מאיצוק בהרהורי לילה

MaYcHuK

New member
מאיצוק בהרהורי לילה

אינך יכולה ככה סתם ללכת אינך יכולה לעזוב אותי אינך יכולה כי עכשיו שלכת יש גשם בחוץ ואת נשארת איתי...... לילה קשה עובר על כוחותיי סתם, לא יודעת למה אפילו השיעמום משתלט עלי, חוסר המעש משגע אותי חברות שלי להגיד להן לצאת זה כמו להגיד להן בואו לחול עכשיו אוווווווווווווווווווווווווף משעמם לי, בודד לי, עצוב לי , לבד לי.... סתם רציתי לפרוק אין צורך להגיב

MaYcHuK

New member
מכירים את זה שכולם חושבים שאתם

סלע איתן ובעצם זה לא כ"כ נכון? והמכה היא שלא ניתן אפילו להסביר את הסערה שמתחוללת בפנים.... אני החזקה, אני המייעצת, אני המעודדת ואני.... אני זו שהולכת לישון בלילה לבד איף

MaYcHuK

New member
יש פה עוד מישהו חוץ ממני

או שאני היחידה שלא נרדמת?

MaYcHuK

New member
מאי ... או יופי אני לא לבד

עוד רגע הדמעות התחילו לנזול

לא זה לא!!!

אני רק רצה להגיד לך שלכל אחד יש רגעי שבירה. גם לסלעים האיתנים. וזה מותר. והימור - זה קורה לך עכשיו כי לילה ואת לא נרדמת. אבל מחר בבוקר זה יעבור כי תזרח ה-

MaYcHuK

New member
כן ברור לי מאמי

תודה יתחיל השבוע אני אחזור לטירוף של חיפה-ת"א , לא יהיה זמן לחשוב והכול יהיה בסדר

נכון!!

את גרה בחיפה ועובדת בת"א? כל הכבוד!! יש לי חברה שחיה ככה וזה נורא קשה לה. היא נשואה ואני מהמרת שבגלל זה הם לא מביאים עדיין ילדים...אבל אני כמובן לא מתערבת

MaYcHuK

New member
אני גרה בחיפה

ועובדת בחיפה רק ששבוע שעבר המנכל יקש את כוחותיי לעזרה בת"א 3 פעמים בשבוע כרגע למשך חודש לא בונה על חודש - כשהתחלתי לעבוד דובר על 3 שבועות יום יום ת"א ויצא בסוף חודשיים

למעלה