מאיפה צצה דון?

natali24

New member
מאיפה צצה דון?

חברים, אני כנראה פיספסתי קצת, מסוף העונה הרביעית, ורוצה מאוד לדעת, מאיפה צצה דון? מהו הפרק הראשון בו מתחילים להעלות את הנושא שלה? המון תודה, נתלי שדרך אגב, לכלבה שלי קוראים באפי (GUESS) - היא בלונדינית עם עיניים כחולות, ומאוד אוהבת לקטול.... מממ... חתולים... (סליחה אם זה פוגע במשהו).

melatonin

New member
תראי...

אני מניח שלא ראית את העונה החמישית, והתחלת לראות אתמול (למרות שזה מוזר שאת יודעת איך קוראים לה) אם כן, אז קודם כל אני ממליץ לך להמנע מלקרוא כל דבר שקשור איכשהו לעונה החמישית. בגלל שכמעט כל האנשים כאן ראו אותה יש הרבה מאוד ספוילרים לא מסומנים והסיכוי שתתקלי במשהו שיהרוס לך הוא די גדול. הסיפור איתה הוא נהדר ומומלץ מאוד לראות אותו כמו שצריך. לשאלתך - הפרק שהיה אתמול, הראשון בעונה החמישית, הוא הפרק הראשון שהיא מופיעה בו. זה אמנם נראה מוזר מאוד, אבל זאת הכוונה, והדברים יתבהרו יותר בעוד מספר פרקים וזה באמת שווה את זה אם כן ראית את העונה ומשהו לא ברור אז תגידי. רציתי ללכת על בטוח כדי לא להרוס לך

natali24

New member
ספויילר!!!! לא אוהבת להתאפק...

טוב, אז ככה: באפי זו הסדרה המדהימה ביותר לדעתי. דבר ראשון. מרוב געגועים, ושימוש מסיבי באינטרנט המהיר החלטתי לחפש פרקים של באפי בקאזה, ונתקלתי בפרקים ששמם היה: ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! ספוילר! אם לא שמתם לב - אז תפיסקו כאן!!! ספוילר! שמות הפרקים היו - באפי מתה. אז ראו אותה מתה, וראו את אחותה. כמובן שלא יכולתי להתאפק וגם הורדתי את המיוזיקל (וקניתי את הפסקול). שוב - המון המון תודה על הטיפ. מאוד עזרת. נתלי

melatonin

New member
חבל...

אם היית מתאפקת היית יכולה להינות כמו שצריך מהעונה הנהדרת הזאת! ממש חבל. אם כבר הורדת מהאינטרנט היית יכולה להוריד את כל הפרקים לפי הסדר וככה לא להרוס לך או משהו. באסה האינטרנט הזה

BloodySpike

New member
אל תשאלי רק תמשיכי לראות כי ...

כל מה שנגיד לך יהיה ספויילר!

ANGEL N

New member
אני זוכר את הפעם הראשונה שראיתי...|

ספויילר לעונה חמישית -בקשר לדון אני זוכר את הפעם הראשונה שראיתי את דון. לא כ"כ הבנתי מה היא עושה פה, וכל השבוע חשבתי איזה סיפור ימציאו לה, הרי אף פעם לא הזכירו אותה (אולי היא הבת של אבא של באפי - אבל היא קראה לגוייס אמא, אולי היא פשוט היתה רק אצל אבא של כל הזמן- אבל אף פעם לא הזכירו אותה), בפרק שבה א"כ בכלל הייתי מבולבל, הפרק מתחיל עם זה שדון אומרת שאף אחד לא יודע מי היא באמת, בדיוק מה אני הרגשתי. כל הפרק עדיין לא נותנים לנו הסבר מי היא ואני הייתי בוח שיכול להיות שבגלל שאין תרגום פספסתי את ההסבר אליה, ראיתי פעמיים את הפרק והייתי משוכנע שהבנתי הכל אבל בכל זאת אין הסבר!!! בקיצור רק א"כ משהוא אמר לי שיהיה הסבר בהמשך, וכשההסבר הגיע עכשיו לעצמי בואנה הבן אדם הזה (ג´וס) פשוט גאון...

IDOffryn

New member
איזה כיף לך!ספוילר 5

כשאני התחלתי לראות את העונה כבר ידעתי איך היא נגמרת ומי זאת דאון והכל על גלורי ולא שממש רציתי לדעת!! פשוט לא היה אכפת לי כל כך לדעת או לא וסתם קראתי מין קורות חיים של הדמיות(ואחות ממזמן ידעתי שיש לה כי אמרו את זה פעם בראש 1 וזה היה בתקופה שעוד היה לי מנוי ככה שזה לפחות מכיתה ט´..) אז לא כל כך הופתעתי שקראתי שיש לה אחות

ANGEL N

New member
מבאס ביותר ../images/Emo41.gif

ספויילר לעונה החמישית אני אישית ידעתי שבאפי תמות, אבל הייתי בטוח שהיא תמות בסוף העונה השישית, רק כמה פרקים לפני הסוף עשיתי חישוב והבנתי שהיא תמות בעצם בסוף העונה החמישית. ואני חייב להגיד שזה מאוד הרס לי הפרק המתנה, שהוא ללא כל ספק אחד הפרקים היותר משמעותיים ויותר חשובים של הסידרה, ללא ויכוח. גם ידעתי שגו´ס תמות, וגם זה די הרס לי את הפרק הגופה, חבל. באמת אל תכתבו ספויילרים בלי אזהרות

IDOffryn

New member
את זה אני לא ידעתי!../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

ספוילר עונה חמש אני לא ידעתי שג´ויס תמות!! איזה מזל שפשוט לא קראתי את הקורות חיים של הדמות! אבל זה הי די מוזר כי בטעות ראיתי את "הגופה" לפני שראיתי את הפרק לפני(עם אפריל הרובוט..) ודי הפסדתי את הסוף המפתיע של הפרק..

ד י י ז י

New member
אני ידעתי..

על דאון לפני שראיתי בכלל את העונה החמישית.. קראתי על זה בפורום זה היה בהתחלת ההתמכרות שלי וכולם דברו על דאון ואני פתאום "לבאפי יש אחות?!" הייתי ממש בשוק...

smgfan

New member
אני גם ידעתי הכל לפני שראיתי את

העונות גם החמישית וגם השישית...
ואני חייבת להגיד שזה באמת קצת הרס... כי כשאני חושבת על זה אם אני הייתי רואה את הפרקים מבלי לדעת מה הולך לקרות אז באמת הייתי הרבה הרבה הרבה יותר מופתעת והרבה יותר מסוקרנת מה הולך לקרות בפעם הבאה... ובגלל זה עכשיו אני לא קוראת על העונה השביעית ומנסה להימנע מכל דבר שקשור לזה...

M16B

New member
אני לא קראתי אף...

ספוילר לפני שראית וכשדון צצה גם כן לא הבנתי מה הולך איתה חשבתי שאולי היא אחותה של באפי והשאירו אותה אצל האבא כדי שלא תושפע לרעה מבאפי כי בהתחלה לפני שגילו שהיא קוטלת חשבו שהיא סתם ילדה עם בעיות (אתם רואים המצאתי לה סיפור שלם תוך השעתיים שלרח ל502 לרדת
)

Wicked Wicca

New member
בקשר לדון...

לצערי ידעתי שדון תבוא וזה הרס. גם ידעתי את כל הסוף של העונה ס פ ו י י ל ר 5 שבאפי מתה ככה שהפרק ממש נהרס לי. הדבר היחיד שהפתיע אותי היה המוות של ג´ויס שלא היה לי מושג שזה הולך לקרות!

למעלה