מאליה או חרסוניסוס???

מאליה או חרסוניסוס???

אני מעוניין לתכנן טיול בן 5 ימים ליוון.
1) מהו היעד המועדף יותר? מאליה או חרסוניסוס?
2) האם יש מלונות מומלצים במקומות אלו? זולים יותר...
3) האם כדאי לסגור חבילה או טיסה בנפרד ומלון בנפרד ולהסתדר שם עם העברות?
תודה

אתם בגיל שלא יזרקו אתכם ממועדונים במאליה

הילדים בני-15-18 שהורים חסרי אחריות שלחו אותם לבד לכרתים, גרמו כל כך הרבה נזקים ובזיונות שלא מכניסים אותם למועדונים במאליה.

לכן אין בעיה כזו.
לדעתי אתם צריכים ללון בלימאני חרסוניסו ויש מלונות פשוטים בהחלט שתוכלו ללון בהם, ואם אתם בלייני-לילה, תוכלו לקפוץ גם למאליה לבלות.

תעשו השוואה כמה עולה דיל כולל טיסה ומלון, ובתקופה כזו סביר שזה יהיה יותר זול מטיסה לחוד ומלון לחוד, אלא אם יש לכם סבלנות לחפש טיסה זולה (באגיאין יש שתי טיסות שבועיות ישירות וסדירות ביולי-אוגוסט, כעת טיסה שבועית אחת. בתי מלון זולים אפשר כמובן דרך זקרוס טורס החל ממלון "אלמי" באיזור המרכז התיירותי, או "ארי ביץ" צמוד לפארק המים העירוני עם מסיבות קצף וכו ושמח כל היום, או וילה סוניה ליד הנמל ואחרים.

סגרנו טיסה בנפרד ומלון בנפרד

מכיוון שלא הצלחנו למצוא טיסה בחבילות שתענה על הדרישות שלנו מבחינת הזמנים. כמו כן סגרנו במלון miramar שנמצא לפחות ע״פ הכתוב באתר בחרסוניסוס... האם הבחירה טובה?

כדאי שתבדוק שוב

אני לא מכיר מלון כזה בלימאני חרסוניסו.
יש מלון כזה חדש בערך 4 ק"מ דרומית לעיר איוס ניקולאוס.
למלון יש חוף סלעי, וחוף חולי יש במרחק של יותר מקילומטר דרומה.
המלון עצמו נחמד ובנוי מדורג במעלה ההר.

לאונידס

Active member
תלחץ על הקישור "הצג על המפה" בלינק שנתת

מיקום המלון מסומן במדויק, קרוב מאוד לנמל.

לאונידס

Active member
אני לא מבין כלום במה אתם רוצים לעשות

איפה אתם רוצים לבקר, מהן דרכי התחבורה שלכם.
אין לי מושג אם סגרתם הזמנה הניתנת לשינוי. אם לא ניתנת לשינוי אז מה זה משנה עכשיו?

בעיקר מסיבות וחיי לילה

אמנם סגרנו ולא ניתן לבטל אך אני צריך לדעת איפה אנחנו נמצאים ומה האפשרויות מבחינת מיקום... אין לנו רכב או משהו כזה... הבנתי שיש אפשרות לשכור שם טרקטורון או אופניים אבל לפי מה שהבנתי על מיקום המלון לא נראה לי שיש צורך... רציתי לדעת מה אתם חושבים

yossialef

New member
אתה "בצנטרום" של האקשן בלימנה חרסוניסוס

yossialef

New member
מיקום טוב מאוד ++ החדרים נראים קטנים/צפופים

ראיתי אותו רק מבחוץ, (מי שהולך מזרחה ממלון כרתה/טרה מאריס לשכור רכב בזקרוס ואו לכיוון המדרחוב ומסתכל לצדדים יראה אותו).
מהצד הוא נראה כמו בניין מגורים בן 3 קומות. עדיין לא תופס איך בבניין/המלון הזה ישנם 48 חדרים.

תברר באם לכל החדרים יש מזגן, והאם מחיר החדר כולל שימוש במזגן ואו משלמים בנפרד.

בהצלחה ומקווה שתהנו. כשתחזור אשמח לקרוא עדכון/חוות דעת על המלון הזה.

לפי מה שהבנתי מהאתר אז המזגן בתוספת תשלום

הכי היה חשוב לי המיקום ואני שמח שזה לפחות נקודת זכות בעניין

תוספת מזגן צריכה להיות כ-6 יורו ליום

לגבי בילויים.
יש לכם את הנמל ומקומות בילוי כולל דיסקוטקים בשפע, ברים בתי קפה כולל באמצע הרחוב הראשי גם בר "פינה יוונית" עם מוזיקה ומידי פעם מרקידים את הקהל אפילו ברחוב.

אם אתם מחפשים בילויים פרועים יותר, קחו מונית למאליה (4 ק"מ) שגם היא עיירת תיירות, בתנאי שאתם לא בטווח הגילים 15-18 כי אז יזרקו אתכם מכל המדרגות, הם סבלו יותר מידי מילדים ישראלים שהורים חסרי אחריות שלחו אותם לחו"ל בחבורות. כרתים זה לא קוס ומגיבים מיד.

לגבי נהיגה, חובת רשיון נהיגה מגיל 23 לכל סוגי כלי הרכב הממונעים למינייהן (אלא אם לטרקטורון אין מנוע......) יש בכרתים טרקטורונים זעירים מיוחדים לעיר.
הכלי היחידי הממונע שלא צריך רשיון הוא הקורקינט החשמלי, אבל יהודה עוד לא הודיעה שפתח את העסק (הבירוקרטיה הורגת בכרתים) ולכן זו עדיין לא אופציה.

רשיון נהיגה

האם יש צורך להפיק רישיון נהיגה בינלאומי או שהרישיון הרגיל שיש לנו בארץ מספיק גם לשם?

למעלה