מאיפה סולמתי?

DerBleistift

New member
מאיפה סולמתי?

שוב פעם, אותו העסק. אני מצלם ואתם אומרים מאיפה.... הפעם זה יהיה קל.

kyle

New member
זה בבנייה... זה נראה מספיק גבוה...

הסיטי גייט?

danezeq

Member
אך!! בדיוק מה שבאתי לכתוב

חדר עגול וחדר מרובע - וחלונות כמו בשער העיר זה זה

kyle

New member
ואתה הוספת את המאפיינים הנוספים../images/Emo13.gif.

DerBleistift

New member
וככה נראה התרשים שלו...

מזהים מי המגדל?
(למרות שכבר זיהיתם! אמרתי שזה יהיה קל!
)

kyle

New member
איך נכנסת?../images/Emo13.gif

או יותר נכון - איך הרשו לך להיכנס?

danezeq

Member
לא בעיה

לך לשם ויתנו לך להכנס, אתה רק צריך להגיד שאתה לקוח של חברה מסויימת שנמצאת שם, שכחתי כרגע שמות, אבל שכנה שלי עובדת עם איזו חברה משם, אני אזכר בשם ואגיד לך ותיכנס
והיתרון הבולט במגדל הזה הוא שאפשר לעלות לגג בניגוד לעזריאלים

DerBleistift

New member
חחח... נראה לך שכ"כ פשוט?

אז כנראה שלא ביקרת במגדל כבר עשור, או שאולי חיפפו עליך... בכל מקרה, תגיד שיש לך פגיעה במשרד "אבי את אבי", ומיד יגידו לך לחכות שניה ויתקשרו למעלה לשאול אם הם מאשרים של"נזק" מחברת "נזקים בע"מ", יש אתם פגישה. אלא אם קבעת אחת מראש, לא יאשרו לך להמשיך למעליות. ואגב, אי אפשר לעלות לגג, אלא בתיאום עם אב הבית. המעלית שמגיעה לגג היא בלובי של מגדל המגורים, ולשם בכלל לא יתנו לך להכנס. אתה קצת מקל ראש בעניין, חוששני. (לא שזה "סיפור" מסובך להכנס למגדל, אבל זה גם לא כ"כ ספונטני)

DerBleistift

New member
ורק כדי שלא תפתח וויכוח...

כן, אפשר גם להתפלח פנימה או לחמוק מעיני השומרים, או בכלל שלא יעצרו אותך. אבל זה כנראה לא המצב הרווח. (אגב, למגדל נס, אשר בקרית עתידים, אי אפשר להכנס אלא בתיאום מראש, ואני "זכיתי" להשתתף ב"בחינה" של השומרים בלובי!
הקב"ט ביקש ממני להכנס למגדל ולעלות לקומה כל שהיא, ולספר לו אח"כ אם עצרו אותי בדרך...
)

kyle

New member
אהה... הלובי הזה לא מתאים לבניין

הגבוה בארץ.
חשבתי שישקיעו קצת יותר, או אולי יבנו אותו הרבה יותר גבוה.

DerBleistift

New member
מגדל גבוה = לובי גבוה?? ../images/Emo6.gif

לאו דווקא... בכל מקרה, רוצה עוד תמונות? לגבי איך קיבלתי היתר, אני אומר לך באופן פרטי.

kyle

New member
לא בדיוק. מגדל גבוה = לובי מרשים../images/Emo13.gif

בטח שעוד תמונות? אתה בכלל צריך לשאול?

tel aviv girl

New member
היי אני חדשה פה ואני חייבת לומר ...

כבר כמה חודשים אני ניכנסת לפורום זה ואני חייבת לומר שזהו הפורום העינייני ביותר ,בעל התמונות הכי יפות,והאנשים הכי איכותיים. ישר כח....אהבת אתכם. אני מתגוררת במיגדל דיזינגוף ויש לי מספר תמונות "נוף" משם להיכן לשלוח? אוהבת אתכם. אורנית

למעלה