מאי הגיע, החום מתחיל

Reutk

Active member
סליחה התכוונתי ל'האם להיות בך מאוהב'

didalf

Well-known member
וכבר באתי לתקן אותך

ונאלץ להסכים שלא להסכים

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

מחשבות

New member
הטובות לקרב זו סדרה סטנדרטית באינסוף סדרות דומות.

היא בסדר ולגמרי לא מדהימה.

ראיתי את הסרט האחרון בסדרת "הרץ במבוך" והופתעתי לטובה

אני חושב שאין הרבה סרטים כאלה שבהם "הרעים" הם בעצם "טובים" כמו הסרט הזה, וזה נדיר במיוחד בז'אנר הפוסט-אפוקליפטי בו תמיד נוהגים להתמקד ב-"רעים" שהם או מפלצות או אנשים שהפכו למפלצות. כן, לקראתי סוף הסרט יש איזה ניסיון להמציא לנו רע אמיתי אבל הוא קצר וכושל.
&nbsp
מעבר לכך, אני חושב שבמיוחד לאור התקציב הצנוע (60 מיליון, והסרטים הקודמים היו 30 מיליון כל אחד) איכות ההפקה של הסרט, וקודמיו, גבוהה מאוד. אני מקווה שאולפנים ויוצרים אחרים ילמדו מהסרט הזה איך אפשר להפיק סרט מד"ב מרשים ואיכותי עם הרבה אפקטים בתקציב צנוע. כבר הרבה זמן אני חושב שמשהו רקוב בתקציבי הענק בהוליווד והם לא באמת מוצדקים בימים שבהם אפשר לעשות צילומי חוץ מצוינים במצלמה של 1000 דולר וצילומי אוויר מצוינים עם רחפן במחיר דומה ויש היצע אדיר של אנשי מקצוע בתחום האפקטים הממוחשבים.
&nbsp
הסוף של הסרט קצת מאכזב, למרות שממש בתמונה האחרונה לפני הכתוביות נעשה חצי ניסיון לרמוז שעוד יש המשך שלא נזכה לראות.

זכור לי כיחסית טוב

זה באמת מאוד טוב יחסית לתקציב.
&nbsp
הבעיה העיקרית שהייתה לי היא ההגיון של המבוכים. הרי בסרט הזה רואים שהם עובדים קשה, אין להם הרבה זמן וחשוב להם כל ילד בפרויקט. אבל רק זמן קצר לפני כן הם שמו ילדים במשך שנים במבוכים ונתנו להמון מהם למות. יש משהו מאוד לא הגיני בזה.
ונכון שניתן איזה הסבר לגבי זה שהם צריכים את התנאים הקשים האלו כדי לפתח את החיסון למחלה. אבל האם באמת אי אפשר ליצור תנאים כאלו בלי שכל כך הרבה מהם ימותו?

בסרט הזה באמת הזמן אוזל

כנראה שהתפשטות המגיפה הייתה תהליך וגם הטכנולוגיה השתפרה כך שמה שהיה בסרט הראשון אפשרי במבוך אמיתי הפך באחרון לאפשרי באמצעות השתלת מציאות מדומה במוח.

panda0zombie

New member
תלוי במזג אוויר

מזל טוב לאהובים עליי מהרשימת ימי הולדת רוסריו דוסון, סטיבן קולברט וטינה פיי!
&nbsp
מלא סדרות יסיימו עונה החודש... מאי זה חודש הסיום
&nbsp
מאי שמח ושנשרוד את הקיץ!

למעלה