , תמסור לו ד"ש מניקיטה.

dead-men

New member
ניקיטה זה נראה לי מצוין

יש רק בעיה אחת....הוא בחיים לא יבוא עליי הביתה אני גר באלפי מנשה (מי שלא יודע זה ליד קלקליה וחבלה ומלא ישובים ערביים) תגידי המספר שנתת לי הוא: אפס חמש אחד- שלוש אפס ארבע תשע שתיים חמש או שהפוך?

nikit1

New member
הטלפון הפוך ממה שכתבת-

זה חמש שתיים תשע ארבע אפס שלוש ואם אני לא טועה היה לו אילוף באלפי מנשה. בכל מקרה- לא תהיה לו בעיה להגיע לכפר סבא, בזה אני בטוחה.

clairvoyance

New member
אלפי מנשה?

אני זוכרת שמבית הספר שלנו היו הסעות לאלפי מנשה באוטובוסים מגונים :) שי הגיע איתי פעם אחת לבת-חפר - וגם זה לא כזה רחוק.. בכל אופן - נראה לי שכולם היו מעדיפים להגיע לכפר סבא ולא לאלפי מנשה - ושוב אני מצטרפת להמלצה על שי כמאלף. אגב - אם אימצת את הכלב מאס או אס - המחיר הוא 500 ש"ח.. לפחות כך היה אצלי. ובהצלחה עם האילוף - עם תקח את שי - אולי אף אזכה לראותך..

nikit1

New member
את עדיין באילוף

אצל שי? כמה זמן אתם כבר באילוף עם הכלב?

clairvoyance

New member
כן.. עדיין באילוף

אני מסרבת לעזוב עד שהוא יהיה מאולף לחלוטין :) הוא עדיין לא הולך "רגלי" בלי חגורה... וב"אלי" יש לו קטעים שהוא בורח.. חוץ מזה - הוא כבר די מאולף. היה לי הפסקה של חודשיים - אבל התחלתי לאלף את בושי כשהוא היה בן 3 חודשים. היום הוא בן 10 חודשים. הרבה זמן, הא? :)

nikit1

New member
גם לנו היתה בעיה עם "רגלי",

משום מה "אלי" היה טוב אצלה מההתחלה, עם כלבים מסביב ובלי אבל "רגלי" היא ממש לא אהבה. האמת שעכשיו אני לא הולכת איתה כמעט ב"רגלי", זו הפקודה הכי פחות שימושית אצלינו... ו- אל ייאוש, לנו גם לקח הרבה זמן, אבל שווה להשקיע בזה
בכל מקרה- תמסרי לשי ד"ש חמה מניקיטה המנומרת ובעליה

למעלה