מאי הגיע, החום מתחיל

1Shir

New member
לא! אבל ראיתי שוב את הראשונה והתחלתי כמה דקות ראשונות של ה-2

בטח גם את התלהבת שטובי (כן! טובי! למרות שיש לי קצר במוח כל פעם שאומרים את השם שלו, כמו גם שקיבלתי את כותרת המייל מישראכרט, בדקתי עכשיו זה היה ב-17/4 בבוקר...) אמר בתחילת העונה השנייה NBA

אהבת את העונה השנייה?

Reutk

Active member
חחח בטוח, אבל אני לא זוכרת שהוא אמר את זה

אהבתי את העונה ה2 היו בה הרבה רגעים טובים לדעתי. אבל אני בעיקר אוהבת את כל הקטעים של הצוות אחד עם שני, כל האקשן שקורה באמצע לא כל כך מעניין אותי, וזה בעיה.

1Shir

New member
תראי שוב את הדקות הראשונות של עונה 2

זה היה קטע מצחיק

ולגבי הסדרה - אני אוהבת הכל

אם ככה אז את לא רואה סדרות בסגנון חוק וסדר, CSI וכו'?
למה התחלת לראות סקורפיון? אני התחלתי כי אני כן אוהבת לפעמים סדרות כמו חוק וסדר ו-CSI, והתאהבתי בסקורפיון דווקא כי היא הרבה יותר מזה לדעתי! הרבה יותר מתמקדים בדמויות ואני אוהבת את הדמויות. בחוק וסדר ו-CSI למיניהן אף פעם לא התחברתי יותר מדי לדמויות הקבועות.

Reutk

Active member
כרגע אני באמת לא רואה.

את חוק וסדר, חוק וסדר מדור מיוחד ו-NCIS מאוד אהבתי לפני המון שנים. הן דומות לסקורפיון בעיקר כי הן כולן סדרות פרוצדורליות אבל בסקורפיון אין את המבנה של: רצח שמתגלה בתחילת הפרק ואז מפענחים אותו. כן ראיתי עד לא מזמן שתי סדרות שיותר קרובות לנוסחא הזאת מסקורפיון, המפצחת (סדרה צרפתית) והמנטליסט שאת שתיהן אהבתי אם כי לא צפיתי בכל הפרקים שלהן באדיקות. מה שהפריע לי בסקורפיון זה שהיה שם המון המון אקשן, אני מתכוונת לכמות המרדפים היריות הפיצוצים וכו' שמבחינתי זה סתם זמן שלא מעניין אותי מה קורה בו, יש את זה גם בסדרות האחרות שציינתי אבל כנראה לא באותה הכמות (שזה מצחיק כי הצוות בסקורפיון בכלל לא אמור להתעסק בנשק וכאלה דברים). באיזשהו שלב בסקורפיון זה הרגיש לי שיש עלילה חמודה של הצוות בתחילת כל פרק ובסופו ועל האמצע רוב הזמן הייתי מוותרת, זה כנראה לא רק עניין של כמות האקשן וגם המקרים עצמם היו לי פחות מעניינים מבסדרות אחרות. אבל הצוות שם נהדר מבחינת דמויות והדינמיקה ביניהם, ובעונה ה-2 היו הרבה דברים טובים שקשורים לזה.

1Shir

New member
אה אוקיי אני בכלל לא שמתי לב שם למה שאת מכנה אקשן

אולי בעונה 2 מה שאמרת בולט יותר.
מה שחשוב זה שזאת באמת סדרה יותר מעניינת עם יותר תוכן שלא מסתפקת רק במקרים ה...פרוצדורליים קוראים לזה? ויש באמת עניין בדמויות, מה שפשוט אין בחוק וסדר כאלה, שם רק הקייס של כל פרק הוא מה שמעניין.
שמחה לקרוא את השורה האחרונה שלך
אני אעדכן כאשר אראה את עונה 2

Reutk

Active member
אין לי מושג אם באמת קוראים לזה ככה

אני בקושי מומחית לדברים האלה. כתבתי לפי איך שאני תופסת את זה.

1Shir

New member
זה בסדר זה נחמד כאן במפלגת חסרי המושג
לא כולנו ברוטוס

didalf

Well-known member
צדקת

הסדרות האלה נקראות סדרות פרוצדורליות.

Reutk

Active member
התכוונתי למקרים פרוצדורלים. אבל לא משנה.

Reutk

Active member
לא.

לא זכרתי שהיא אומרת את זה אבל זה מתאים לה.

1Shir

New member
איך לא זכרת? זה קאטץ' פרייז מתמשך שלה ותמיד במקום
ומצאתי

שזה מאוד שימושי בחיים בהמון סיטואציות

אז אולי זאת רק אני

(בינתיים לא התחלתי עונה 2 אבל כנראה בקרוב
)

Lion_Heart

Well-known member

סדרת החודש:COBRA KAI
שיר החודש:I WANT IT ALL
סרט החודש:זה מתחיל ב AVENGERS
ספר החודש:לב המעגל
דמות החודש:דניאל לארוסו
משפט החודש:אני לא רוצה ללכת
&nbsp
החנון הכי אהוב: פיטר פארקר
&nbsp
דמות שיש לה תכונות שבדרך כלל אתם לא אוהבים בדמויות מהטלוויזיה, אבל במקרה שלה זה לא מפריע לכם לאהוב אותה: ג'וני לורנס
&nbsp
חיית המחמד של מפורסם או חיית מחמד טלוויזיונית הכי טובה:
&nbsp
שתי דמויות מאותה הסדרה, שאתם אוהבים אבל לא אוהבים את האינטראקציה שלהם אחד עם השני: דניאל לרוסו וג'וני לורנס
&nbsp
הכינוי הכי מגניב שנתקלתם בו בתפוז:LION HEART
&nbsp
גויאבה כן או לא? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא
&nbsp
אם הייתם חייבים במשך יום שלם לאכול מאכלים רק בצבע אחד, איזה צבע הייתם בוחרים? ירוק
&nbsp
לכבוד ל"ג בעומר, מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם מדורה? לא זוכר

המשפט

פיטר פארקר באמת חנון אהוב
&nbsp
&nbsp
יכלת לבחור ברוקט בתור חיית מחמד אהובה...

LeRanch

New member
מתפקד באיחור קליל

סדרת החודש: "נאמנות" שנהיית יותר ויותר טובה עם כל פרק שחולף וגם "הטובות לקרב" שמספקת רצף של פרקים מדהימים העונה.

שיר החודש: "צליל מיתר" שאביב גפן הקליט לו גרסה משלו (כהכנה לתוכנית החדשה שלו עם אייל גולן בערוץ 12). פשוט גרסה מדהימה.

סרט החודש: "הנוקמים: מלחמת האינסוף" - אני עדיין לא מצליח להתגבר על הסרט המדהים הזה וכבר מנסה למצוא מועד נוסף לצפות בו בפעם השנייה.

החנון הכי אהוב: סת' כהן מ-"The O.C"

חיית המחמד של מפורסם או חיית מחמד טלוויזיונית הכי טובה: קומט מ"צער גידול בנות".

הכינוי הכי מגניב שנתקלתם בו בתפוז: היה פה פעם מישהו עם הכינוי "איירה גיינס", שבמשך שנים לא הצלחתי להבין את המשמעות שלו עד שהשלמתי את "24" באיחור ניכר. זה נורא הצחיק אותי

גויאבה כן או לא? מעולם לא ניסיתי.

אם הייתם חייבים במשך יום שלם לאכול מאכלים רק בצבע אחד, איזה צבע הייתם בוחרים? אני משער שהצבע שהייתי בוחר הוא לבן - טחינה, חומוס, חלב, אורז, לחם, פיתה, טורטיה, בשר - אפשר לחיות על זה במשך יום אחד (זה גם קורה לי די הרבה למען האמת).

לכבוד ל"ג בעומר, מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם מדורה? באמת שאני לא זוכר

didalf

Well-known member
אני גם אהבתי את הגרסה הזאת של אביב

אני לא סובלת את אייל גולן אבל האמת היא שזה פשוט שיר יפה. ואביב עשה אותו יותר יפה. את הגרסה ההפוכה פחות אהבתי (איל עושה האם להיות בך מאוהב). אבל בכללי אני די כועסת על אביב על שיתוף הפעולה הזה.
&nbsp
וואי אלמוג (אירה גינס) נעלם לחלוטין.

Reutk

Active member
לא לא לא

אביב ביצע את השיר טוב אבל ממש לא יותר טוב! מהצד השני מאוד לא אהבתי את הקאבר שאייל עשה ל'אני אוהב אותך'.

למעלה