מאיפה מתחילים?

BlackUnicorn

New member
מאיפה מתחילים?

שלום לכולם. בד"כ אני ובן זוגי לא כל כך מתעניינים בדברים שקשורים במזרח הרחוק, אבל השבוע הלכנו לחנות בשם "בראשית" והתלהבנו :) קנינו בינתיים מפל חשמלי מאוד יפה לבית, ופעמוני רוח לחצר. חשבתי אולי להתעניין קצת בפנג שווי ורציתי לשאול - מאיפה מתחילים? חיפשתי בטאגליינס/קישורים אתר שמסביר ככה מההתחלה את העקרונות אבל לא מצאתי. אשמח לסיוע שלכם :) תודה!

BlackUnicorn

New member
ושאלה נוספת - אשמח אם תמליצו לי על

דיסקים שאפשר לשמוע - מוזיקה הינדית, דולפינים וכל מה שמרגיע וכיף לשמוע בבית. תודה :)

דנה A

New member
מתחילים? מבראשית..

יפה שההתחלה שלכם התחילה ב.."בראשית" שם התחיל הכל, לא? אם חשבתם אולי להתעניין קצת בפנג שווי, את מוזמנת להתחיל בקריאה במאמרים - באתר שלי ישנם מספר מאמרים ראשוניים בנושא, ברשת ישנם מאמרים רבים נוספים, קיימים המון ספרים בנושא שעושים בראשוניות בתורת הפנג שואי, העקרונות של הפנג שואי צמחו מהצפייה בטבע, מניסיון להבין כיצד עובד הטבע, כיצד זורמת האנרגיה בטבע, כיצד צומח ומתקיים הכל, הפנג שואי שימש לבחירת מיקום הקבר.. כן פנג שואי לקבורה. ההשתלשלות ארוכה מאז ועד היום, מחלוקה לחמשת האלמנטים ועד נוסחאות מתקדמות מאוד, כמעט מתמטיות, לקביעה כיצד זורם הצ'י, כיצד מתפזר במבנה, ולבסוף כיצד משפיע על חיינו. ערב טוב, דנה

BlackUnicorn

New member
ושאלה ברשותך..

קראתי את זה באחד המאמרים שכתבת: 1. לשולחן העבודה: א. רצוי למקם את השולחן לכיוון הכניסה והדלת, כלומר הישיבה היא מול הדלת. ב. שולחן העבודה צריך להיות נקי ומאורגן. ג. הקפידו לסדר מידי כמה ימים את השולחן, ערימות דפים/ציוד ימשכו צ'י שלילי, אך גם יסיחו את דעתכם בזמן העבודה. ד. מקמו את שולחן העבודה בפינת החדר- רחוקים מהכניסה. ה. אל תמקמו את שולחן העבודה באופן שיהיה בקו ישר מול דלת הכניסה, על מנת שלא להיות מול עוצמת האנרגיה הנכנסת מהדלת. ו. מקמו השולחן כך שלא יהיה מול מסדרון או מדרגות או שירותים. ז. מקמו את השולחן כך שתשבו או תפנו לעבר כיוון אשר תומך בכם (עפ"י אסכולת 8 האחוזות) אחד מ-4 הכיוונים החיוביים. __________________ מצד אחד כתוב למקם את שולחן העבודה "מול הדלת", ומצד שני כתוב שלא למקם את שולחן העבודה בקו ישר מול הדלת... ז"א, צריך להזיז את השולחן מטר הצידה? זה קצת לא מובן..

דנה A

New member
מיקום השולחן

מיקום השולחן רצוי שלא יהיה בקו ישר מול הדלת, בשל המסה האנרגטית הנכנסת דרך הדלת, ישיבה באופן שכזה מפריעה לריכוז, לאורך זמן, בין היתר. רצוי לשבת באופן כזה שפניך מול הדלת, זא' שאת רואה את הדלת אך השולחן אינו ממוקם בקו ישר מול הדלת. כאשר את ממקמת את השולחן - ישנן אפשרויות רבות בהן פניך "רואות" את הדלת, אך עדיין לא נמצאות ממש מול הדלת. צירפתי לך דוגמא לכוונתי - האם כעת זה יותר ברור? דנה

BlackUnicorn

New member
אכן כן :)

פשוט הניסוח "מול הדלת" מבלבל.. עדיף "עם קו ראייה לדלת". תודה :)

BlackUnicorn

New member
../images/Emo53.gif שאלה נוספת... ../images/Emo53.gif

אין לי מושג אם זה המקום המתאים אבל אין לי מה להפסיד :) לבן זוגי יש יום הולדת ביום שבת הקרוב. קניתי לו כבר מתנה, אבל בנוסף אני רוצה לעשות לו מעין ערב חווייתי בבית. לפני שבוע בערך כאמור טיילנו בעזריאלי ונכנסנו סתם ככה לחנות "בראשית". בד"כ אנחנו לא מתעניינים בכל הקטע המיסטי, מוזיקה הינדית וכו', אבל פתאום משהו קסם לנו. קנינו מפל מים יפהפה ופעמוני רוח, והתחלנו קצת להתעניין בפנג שוואי... גם הורדתי כמה שירים בסגנון הודי/הינדי... ובינתיים ממש נחמד לנו. חשבתי לעשות לו ערב נחמד בבית - לעצב את הבית קצת בסגנון כזה של המזרח הרחוק - להזיז את השולחן ולעשות ארוחה נחמדה על הרצפה.. לשים כריות, את המוזיקה שהורדתי, נרות וכו'. הבעיה היא - שאין לי מושג איפה להשיג דברים כמו כריות ושאר דברים עיצוביים בסגנון בזול... יש לי בערך 200 ש"ח לבזבז על זה (וגם זה בקושי...). מוזיקה כאמור יש לי, גם נרות... אז איפה משיגים את הדברים האלו? תודה!

דנה A

New member
נשמע רומנטי ונעים

כריות ובדים רכים יעשו את העבודה טוב, את יכולה לבדוק בחנויות שבעיר מגורייך (לא בקניונים) אפשרי גם חנויות הנמצאות בדרום תל אביב לא יכולה להמליץ לך באופן אישי על מקומות, לא מכירה. אולי משהו מהפורום מכיר ויוכל להמליץ לך בהצלחה דנה

BlackUnicorn

New member
זה בסדר הסתדרתי :)

מצאתי חברה שמשכירה את הדברים האלו לאירועים, ממש קרוב אליי הביתה...(למרות שיש לי רכב) דברים כמו 40 ש"ח למחצלת, 10 ש"ח לכרית... נראה לי שזה מה שאני אעשה, או שאני אתמקד יותר בנרות, במוזיקה ובאוכל ואשתמש רק ב- 5-6 כריות... אולי אפרוש את השמיכה של המיטה על הרצפה ונאכל עליה. אולי אני אעשה לו מסאז'.. לא יודעת. אין לי מושג עד כמה כריות אתניות ומחצלת יעשו שינוי..

למעלה