מאי הגיע, החום מתחיל

אש אש מדורה

תחתונים במגירה
&nbsp
אבל באמת עד כמה שקרח זה יכול להיות מגניב, זה בסך הכל מים.
לעומת זאת אש זה סופר מגניב

Lion_Heart

Well-known member
הממ...

ראיתי סדרה אתמול שאת שמה איני זוכר וזה מתסכל למוות

אה כן וחם למוות, אבל רגילים
אז היה כיף (ומלחיץ) ברומא ועכשיו עוד 5 חודשים...ל י פ ן !!! ארץ השמש העולה(וראמן ואוקונומיאקי ושאר מאכלים שאני חייב לנסות+ אולפני יוניברסל+דיסנילנד+דיסני סי)
42 הודעות...כנראה בגלל רומא\עצלנות

רומא זה לא תירוץ

אלא אם כן היית עסוק מידי בצפייה בסדרה המעולה רומא

Lion_Heart

Well-known member
אמ,לא

יותר מדי סקס ואלימות ופחות מדי עלילה...הסדרה זאתומרת
הטיול היה נהדר
הרבה פסטה ועתיקות ומקדונלדס(כי בכל ארץ אשר אלך אני חייב פעם אחת לבקר במקדונלדס)
ננסה לכתוב יותר החודש

מה? ראית את הסדרה בכלל?

נכון יש הרבה סקס ואלימות (לפחות מה שנחשב להרבה לפני משחקי הכס) אבל יש גם המון עלילה. קרב איתנים בין כוחות שונים של האימפריה שמתבצע בחלקו בקרבות ובחלקו בפוליטיקה מתוחכמת.
&nbsp
&nbsp
וכן, תנסה לכתוב יותר. אחרת אני אצטרך לאסור על הנסיעה שלך ליפן

Lion_Heart

Well-known member
ראיתי כמה פרקים ראשונים(כי רומא...השם לבד מענין)

ונמאס לי ממש מהר

ואם החתולות שלי מאשרות לי ליסוע...אז זה קורה!(וכן יש לי אישור בכתב!)
אני אמצע סדרות לכתוב עליהן.

Reutk

Active member
שאלון

סדרת החודש:
שיר החודש:
סרט החודש:
ספר החודש:
דמות החודש:
משפט החודש:

החנון הכי אהוב:

דמות שיש לה תכונות שבדרך כלל אתם לא אוהבים בדמויות מהטלוויזיה, אבל במקרה שלה זה לא מפריע לכם לאהוב אותה:

חיית המחמד של מפורסם או חיית מחמד טלוויזיונית הכי טובה:

שתי דמויות מאותה הסדרה, שאתם אוהבים אבל לא אוהבים את האינטראקציה שלהם אחד עם השני:

הכינוי הכי מגניב שנתקלתם בו בתפוז:

גויאבה כן או לא?

אם הייתם חייבים במשך יום שלם לאכול מאכלים רק בצבע אחד, איזה צבע הייתם בוחרים?

לכבוד ל"ג בעומר, מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם מדורה?

סרטונים, תמונות או כל דבר אחר שבא לכם להוסיף:

kordilia snake

New member
עונה

סדרת החודש: סיפורה של שפחה
שיר החודש: אין לי
סרט החודש: לא רואה סרטים
ספר החודש: אשתו של מגדל התה
דמות החודש: ג'ון
משפט החודש: אין לי

החנון הכי אהוב: מק'גי מNCIS

דמות שיש לה תכונות שבדרך כלל אתם לא אוהבים בדמויות מהטלוויזיה, אבל במקרה שלה זה לא מפריע לכם לאהוב אותה: אולי גיבס ?

חיית המחמד של מפורסם או חיית מחמד טלוויזיונית הכי טובה: כרגע הכלב מאריות הים, שהוא דרך אגב הדמות הכי אהובה עליי בסדרה הזאת
.

שתי דמויות מאותה הסדרה, שאתם אוהבים אבל לא אוהבים את האינטראקציה שלהם אחד עם השני: קנזי ודיקס מNCIS LA וכמעט כול זוג טלוויזיוני...

הכינוי הכי מגניב שנתקלתם בו בתפוז: לא זוכרת

גויאבה כן או לא? לא

אם הייתם חייבים במשך יום שלם לאכול מאכלים רק בצבע אחד, איזה צבע הייתם בוחרים? אדום או ירוק.

לכבוד ל"ג בעומר, מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם מדורה? בית ספר יסודי? חטיבת ביניים?

הכלב מאריות הים... הייתי צריך לבדוק

מסתבר שזאת במציאות כלבה.
והיא באמת כל כך חמודה.
&nbsp
לגבי משפט החודש - תראי את זה שאני בחרתי.

kordilia snake

New member
זה מביך לומר

אבל יש קטעים בסדרה שהם יוצאים למבצעים/פעולות ואני כזה במתח "בבקשה שלא יקרה שום דבר לכלב"
...

היו הרבה משפטים טובים בשני הפרקים של סיפורה של שפחה ולא רציתי לשים כי ספוילרים כמו זה שג'ון אומרת לסרינה להירגע כי זה לא בריא לתינוק או המונולוג שלה בתחילת פרק 2.

didalf

Well-known member
זה הגיוני מאד

הגישה שלי בסרטים וסדרות היא תמיד "תהרגו את כולם מצידי אבל אל תגעו בכלב"

panda0zombie

New member
עונהה

סדרת החודש: המקום הטוב
שיר החודש: don't give hate a chance של ג'מירוקוואי ובאופן כללי מלא שירים אחרים שלהם... אחת הלהקות הטובות
סרט החודש: הנוקמים החדש. למרות שאני לא אוהבת את זה שאני אוהבת אותו כל כך כי אני team DC
ספר החודש: ספר הנחיות של המשרד בבסיס
דמות החודש: פאלון קרינגטון בחידוש לשושלת כי היא מלכה
משפט החודש: בוא, לא כל גל הוא גדות (של mismas אם אתם מכירים)

החנון הכי אהוב: בן ממחלקת גנים ונוף. ללא תחרות

דמות שיש לה תכונות שבדרך כלל אתם לא אוהבים בדמויות מהטלוויזיה, אבל במקרה שלה זה לא מפריע לכם לאהוב אותה: כמעט כל דמות במקום הטוב
טהאני מתנשאת ממש, אלינור אנוכית.. אבל אני עדיין מתה עליהן

חיית המחמד של מפורסם או חיית מחמד טלוויזיונית הכי טובה: מרסל מחברים.. הקוף מחמד האהוב עליי

שתי דמויות מאותה הסדרה, שאתם אוהבים אבל לא אוהבים את האינטראקציה שלהם אחד עם השני: לוציפר וקלואי בלוציפר.. היחסים שלהם לא גרועים אבל נראה שזה מתחיל להתדרדר ובעיקר בגלל לוציפר

הכינוי הכי מגניב שנתקלתם בו בתפוז: יש בפורום הזה רק מלא כינויים מגניבים

גויאבה כן או לא? לאאאא

אם הייתם חייבים במשך יום שלם לאכול מאכלים רק בצבע אחד, איזה צבע הייתם בוחרים? צהוב כי רוב המאכלים האהובים עליי הם גוון מסויים של צהוב (גבינה, פסטה, בננה..)

לכבוד ל"ג בעומר, מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם מדורה? לפני חודש בערך הייתי בקאמפינג ויצא גם לעשות מדורה

צירפתי את שיר החודש שלי.. הם הופיעו אתמול בישראל וזה היה מטורף! ממליצה לכם לשמוע עוד חומרים שלהם (משנות התשעים ועד היום)

didalf

Well-known member
הוו יופי

לאחרונה נראה שלניק אין חשק לכתוב שאלונים ואני מאד אוהבת שאלון חודשי אבל נגמרו לי הרעיונות לשאלות, ולך יש שאלות מקוריות.

סדרת החודש:
לגיון
שיר החודש:
Thirty Seconds to Mars - Closer to the Edge כי הייתי בהופעה שלהם בפארג והיה כיף וזה כמובן השיר הכי כיפי בהופעה.
סרט החודש:
מממ מוזר אבל אני לא זוכרת אף סרט שראיתי החודש. והיה חופש פסח והיה לי מלא זמן פנוי אז בטוח ראיתי שטויות ביס. הדבר היחיד שאני זוכרת שראיתי זה "קרא לי בשמך" שוב כי אני קצת אובססיבית. מעניין שבצפייה ראשונה אהבתי אבל לא נפלתי ובכל זאת מאז זה לא יוצא לי מהראש מה שמוביל לשאלה הבאה:
ספר החודש:
"קרא לי בשמך". הרגשתי צורך לקרוא גם את הספר. ואני חושבת שאני אוהבת את שניהם באותה מידה. יש דברים שיותר אהבתי בסרט ויש כאלה שבספר. חוצמזה שאני ממש גאה בעצמי כל פעם שאני אשכרה קוראת, ועוד באנגלית.
דמות החודש:
דיוויד/סיד/לני מלגיון
משפט החודש:
יש כל מיני משפטים יפים בספר אבל קלטתי את האופציה של סימון קטעים בקינדל מאוחר מידי אז סימנתי רק אחד שאהבתי:
"If you remember everything, I wanted to say, and if you are really like me, then before you leave tomorrow, or when you’re just ready to shut the door of the taxi and have already said goodbye to everyone else and there’s not a thing left to say in this life, then, just this once, turn to me, even in jest, or as an afterthought, which would have meant everything to me when we were together, and, as you did back then, look me in the face, hold my gaze, and call me by your name"

החנון הכי אהוב:
אממ פעם זה היה ריד ממחשבות פליליות. אבל היום אני חושבת שבן וואייט מפארקס.

דמות שיש לה תכונות שבדרך כלל אתם לא אוהבים בדמויות מהטלוויזיה, אבל במקרה שלה זה לא מפריע לכם לאהוב אותה:
זה כאילו השאלה הזאת נכתבה על כריס ולזלי ממחלקת גנים ונוף.

חיית המחמד של מפורסם או חיית מחמד טלוויזיונית הכי טובה:
חיה של מפורסם - מרידית ואוליביה החתולות של טיילור סוויפט. חיית מחמד טלווזיונית - ג'ון מפליז לייק מי כמובן!

שתי דמויות מאותה הסדרה, שאתם אוהבים אבל לא אוהבים את האינטראקציה שלהם אחד עם השני:
שאלה טובה, גם מאד ספציפית, חשבת על מישהו מסויים כשכתבת אותה? לאדעת לא מצליחה לחשוב, בד"כ אני מאד אוהבת שלדמויות שאני אוהבת יש אינטקרציה ביניהן.

הכינוי הכי מגניב שנתקלתם בו בתפוז:
אי פעם? לא זוכרת. אז אני אעבור עכשיו על העמוד הראשון של הפורום ואבחר. טוב בחרתי ב twisted nerve כי זאת המנגינה של קיל ביל.

גויאבה כן או לא?
לא!!!

אם הייתם חייבים במשך יום שלם לאכול מאכלים רק בצבע אחד, איזה צבע הייתם בוחרים?
חום. סטייק, שניצל, שוקולד!

לכבוד ל"ג בעומר, מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם מדורה?
ל"ג בעומר של כיתה י"ב כנראה.

סרטונים, תמונות או כל דבר אחר שבא לכם להוסיף:

אמי רוסום המושלמת שרה לעצמה באינסטגרם. אני כל פעם בהלם מהקול שלה. לצערי אין את זה ביוטיוב אז קישור לאינסטגרם:
https://www.instagram.com/p/Bhe_2utg_qq/?taken-by=emmy
https://www.instagram.com/p/Bhe_9xWgXdS/?taken-by=emmy
סרטון נוסף - טימי שר כי הוא כ"כ חמוד

ג'יימס מקאבוי מקדם סרט חדש והוא חתיך במיוחד כי השיער והזקן שלו כמו שאני אוהבת

Reutk

Active member
לא חשבתי על משהו ספציפי

כי בכלל לא אני חשבתי על השאלה הזאת. רוב השאלות פה הן שאלות שאפרת נתנה לי. אני גם כמוך שאני אוהבת שתי דמויות אני גם לרוב אוהבת את האינטרקציה ביניהם. אפרת נתנה לי דוגמא מהבית הלבן של שתי דמויות ששתינו מאוד אוהבות, אבל היא לא האהבה את הקטעים שהיו להם ביחד בסדרה, לא בדיוק הסכמתי איתה.

אני לא מבינה מה את אוהבת בזקן של מקאבוי. הוא עצמו נראה טוב, אבל הזקן שלו נראה כמו איזה לכלוך על הפרצוף. אני קצת יכולה להבין שאולי זה יותר גברי יותר סקסי, אבל עדיין לא אוהבת את זה.

didalf

Well-known member
הייתי צריכה לדעת

שזאת אפרת שיש לה תשובה ספציפית לשאלה הזאת

&nbsp
לכלוך על הפרצוף

אני אוהבת שיש לו ככה קצת זיפים, יותר ממגולח לגמרי והרבה יותר מכשהזקן שלו גדל יותר מידי.

Reutk

Active member
נראה לי שגם אני לא הייתי אוהבת מגולח לגמרי

אני הכי אוהבת את ההבעות שלו, אז תשימי גיף פעם הבאה
.

Reutk

Active member
שניהם מעולים מאוד

וסוף סוף הבנתי את הקטע שלך עם התמונות עם הלשון שלו
.

למעלה