ב15 למאי ובעתיד יהיו עוד ואני מניחה שגם ביוני. כרטיסים למופע הקסם שברגע ניתן להזמין בקופות הקמארי מספר טלפון6060960-03 מחיר כרטיס הוא 25 ש"ח. למטה שמתי לך קישור לביקורת(מצויינת)של המופע בyent ואת חוות דעתי על המופע תוכלי לקרוא בתגובה הראשונה של הביקורת. המופע מקסים וממש יפה ושווה מאוד הייתי בו ב27.3 ונהנתי בטרוף
היא לא יודעת כמה חודשים מראש לפי מה שידוע לי...אמממ אין לי שמץ כי באפריל היא לא ידעה עוד אם בכלל יהיה משהו במאי ולא דברתי אתה מן הסתם כי אני בחו"ל...מחר אני חוזרת ומחרתיים אני אדבר אתה, אני צריכה ללכת, הברזתי כבר פעמיים ברצף :/ ואני צריכה גם להביא לה את המתנה... אני במאי קבלתי אישור מיוחד ללכת לכבןד היומולדת כי חברים שלי קונים לי כרטיס
שיש הופעה ב15 למאי ביום שלישי שעבר באופן אישי במרי לו והיא אמרה שהיא תשמח מאוד אם אני יבוא שוב ואני כן אגיע שוב אבל בתאריך אחר כי ב15 למאי יש לי הצגה של יגאל שדה החודש בכפר ואמרתי לה את זה אז היא אמרה שהיא תעדכן אותי בקשר לתאריכים נוספים שנתראה שוב.יש לי קשר מעולה אם אביטל
אין יותר כרטיסים להופעה ב- 15 למאי...כן כן אני שוב בארץ ודברתי אתה והיא אמרה שההופעה הבאה תהיה ב- 17.6!!!!!! אז תכינו כרטיסים מראש כי הם נגנבים... נ.ב ביום ראשו- האתר מתחדש שוב תודה לאל...עם המום תמונות חדשות...
איזה בעסההההההההההההההה. רגע, אביטל נותנת רק הופעה אחת בכל חודש? היא צריכה להוסיף הופעות. ואם את מדברת איתה, אז תגידי שהיא צריכה לבוא לכאן לצפון. בינתים צריך לנסוע למרכז כדי לראותה וחבל. אני בטוח שגם פה יחטפו הכרטיסים. תגידי לה שגל אמר ותשאלי מתי היא יוצאת להופעות ברחבי הארץ.
אחרי יום ההולדת שלי וככל הנראה אני אקנה כרטיס ואבוא ביחד עם ידיד שלי. ה תודה RACHEL ROSS AND .ואגב שאלה קצת אישית אלייך יש מצב כלשהו שתוכלי מתישהו להעביר מכתב שכתבתי לאביטל ושוכב אצלי בבית הרבה זמן. צרי אתי קשר במסרים ודברי אתי.שלחת לי פעם אחת ומאז לא חזרת אלי.