הוו יופי
לאחרונה נראה שלניק אין חשק לכתוב שאלונים ואני מאד אוהבת שאלון חודשי אבל נגמרו לי הרעיונות לשאלות, ולך יש שאלות מקוריות.
סדרת החודש:
לגיון
שיר החודש:
Thirty Seconds to Mars - Closer to the Edge כי הייתי בהופעה שלהם בפארג והיה כיף וזה כמובן השיר הכי כיפי בהופעה.
סרט החודש:
מממ מוזר אבל אני לא זוכרת אף סרט שראיתי החודש. והיה חופש פסח והיה לי מלא זמן פנוי אז בטוח ראיתי שטויות ביס. הדבר היחיד שאני זוכרת שראיתי זה "
קרא לי בשמך" שוב כי אני קצת אובססיבית. מעניין שבצפייה ראשונה אהבתי אבל לא נפלתי ובכל זאת מאז זה לא יוצא לי מהראש מה שמוביל לשאלה הבאה:
ספר החודש:
"
קרא לי בשמך". הרגשתי צורך לקרוא גם את הספר. ואני חושבת שאני אוהבת את שניהם באותה מידה. יש דברים שיותר אהבתי בסרט ויש כאלה שבספר. חוצמזה שאני ממש גאה בעצמי כל פעם שאני אשכרה קוראת, ועוד באנגלית.
דמות החודש:
דיוויד/סיד/לני מלגיון
משפט החודש:
יש כל מיני משפטים יפים בספר אבל קלטתי את האופציה של סימון קטעים בקינדל מאוחר מידי אז סימנתי רק אחד שאהבתי:
"
If you remember everything, I wanted to say, and if you are really like me, then before you leave tomorrow, or when you’re just ready to shut the door of the taxi and have already said goodbye to everyone else and there’s not a thing left to say in this life, then, just this once, turn to me, even in jest, or as an afterthought, which would have meant everything to me when we were together, and, as you did back then, look me in the face, hold my gaze, and call me by your name"
החנון הכי אהוב:
אממ פעם זה היה ריד ממחשבות פליליות. אבל היום אני חושבת שבן וואייט מפארקס.
דמות שיש לה תכונות שבדרך כלל אתם לא אוהבים בדמויות מהטלוויזיה, אבל במקרה שלה זה לא מפריע לכם לאהוב אותה:
זה כאילו השאלה הזאת נכתבה על כריס ולזלי ממחלקת גנים ונוף.
חיית המחמד של מפורסם או חיית מחמד טלוויזיונית הכי טובה:
חיה של מפורסם - מרידית ואוליביה החתולות של טיילור סוויפט. חיית מחמד טלווזיונית - ג'ון מפליז לייק מי כמובן!
שתי דמויות מאותה הסדרה, שאתם אוהבים אבל לא אוהבים את האינטראקציה שלהם אחד עם השני:
שאלה טובה, גם מאד ספציפית, חשבת על מישהו מסויים כשכתבת אותה? לאדעת לא מצליחה לחשוב, בד"כ אני מאד אוהבת שלדמויות שאני אוהבת יש אינטקרציה ביניהן.
הכינוי הכי מגניב שנתקלתם בו בתפוז:
אי פעם? לא זוכרת. אז אני אעבור עכשיו על העמוד הראשון של הפורום ואבחר. טוב בחרתי ב twisted nerve כי זאת המנגינה של קיל ביל.
גויאבה כן או לא?
לא!!!
אם הייתם חייבים במשך יום שלם לאכול מאכלים רק בצבע אחד, איזה צבע הייתם בוחרים?
חום. סטייק, שניצל, שוקולד!
לכבוד ל"ג בעומר, מתי הייתה הפעם האחרונה שעשיתם מדורה?
ל"ג בעומר של כיתה י"ב כנראה.
סרטונים, תמונות או כל דבר אחר שבא לכם להוסיף:
אמי רוסום המושלמת שרה לעצמה באינסטגרם. אני כל פעם בהלם מהקול שלה. לצערי אין את זה ביוטיוב אז קישור לאינסטגרם:
https://www.instagram.com/p/Bhe_2utg_qq/?taken-by=emmy
https://www.instagram.com/p/Bhe_9xWgXdS/?taken-by=emmy
סרטון נוסף -
טימי שר כי הוא כ"כ חמוד
ג'יימס מקאבוי מקדם סרט חדש והוא חתיך במיוחד כי השיער והזקן שלו כמו שאני אוהבת