מאיפה מתחילים?

shir61

New member
מאיפה מתחילים?

שלום, אני בשלב די מורכב וטעון בחיי, רוצה לאסוף כוחות ולעשות בצומת דרכים זאת שימוש לטובה... לא רואה את עצמי משקיעה עכשיו סכומי כסף גבוהים בייעוץ/תכנון מחדש אך בהחלט מוכנה להרתם לשנוי שישפר את התחושה בבית ומאמינה שעשוי גם להוביל לתנופה חיובית. מאיפה מתחילים?????????????

וואלה, צודקת

אני רוצה לחשוב קצת על השאלה שלך, כי היא בוודאי תעניין עוד אנשים אחרים... יעזור אם למשל תתני כמה פרטים אישיים כמו: תאריך לידה מהות הצומת שבה את עומדת ומה משאלותיך להמשך? באיזה כיוון את רוצה את השיפור המיידי/הכרחי או כל ביטוי אחר? מי אמר שזה עולה "סכומי כסף גבוהים"? הבית שלך?שכור? כמה זמן את מתגוררת בו? וגם...שירטוט מאוד עוזר כדי להמחיש את המצב. ערב טוב אביבה

shir61

New member
חיזוק הכוחות הפנימיים

בוקר טוב ושבוע טוב, פרטים אישיים העברתי במסר. פרטים פחות אישיים אוכל לחשוף כאן כדי לאפשר למידה של אנשים נוספים (אולי...) הבית הוא שלי, אני מתגוררת בו כשלוש וחצי שנים. אני לא יודעת להעביר שרטוט (טכנית וגם הבית גדול אז די מורכב). השיפור המיידי שהייתי מבקשת לעצמי - חיזוק הכוחות הפנימיים: שלווה, רוגע, אמון בעצמי ובסביבה ולאחר התחזקותם שיפור היכולות הזוגיות והחברתיות. מקווה שהמעט שסיפקתי יאפשר הכוונה מסויימת. ושוב- תודה על ההתייחסות ועל המהירות. שבוע טוב וחג שמח.

למעלה