מאי בערוצי יססטארס

• פותח הנושא vand
  • פורסם בתאריך

vand

New member
מאי בערוצי יססטארס

המידע נלקח מהמסך המפוצל. הסופרנוס 6ב יססטארס 2 ימי רביעי ב-22:20 החל מה-9/5 טורצ`ווד יססטארס 2 ימי ראשון ב-22:20 החל מה-13/5 Jam and Jerusalem (ג`ניפר סונדרס, דון פרנץ`, ג`ואנה לאמלי) יססטארס 3 ימי שלישי ב-22:00 החל מה-29/5 סמולוויל 6 יססטארס 2 ימי שני ב-22:20 החל מה-21/5 לפגוש את ההורים (ריאליטי) יססטארס 3 ימי ראשון ב-22:00 החל מה-20/5 יורדים בגדול 3 יססטארס 1 ימי שלישי ב-21:15 החל מה-8/5 הישרדות 14 פיג`י יססטארס 2 ימי רביעי ב-21:30 החל מה-2/5 משפחה וחיות אחרות (The Chase) דרמה קומית בריטית יססטארס 1 ימי רביעי ב-22:00 החל מה-22/5 יססטארס 3 סטרדיי נייט לייב יום חמישי 3/5 בשעה 22:30 – מנחה וזמר אורח: ג`סטין טימברלייק כולל המערכון Dick in a Box http://www.youtube.com/watch?v=1dmVU08zVpA יום חמישי 10/5 בשעה 22:30 – מנחה אורח: ג`ייק ג`ילנהול ("הר ברוקבק", "ג`רהד") ולהקתThe Shins. יום חמישי 17/5 בשעה 22:30 – מנחה אורח: ג`רמי פיבן (זוכה פרס האמי על משחקו בסדרה "הפמליה") ולהקת AFI. יום חמישי 24/5 בשעה 22:30 – מנחה אורחת: דרו ברימור ("המלאכיות של צ`רלי"). זמרת אורחת: לילי אלן. יום חמישי 31/5 בשעה 22:30 – מנחה אורח: פורסט וויקטר (זוכה פרסי האוסקר,אמי ובאפט"א על משחקו בסרט "המלך האחרון של סקוטלנד"). זמר אורח: קית` אורבן (בעלה של ניקול קידמן). האוס 3 יססטארס 3 ימי ראשון ב-21:15 החל מה-20/5 המגן 6 יססטארס 3 ימי שישי ב-22:55 החל מה-25/5 המשרד 3 יססטארס 3 ימי שני ב-21:40 החל מה-7/5

LeRanch

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאא

סמולוויל במקום PSYCH!!!!! סוף סוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
|פריקינג אאוט|

הישרדותתת סמולוויללל ../images/Emo6.gif

למרות שראיתי את ה4 פרקים ראשונים של הישרדות...אז אני אוותר על חודש

LeRanch

New member
יש טעות עם "לפגוש את ההורים"

היא מחליפה את "בשולי החדשות" מה שאומר שהיא תשודר ב-22:30 ולא ב-22:00 כמו שכתוב (זו המשבצת של 2 גברים וחצי)

יאאאאא../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif

השרדות
האוססססס
המשבצת של סמולוויל ממש מעצבנת
(לא שממש מפריע לי כבר ראיתי אבל נחמד לראות פעם שניה..) הכי כיף היה כשסמולוויל ועל טבעי היו ביחד

snier1991

New member
חילופי נשים ובשולי החדשות יורדות

אני אצפה במשפחה וחיות אחרות בJam and Jerusalem וכמובן בהישרדות ואם נוסיף את העשב של השכן שנגמרה לפני בוע אפשר להגיד שכמות התוכניות שאני צופה בהן נשארה אותו דבר

0RainGirl0

New member
הישרדותת??

יש!!! איזה כיף [: וואי הם מביאים אלה את העונות מה זה מהר.. [:

just Siri

New member
לפגוש את ההורים זו סדרת ריאליטי

מלחיצה להחריד: לוקחים זוג, שולחים כל אחד מהם לשהות אצל ההורים של השני למשל 5 ימים - זו הפעם הראשונה שבני הזוג נפגשים עם המחותנים העתידים וצריכים למצוא חן בעיניהם ויהי מה. בסוף חמשת הימים כולם נפגשים ומחליטים אם הזוג צריך להישאר יחד או לא.

למעלה