מאליה או חרסוניסוס???

המלון 2* ונראה ראוי בהחלט גם במחיר

יש כמוהו מלונות לא מעטים בתוך העיירה לימאני-חרסוניסו.
הוא נראה בהחלט בסדר והחדרים צנועים אבל מספיקים
המלון הזה ממוקם קרוב מאוד לנמל ולמרכז התיירותי (כ100 מטר ופחות)
אם אתה מסתפק בארוחת בוקר צנועה, קח את הארוחה ב-5 יורו, אם אתה חייב ארוחת-שחיתות, צא לאכול במסעדה, רק שרוב המסעדות לא פתוחות מוקדם בבוקר.
אני אישית מעדיף מלונות כאלו 2*-3* עם ארוחת בוקר קונטיננטלית או עם מטבח מאובזר.

אנחנו שומרי כשרות

אז ככה שהארוחות לא ממש חשובות. מה יש לך להציע בתחום האוכל לשומרי כשרות?
תודה רבה על כל העזרה זה מאוד חשוב ומועיל לי

לי אין מה להציע. אין מלון כשר

ומכיוון שאין מטבחון בחדר הרי אין טעם לקנות מוצרים בסופרמרקט למקומיים. אלא אם תחליפו את המלון לכזה עם מטבחון מאובזר, ואז אומר לכם היכן לקנות מוצרים במחיר של מקומיים ולא במחיר של תיירים. ככלל, בכל חנות שכתוב עליה שהיא סופרמרקט או מינימרקט המחירים גבוהים וזה לתיירים.

לא רחוק מהמלון ברחוב הראשי ליד הכנסיה ישנו מזנון "יאמאניס" שם טוענים חב"ד שיש אוכל כשר.
כנסו לאתר חב"ד אתונה שם יש פירוט מה אפשר לאכול בכרתים.

רק נראה מוזר שנוסעים לחו"ל ומחפשים כשר.....

לא, יש סניף של חב"ד בכתובת שכתבתי.

הסניף הוא למעשה מזנון בשם "יאמאניס" כמו שכתבתי, שחב"ד השתלטו עליו.

מה שהם עושים זו מסיונריות

חוץ מזה שהם עוברים על המצווה הגדולה של ישוב ארץ ישראל, ולכן אסור להם לעזוב את הארץ.
הרמב"מ קבע שמי שעוזב את הארץ דינו כדין עובד עבודה זרה.
אבל בשם המסיונריות מוכנים להפר אפילו את המצווה הגדולה ביותר.

לא שאלתם את עצמכם פעם מדוע הרמב"מ, הרבי מלובביץ, נחמן מאומן ודומיהם רבנים גדולים מעולם לא עלו ארצה ???

זו גם תשובה לכשרות בחו"ל. למה למי שעובד עבודה זרה להתעקש על כשרות שהיא חסרת ערך במצב הזה ???

אני לא חושב כמוך

אמנם אני לא כזה בקיא בהלכה אבל יש עניין לדאוג ליהודים שנמצאים בגולה ולכן הם נשארו שם לקרב את בני הגולה. מה עוד שאנשים מאוד מעריכים את פועלם של בתי חבד ברחבי העולם אני אישית נעזרתי בהם בכמה עניינים ותמיד הם שמחו לעזור בלי לדעת מי אני אם אני דתי חילוני שמאלני או ימני. וגם מי שעובד עבודה זרה חייב לשמור על כשרות כי שכר מצווה מצווה ושכר עבירה עבירה, זה לא "או הכל או כלום"

אתה יכול לחשוב כאוות חפצך - לכן אנו דמוקרטיה

אבל מה שהעליתי אלו החוקים הדתיים. זה שאתה כופר בהם, זה ממש ענינך.
המשפט האחרון שלך ממש פרשנות פרטית שלך וממש אין לך מושג בנושאי דת.
אין שום שכר מצוה כאשר אתה מפר את המצווה הגדולה ביותר והיא יישוב ארץ ישראל.
בספר שלי:"התנ"ך כתוב עברית שכל אחד מבין" אני מתייחס גם להפרת המצווה הגורפת ע"י דתיים, המפרים את המצווה הגדולה ביותר וממציאים תירוצים שלא לענין.
אבל עזוב, זה פורום טיולים.

סבבה

בכל אופן יש מצווה להוקיר טובה ואני מודה לך מאוד על העזרה שלך על המידע והכל...

yossialef

New member
לימנה חרסוניסוס - פעם ראשונה בכרתים חבילה

שלום.
א. כאמור פעם ראשונה בכרתים מומלץ לרכוש חבילה (טיסה+מלון+העברות) ולהתמקם בלימנה חרסוניסוס ואו הסביבה הקרובה.
ב. בתי מלון זולים ? תלוי מה מוגדר אצלכם זול. אבל ... חסכון משמעותי בכסף יהיה באם הארוח בבתי המלון יהיו על בסיס חצי פנסיון ואו מלא.
ג. לתשומת ליבכם : הארוח על בסיס חצי פנסיון בכרתים (בכל איי יוון גם כן) , אומר שבארוחת הערב אתם משלמים עבור השתיה. ארוח F/B השתיה חינם בדר"כ.
ד. להנות מכרתים יש לשכור רכב ולטייל. במקרה שכזה לא לשכוח רשיון נהיגה בינלאומי וגם רשיון נהיגה ישראלי. את חוזה ההשכרה יש לעשות עם הרשיון הבינלאומי.
ה. לגבי השכרת רכב. ברוב החברות החברה בני ה-22 יכולים לשכור רכב רק מקבוצות A ו-B בלבד. מעל גיל 24 שאר הקבוצות.
ו. תן שמות של בתי מלון (בלימנה חרסוניסוס ובקרבתה כאמור), שעונים על דרישותכם הכספיות , ואשמח לעזור בהמלצות.
ז. כאשר אתם רוכשים חבילה לכרתים, אנא וודאו שהטיסות יהיו בחברות "נורמליות" - אגיאן, ארקיע, סאן-דור. שאר החברות לא מומלצות לטעמי .

למעלה