מאיפה "סולמתי"? הפותר החביב יקבל סוף שבוע של "חידודי" לשון ו"הברקות" מפיו של derbleistift
Y yariv t New member 17/11/03 #1 מאיפה "סולמתי"? הפותר החביב יקבל סוף שבוע של "חידודי" לשון ו"הברקות" מפיו של derbleistift
D DerBleistift New member 17/11/03 #2 מהגהינום אשר קפא?! איזה עננים ושמיים, ינעל זום-זום... תמונה תותחית! עכשיו לגב הפתרון, מאחר והם מאד קרובים אחד אל השני, קשה לומר, אבל להעכרתי מדובר באמצעי מבניהם, קרי, מלון קראון פלאזה.
מהגהינום אשר קפא?! איזה עננים ושמיים, ינעל זום-זום... תמונה תותחית! עכשיו לגב הפתרון, מאחר והם מאד קרובים אחד אל השני, קשה לומר, אבל להעכרתי מדובר באמצעי מבניהם, קרי, מלון קראון פלאזה.
D DerBleistift New member 17/11/03 #4 הכחול של קייל אם לקייל יש אפור, יש לו לבטח גם כחול. ואם יש לו כחול, אז זה חייב להיות זה.
D DerBleistift New member 17/11/03 #7 האדום של קייל לקייל גם יש אדום, אני יודע את זה! הרי הוא לפניכם.
D DerBleistift New member 17/11/03 #13 אגב, זה לא שחור ולא של קייל זה בכלל מגדל מזכירות האו"ם בניו יורק.
K kyle New member 17/11/03 #22 מה קטע עם הצבעים שלי!?../images/Emo6.gif זה אחד השרשורים הצחיקים ביותר שראיתי! גם התמונות די מצחיקות.
מה קטע עם הצבעים שלי!?../images/Emo6.gif זה אחד השרשורים הצחיקים ביותר שראיתי! גם התמונות די מצחיקות.