מאיפה צילמתי?

harhanegev

New member
צמוד למלון רויאל ביץ',

בקצה המערבי של תחום המצופים של חוף רחצה מס' 3 .

חח

מספר 3? חחח לא יודעת לגבי המספרים. בעיקרון, עלית על הכיוון, אבל לא- זה לא בעמדת שילוח הבננות הזאת. עוד רעיונות?

harhanegev

New member
מה כבר יש

בין הרפסודה לבין עמדת שילוח הבננות/סירות מנע/אופנועי ים וכו' ??? אני כנראה צריך לבוא לריענון. אגב, חוף רחצה מס' 3 זה חוף הרחצה המתוחם במצופים הנמצא מול מלונות רויאל ביץ' ודן.

אני מציעה לך

באמת ללכת לשם ולהנות בים =] ואז גם (אולי) תגלה מאיפה צילמתי. יש לך זמן בלו"ז העמוס שלך?

harhanegev

New member
בגלל סיבה אישית מסויימת

שלא מתאים לי לפרט כאן בפורום, אני עכשיו עמוס בריבוע. מצטער. דווקא הייתי מת לקפוץ לאיזה כמה שעות שחיה לילית מול דן ורויאל ביץ' כמו שעשיתי כבר כמה מאות פעמים.

Spidi man

New member
אני הייתי הכי קרוב רון ? ../images/Emo3.gif

אני ורון דיברנו על זה בפרטי (היא אשמה...) ובאמת שננתי לה את כל המיקומים שאני מכיר
אפילו זכיתי לאות "אתה הכי קרוב" ממנה

Spidi man

New member
כן...ויש רק תשובה אחת לדעתי.

יש את המרינה, ואת הגשר. בכניסה למרינה ישנם שני שוברי גלים. בשובר גלים אחד ישנם סירות, ובשני סירות קטנות ומפרשיות כמו שרואים בתמונה. בקצה השובר ישנו מבנה כחול שגם אותו ניתן לראות בתמונה. כמובן שגם את השובר ניתן לראות (הרמת אבנים גדולות). המקום היחידי שהגיוני שהתמונה צולמה בו הוא ממול לשובר שרואים בתמונה. כלומר, מהשובר גלים הנגדי. המקום הבא שאיני חושב שהמצלמה הייתה מסוגלת לתפוס הוא בנקודת החוף הבאה - המשך הטיילת, משהו שקרוב לנמל אילת, קצת יותר פנימה, ממול לשדה תעופה.

אוקיי.

הבנתי לאיפה אתה מתכוון. וכבר אמרתי לך- אתה מאד קרוב. אבל זה לא שם. מול השדה תעופה? זה במקום שונה לגמרי מהאיזור... אז המצלמה באמת לא תתפוס את זה, כי אפילו עין של בנאדם לא תתפוס את זה... שמתי לב שאתה מתמצא באילת.
או שזה קסמם של המפות?

מצחיק אותי שעדיין

אף אחד לא עלה על המקום שממנו צילמתי. חבר'ה... זה באמת יותר קל ממה שאתם חושבים
(אם אתם רוצים אני אביא לכם רמז) אהה ו... אתם יודעים שכמעט כולם...... (אולי לא בנאדם אחד!) העירו לי על הפרס השלישי?!
זה הכי מצחיק בעולםםםם ועוד איזה הערות

asafsho135

New member
אני בטוח ש..

אני בטוח שאף אחד לא ענה עדיין את התשובה הנכונה, רק בגלל שכולם רוצים לזכות במקום השלישי
לא?! חחחחח

yara derei

New member
זה מול הרויאל ביץ' י'מעפנים!

אבל לא הבנתי למה צריך להגי את זה אם כבר אמרו..

קיצר, לענות ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

בעיקרון 2 משציות ענו על זה, וענו נכון. אבל חבל שהן לא כתבו את זה פה....................!!! הן עלו על הפתרון. קיצר, תגידו לי אם לענות או לא. התשובה ממש ממש ממש לא קשה. הסתבכתם יותר מידי P: בנות... אמרתי לכן לכתוב פה...!
יאללה... ניחושים אחרונים לפני שאני אומרת? להגיד בכלל?

למעלה