אהלן
קראתי את דבריך ונשמע שאת מתארת דברים בצורה די ברורה. את יודעת מי את ומה הקושי שלך. זו בסיס מצוין.
אף על פי כן, את מכנה את עצמך "פחדנית". יכול להיות שאת פוחדת, במקומות כמו שאת מתארת בהחלט עלולים להתקל גם באנשים לא סימפטיים (וחשוב לדעת להגיב בהתאם), אבל אולי זה יותר נובע ממקום של בושה מאשר מקום של פחד. לא כל כך משנים המניעים שמהם את לא רוצה לפנות לאותם מקומות, זה יותר מלגיטימי לבחור את הדרך שבה נח לנו להכיר, אבל רק רציתי להגיד את זה כי היה נשמע לי שאת קצת קשה עם עצמך. פחד/ בושה- כולנו חווים את זה וזה מה שהופך אותנו לאנשים חיים ומתקשרים.
זה אמנם לא נאמר אבל קצת משתמע בין השורות שאולי את פחות מכירה היטב את הקהילה. אם אני מבין נכון אני דווקא מאוד מציע לך לנסות סתם לדבר עם כל מיני אנשים (באיטרנט או בפועל) גם עם אלו שמרתיעות אותך. יכול להיות שמה שבעיקר מרתיע אותך זה הלא מוכר. חוץ מזה שאחת הדרכים הטובות להכיר זה דרך חברים
יש בנות יותר נשיות, פחות וכו'. אני בא בגישה שטוב שיש לך טעם אישי ואת לא מתחברת לכל אחת. סך הכל נשמע שהרגליים שלך על הקרקע לחלוטין מבחינת ציפיות. כיוון שבכל זאת את מחפשת להכיר מישהי, אז אני בהחלט מציע לך להמנע ממישהי שמרתיעה אותך. ואני לא מדבר רק בשלב ההכרות, אלא בכל שלב לדעת לשמור על עצמך במידת הצורך. איפה מוצאים אותן? איך מזהים אותן? אני חושב שהדרך הכי נוחה להכיר היא במקומות יעודים וכך נמנעים מהקשיים הללו (וגם יותר לגיטימי להתחיל לדבר). אז אתרי הכרויות ובארים פחות מתאימים לך, אבל אפשר לשלוח מסר פרטי פה לאחת הבנות ולראות אם זה יכול להפתח, אפשר לצאת לטיולים (למשל הבית הפתוח מארגן מדי פעם) ויש מגוון פעילויות נוספות לקהילה מעבר לזה (יש הרבה אירועי גאווה עכשיו בקיץ). במקומות כאלו לרב מתחיל בפלירט ובהתאם לשיח רואים לאן זה מתקדם. באיזשהו מקום זה כמו דייט שצריך לדעת מאוד לעשות רושם, לשדר מסרים ולקרוא את הצד השני. צריך להשתשפשף בדברים האלה
. יחד עם זאת אני חייב להסכים ברמה מסוימת עם זו שכתבה מעלי, בסופו של דבר דרכי ההכרות מצומצמים ואם מוותרים על חלק אז יותר קשה. קחי זאת בחשבון. נסי לחשוב כיצד נח לך להכיר, ואם יהיה לך נח לצאת לשם עם חברה או לבד. בקיצור, בזמן שלך, בקצב שלך, בטעם שלך, את זו שמחליטה.
יחד עם הקושי נשמע שאת במקום מאוד חוויתי של התנסויות חדשות ואולי אף הרפתקנות. תנסי גם להנות מהדרך הזאת, בדברים חדשים לעיתים יש גם דברים טובים. קיבלתי את הרושם שאת יודעת מה את רוצה ואת במקום טוב בחיים, אז באמת בהצלחה עם הדרך. ותזכרי, פעם ראשונה יש רק אחת
מיכאל
יש עם מי לדבר
קב ומידע לקהילה הגאה
[email protected]