מאי האריטג'

amnon1938

New member
מאי האריטג'

בהרצאה שנערכה בבית התפוצות אמר גלעד שהוא מודע לבעיית התחזוקה ועובד לשיפור.
לעיינה משרדי החברה באור יהודה.
גם לי מגיעות התאמות חכמות מעצים קטנים של תלמידים שעושים עבודת שורשים, מנסה לעזור להם.
אם מתייחסים לעצי משפחה כאל חומר סודי ביותר אולי כדאי לשמור אותם במחשב מיוחד לכך אשר מנותק מהאינטרנט.
מה שיצא לאוויר העולם לא ניתן להסתיר אותו.
מצידי שכולם יראו את העץ שלי על תמונותיו אין לי מה להסתיר.
עב,לאה אני מכיר אתכן כרגועות. נצלו את הפורום שלחו מסר לגלעד ובעיותיכם יפתרו.
יאללה בואו נרגיע !

49צהוב

New member
יש לי בעיה עם האתר הזה

הקמתי עץ משפחתי,
אחרי שרדפו עלי כמעט בתוקפנות שאשלם למינוי
(כולל פעם אחת שהצצתי כמה עולה התשלום, וקיבלתי מייל "ראינו שאת מתענינת"... וכו וכו'- מי נתן להם רשות לעקוב אחרי מי שמסתכל באתר ולהטריד אותו במיילים- אינני יודעת
ושילמתי כדי שאוכל לראות עצים אחרים ולהתחבר אליהם
עכשו הסתבר שכל פעולה שאני רוצה לעשות יכולה להעשות רק על ידי מי ששילם את ה"פרימיום"

שום תועלת לא יצאה לי מהתשלום.
וצר לי ששילמתי

גם עלי עבדו בדיוק כך

ורק לאחר מעשה הסתבר לי שיש שני מנויי פרמיום, והבחורה החמודה שמכרה לי את המנוי סובבה אותי באצבע.
אחד מנוי נתונים (לראות עצים ותמונות למטרת מחקר) ואחד מנוי אתר (להגדלת נפח האחסון באתר)
[אציין כי קבלתי סוג של פיצוי- את המנוי השני ל3 חודשי נסיון.]

וזה בלי לדבר על ה"פרימיום פלוס"...

ברור לי שאחרי שאסיים לחקור ולמלא את העץ אעשה כמו רבים אחרים ואעביר את כל העץ לתוכנה פשוטה אמינה וחינמית.

חוה3

Member
עלי עבדו בצורה אחרת + כן סייעו

הנושא ממש לא קשור לתמיכה בתוכנה אלא למידע מסוים אודות החברה. מדובר באחד מן הבכירים בחברה אך לא כאן המקום לפרט כי איני רוצה להשפילו. היו גם שיחות טלפון ובקשות סיוע מוזרות.

חבל חבל.

בלי שום קשר אני כן יכולה לציין שניסו לסייע לי בתמיכה בחפץ לב, אך המצב אצלי מורכב וקצת קשה לרתום את הסוסים לאחר שברחו מן האורווה.

אלי אני אתך ותומכת בדבריך.

חוה

אני דווקא נעזרתי איתם

לאחרונה מצאתי את שמו של סבא של סבא של אבי, יצרתי קשר עם 'נוטעת העץ', והיא סיפקה לי מידע רב על המשפחה, ואבותיה, מאידך אני שידעתי בבירור רק את שמו הפרטי והיה לי השערה פרועה לגבי שם המשפחה [שהתבררה כנכונה], אך היה לי מידע על מפעלים מיוחדים שהוא הקים, והשאירו את חותמם על כמה רבנים בולטים ביהדות. נוטעת העץ [בת דודה שנייה של סבתא שלי שלא ידעתי מקיומה] אמרה לי בהתרגשות שהיה שווה לה כל התשלומים עבור המידע.
יחד עם שם המשפחה יכולתי אני לבצע חיפוש מורחב יותר וגילית יותר מידע ואינפורמציה על פועלו.
אם כי זו פעם ראשונה שאני מוצא שם משהו.

למעלה