מאיפה מתחילים?

noam amir

New member
יניב החזרת אותי לימים...

שבהם אני הקלטתי קלטות, תשובה גדולה, השאלה אם הוא מבין אותה?

אם התכוונת אליי, אז לא ממש

שאלתי ברצינות. אני גרופי של תחנות רדיו מגיל 14. מכירה כמה שדרנים גדולים, אבל רק לאחרונה הרגשתי שאני רוצה לקחת חלק בזה. חשבתי שפה ידעו יותר.

Evyatar613

New member
אז ככה...

לא כל כך פשוט להיכנס לתחום הזה ללא נסיון. כמו שהציעו לך קודם פה, שבי עם קלטת, או עם המחשב, ותקליטי את עצמך. תקשיבי שוב ושוב בנעליים של מאזינה לעצמך, ותנסי להקליט שוב ושוב ולשפר את התוצאה. מעבר לזה - תוכלי לנסות לשלוח לתחנות רדיו פיילוטים של תוכניות שלך שהקלטת בבית. הסיכוי הוא נמוך, אבל תמיד מישהו בתחנת רדיו יכול לאהוב מאוד את ההקלטה ובדיוק יתפנה לו מקום והוא ייצור איתך קשר. חוצמזה שאת יכולה ליצור קשר עם התחנה החינוכית של קול ישראל (106) באיזור מגורייך, מניח שבמקום כזה יהיה קל יותר להשתלב ולהתחיל. בהצלחה!

106 זה רעיון טוב בשבילך

תבררי אם באיזור מגורייך יש רדיו חינוכי של קול ישראל ותפני אליהם, רוב הסיכויים שאם תגישי להם הצעה לתוכנית טובה ותעשי פיילוט טוב לתוכנית הם יקבלו אותך רדיו אזורי ... זה כבר יותר קשה

אשור

New member
נדמה לי שברדיו דמשק

מחפשים קריינית דוברת עיברית

תודה

הקלטתי את עצמי מספר פעמים. באופן כללי למדתי תקשורת ועיתונות ועשיתי כמה ראיונות לרדיו. אעשה משהו ואגיש אותו כפיילוט. תודה

Evyatar613

New member
הלמידה הכי טובה היא הנסיון

בעיקר בתחום כמו רדיו. נסיון הוא דבר חשוב פי אלף מכל קורס. אם אתה רוצה אתה מוזמן להעלות לכאן את מה שהקלטת... מניח שהעצות של האנשים פה יוכלו לעזור לך להשתפר לפני שאתה מגיש למישהו פיילוטים.

תוכל לשלוח לי לפרטי בקשר לקורס

תקשורת ועיתונות, איפה עשית,כמה זמן זה לקח עד שסיימת,וכמה זה עולה? תודה.

למעלה