מאיר בחיפה 2.8

מאיר בחיפה 2.8

באיחור קל, והאמת חשבתי שמישהו יכתוב לפני, אבל לא נורא. אולי אנשים שהלכו יכולים להגיב להודעה הזאת ולספר איך היה להם. אז ככה: זאת הייתה הופעה ראשונה שלי של מאיר. עד היום הכרתי את מאיר רק מהדיסק אוסף שלו ובזמן האחרון קניתי גם את "לב סדוק" שלו. בקיצור, לא נקרא שבאמת הכרתי את מאיר והופעה הייתה חסרה לי. טוב, גם עוד המוווון שירים לפלייליסט אבל בינתיים הופעה זה היה דבר חשוב מאד מבחינתי. לא תכננתי ללכת להופעה הזאת, זה היה מאד ספונטני ואפילו לא רעיון שלי ללכת. ההופעה התקיימה במרתף 10 ברחוב ירושלים. המיקום מגעיל מאד. הגענו מוקדם מדי ואין מסביב איפה לשבת- רק לחכות מבחוץ ברחוב. המועדון עצמו פחות מגעיל אבל לא היה שם נוח בכלל. היו שם פופים כאלה שיושבים על הרצפה. בהתחלה זה לא נורא אבל זה מעצבן כשזה למשך שעתיים. מה שעשה את המצב טוב מאד היה ההופעה המדהימה שמאיר נתן: את הפלייליסט אני לא אכתוב. לכל אוהבי 'אצלך בעולם' השיר הזה היה, ואם זה באמת חשוב לכם אני יכולה לכתוב כאן עוד שירים אבל סביר להניח שאשכח כמה וגם לא אכתוב לפי הסדר. על הבמה ניכר היה שמאיר נהנה מכל רגע והיה במצב רוח מאד טוב. מאיר ניגן ושר, יוסי מזרחי ניגן והצטרף אליו לשירה מדי פעם והאוירה הייתה טובה מאד. באמצע ההופעה מאיר עבר לפסנתר (אמר לנו: "פסנתר" והלך אליו) ויוסי ירד מהבמה לכמה שירים. אח"כ הוא חזר ושוב שניהם ניגנו על גיטרה אקוסטית. במהלך ההופעה מאיר שלח שניים שלושה חיוכים ליוסי ולא יותר מדי דיבר. בהמשך הוא שר את "איילת חן" והקדים לספר לנו שהשיר הזה עתיד להיות בדיסק החדש שהוא מוציא. החלק הכי מדהים בהופעה לדעתי היה ההדרן: לפני כל שיר מאיר שאל את הקהל: "יש בקשות?" וכולם התחילו לזרוק לו שמות של שירים. היו כאלה שהוא אפילו ניהל איתם שיחונת קטנטנה. אני עוד לא הייתי באף הופעה אבל בכל זאת די הופתעתי כי קראתי פה בפורום שבד"כ הוא לא מדבר כמעט. את רוב ההדרן הקהל שר עם מאיר יחד ובחלק מהזמן מאיר נתן לקהל לשיר במקומו פזמון שלם. מאיר אפילו חייך יותר וההדרן היה סיום מעולה להופעה המדהימה הזאת. אמנם זאת הייתה הופעה ראשונה שלי אצל מאיר, אבל ברור שעשה לי חשק לעוד הרבה הופעות כאלה (ולא שאלתי אבל אני חושבת שגם לאלה שהיו איתי). אז תודה רבה למאיר על ההופעה. ומקווה לראות שוב בקרוב

ימית 78

New member
מזל שמאיר היה שם....

והציל את הערב.... נשמע שהיתה הופעה טובה וגם מאיר היה במצב רוח טוב לפי דברייך אז בכלל זכית....וכן, מאיר לא מרבה לדבר בהופעות, אבל מי צריך דיבורים אם הוא שר כ"כ יפה ומרגש... שמחה שנהנת ושמחה עוד יותר שתילכי שוב...מנסיון וממי שהולכת להופעותיו כבר שנים אני עדיין רוצה עוד ועוד....למשהו טוב מתמכרים מהר...

רגע ../images/Emo12.gif לא הבנתי...

על הבמה בהופעה הזו היו רק מאיר ויוסי? איפה היה דוד? ולמה אור לא היה? ומה קרה למתופף שאני לעולם לא אזכור את שמו?
בקיצור, מי היה עלך הבמה, כמה ולמה
אה כן, ותודה על הסיקור, אני שמחה ששכנענו אותך ללכת בסוף

TEENAGER1

New member
זו הייתה ההופעה האקוסטית, לא?

יעלי - תודה רבה על הסיקור, איזה כיף
אין כמו הופעה ראשונה.

למעלה