מאיפה מתחילים ???

cooper_23

New member
מאיפה מתחילים ???

שלום לכולם . תעזרו לי . אני רוצה לדעת איך אני יכול ללמוד את הדברים האלו . תנו כיוון איפה לחפש ואני כבר אמצא . תודה

mmm

New member
מההתחלה עד הסוף...

ההתחלה: הדבר הראשון (לדעתי) שעליך לעשות הינו ללמוד את הבסיס, מה הוא הבסיס?, ובכן זה תלוי מאו אפשר ללמוד תכנות ואז הבסיס הוא השפות שאתה רוצה ללמוד, דבר ראשון ללמוד את הבסיס של השפות ומשם לבנות לשלבים יותר מתקדמים... הבסיס יכול להיות רשתות: אז צריך ללמוד מה הן רשתות, מה הוא TCP/IP ומשם לפתח את זה... האמצע: לאחר שכבר קראת את ההתחלה ואתה מכיר את הנושאים, עליך לבחור מה אתה אוהב ומתעניין בו ושם ולפתח את הידע שלך.... הסוף: אין סוף תמיד יהיה משהו חדש ללמוד, תמיד תהיה חייב לרענן את הידע שלך.... איך להתחיל: ובכן לך לספריה, שם יש מבחר עצום של ספרים הספרים, תעיין בכמה, אז תבחר את מה שאתה רוצה ללמוד, יש שם עשרות נושאים... אז כשבחרת נושא, לך לאינטרנט למנוע חיפוש, רצוי GOOGLE.CON שם הקש את הנושא שאתה רוצה( יש מאמרים ARTICLE וקבצי הסברה FAQ).... או שתקנה ספרים, אך עליך לעשות מחקר לפני שאתה קונה את הספרים הללו, הספריה היא מקום נהדר להתחיל בו, כמו כן כמה חנויות ספרים. והנה אתה מוכן להמשיך, עליך לבחור במה... צירפתי קטע שכתבתי לפני זמו מה..

Termin-X

New member
הטיפים טובים אבל...

הטיפים טובים מאוד אבל מתאימים בערך לכל נושא בחיים ולא קשורים להאקרים! לפי מה שאתה אומר אני צריך ללכת לספריה ולחפש ספרים על האקרים נראה לך הגיוני שיש בספריה ספרים על האקרים?

mmm

New member
תודה רבה, ועוד משהו...

הטיפים מתאימים לכל נושא בחיים, נכון, אבל אפשר לישם אותם גם על לימודי מחשבים, למה לא להאקרים?, כדי ללמוד את הנושא צריך להתאמץ ולהשתמש במקורות שעומדים לשימושך... הנושא שאתה מבקש לדעת מורכב מהרבה אשכולות, להתחיל מהתחלה מהחומר הבסיסי, שהספריה מכילה, ולהמשיך ולבנות את הבניין. הספריה מכילה גם חומר מאוד מתקדם, לך לשם וראה למה אני מתכוון. *אם מישהו קורא לספר שלו ``ללמוד האקריות`` זה לא אומר שהספר יעזור לך, וגם אם הספר מאוד טוב והמושגים שהסופר משתמש בהם לא מובנים לך אז לא התקדמת. לכן אני מציע להתחיל מהתחלה להניח יסודות ולהמשיך, ולהשתמש בכל מקור שיש לך כולל האינטרנט... והכי חשוב להשקיע!....

Termin-X

New member
פעם אחרונה שבדקתי

פעם אחרונב שבדקתי האקרים לא היו חוקיים לא יוד, אולי שינו את זה אבל לפי מה שאני יודע זה לא חוקי, ובספריה יש רק דברים חוקיים ובטח שאין ספר על ``איך להיות האקר``

למעלה