מאיפה מתחילים.....?

מאיפה מתחילים.....?

אני בי ואני משוכנעת בזה. אבל אני גם פחדנית.
התרגלתי לבחורים. בחורים בדרך כלל נמשכים אליי, זה מקובל לפלרטט עם בחורים כי ה"נורמה" זה סטרייטים, וזה נוח.
אבל אני חייבת להתנסות עם בחורה. איכשהו.
ואני לא יודעת מאיפה להתחיל. כבר שנים שזה התירוץ שלי.

"אטרף" מפחיד אותי. שמעתי שזה שוק בשר ושזה לא בשבילי. גם גייברים מרתיעים אותי מאותה הסיבה.
כמו שלא הלכתי לפיקאפבר ולאתרי סטוצים כדי למצוא בחור, אני לא הולכת לאטרף ולגייבר כדי למצוא בחורה.
אז אני יושבת בבית וחושבת וחוששת ויוצאת מדעתי.

אני מרגישה שפשוט אין מקום סימפטי להכיר בו בנות.
הרי זה לא שאני יכולה להתחיל לדבר עם בנות ברחוב או באוטובוס...
דווקא מול בחורים יש לי בטחון עצמי, אבל זה כי "כולם" סטרייטים. זה לא שבנות שנמשכות לבנות מסתובבות עם כובע שאומר את זה. ומי שכן מסתובבת עם "כובע" לרוב מפחידה אותי - אגרסיבית כזאת ועם שיער קצר ונראית מאיימת ולא "נשית" ו..מפחידה אותי כבר אמרתי? לא כאלה אני מחפשת.
אני יודעת שיש בחורות רגילות לגמרי, כמוני, שנמשכות לבחורות גם כן. אבל איפה הן? היכן מוצאים אותן ואיך מזהים אותן?
ואיך.. מתגברים על הפחדנות ואשכרה פונים אליהן מבלי לחשוש מתגובה "סטרייטית"? או איך גורמים להן לפנות אליי? (אולי אני זאת שצריכה כובע)
והאם אני בכלל מתאימה? האם מישהי תימשך אליי?
(אוף, עם בחורים זה כל כך פשוט. זה לא הוגן)

sobeit88

New member
נו,

בטח שאין לך איפה לפגוש בחורות אם פסלת את כל המקומות שאפשר לפגוש בהם בחורות.
יש בהחלט הרבה בנות חביבות מאד באטרף, ה"שוק בשר" מתייחס בעיקר לישירות של אנשים (וזה לא בהכרח דבר רע) ונפוץ הרבה יותר בפניות של גברים. הודעה שלא מוצאת חן בעינייך- תתעלמי ותמחקי.

לדעתי הדרך הכי טובה להתחיל עם בנות זה באמת ברחוב או באוטובוס. "לא תודה, אני סטרייטית" לא שונה בכלום מ"לא תודה, יש לי חברה" שאת שומעת מגברים. מה גם שמניסיוני רוב הנשים רואות בזה מחמאה, לא יצא לי להתחיל עם מישהי ולקבל תגובה מעליבה או מזלזלת.
עם הזמן אולי תתחילי לפתח גיידאר, אבל לא של כולם כזה מוצלח. אז הדרך הכי טובה זה פשוט להתחיל עם מי שנראית לך מעניינת, כי לא תדעי בוודאות עד שלא תשאלי וחבל לפספס סתם. מקסימום היא תגיד לך לא, לא קרה שום דבר.

יכול להיות שאת פשוט מחפשת לעצמך תירוצים כדי לא לעשות את זה? אולי את עוד לא מוכנה, אולי שווה לקחת עוד קצת זמן להתבשל.

אהלן

קראתי את דבריך ונשמע שאת מתארת דברים בצורה די ברורה. את יודעת מי את ומה הקושי שלך. זו בסיס מצוין.
אף על פי כן, את מכנה את עצמך "פחדנית". יכול להיות שאת פוחדת, במקומות כמו שאת מתארת בהחלט עלולים להתקל גם באנשים לא סימפטיים (וחשוב לדעת להגיב בהתאם), אבל אולי זה יותר נובע ממקום של בושה מאשר מקום של פחד. לא כל כך משנים המניעים שמהם את לא רוצה לפנות לאותם מקומות, זה יותר מלגיטימי לבחור את הדרך שבה נח לנו להכיר, אבל רק רציתי להגיד את זה כי היה נשמע לי שאת קצת קשה עם עצמך. פחד/ בושה- כולנו חווים את זה וזה מה שהופך אותנו לאנשים חיים ומתקשרים.
זה אמנם לא נאמר אבל קצת משתמע בין השורות שאולי את פחות מכירה היטב את הקהילה. אם אני מבין נכון אני דווקא מאוד מציע לך לנסות סתם לדבר עם כל מיני אנשים (באיטרנט או בפועל) גם עם אלו שמרתיעות אותך. יכול להיות שמה שבעיקר מרתיע אותך זה הלא מוכר. חוץ מזה שאחת הדרכים הטובות להכיר זה דרך חברים

יש בנות יותר נשיות, פחות וכו'. אני בא בגישה שטוב שיש לך טעם אישי ואת לא מתחברת לכל אחת. סך הכל נשמע שהרגליים שלך על הקרקע לחלוטין מבחינת ציפיות. כיוון שבכל זאת את מחפשת להכיר מישהי, אז אני בהחלט מציע לך להמנע ממישהי שמרתיעה אותך. ואני לא מדבר רק בשלב ההכרות, אלא בכל שלב לדעת לשמור על עצמך במידת הצורך. איפה מוצאים אותן? איך מזהים אותן? אני חושב שהדרך הכי נוחה להכיר היא במקומות יעודים וכך נמנעים מהקשיים הללו (וגם יותר לגיטימי להתחיל לדבר). אז אתרי הכרויות ובארים פחות מתאימים לך, אבל אפשר לשלוח מסר פרטי פה לאחת הבנות ולראות אם זה יכול להפתח, אפשר לצאת לטיולים (למשל הבית הפתוח מארגן מדי פעם) ויש מגוון פעילויות נוספות לקהילה מעבר לזה (יש הרבה אירועי גאווה עכשיו בקיץ). במקומות כאלו לרב מתחיל בפלירט ובהתאם לשיח רואים לאן זה מתקדם. באיזשהו מקום זה כמו דייט שצריך לדעת מאוד לעשות רושם, לשדר מסרים ולקרוא את הצד השני. צריך להשתשפשף בדברים האלה
. יחד עם זאת אני חייב להסכים ברמה מסוימת עם זו שכתבה מעלי, בסופו של דבר דרכי ההכרות מצומצמים ואם מוותרים על חלק אז יותר קשה. קחי זאת בחשבון. נסי לחשוב כיצד נח לך להכיר, ואם יהיה לך נח לצאת לשם עם חברה או לבד. בקיצור, בזמן שלך, בקצב שלך, בטעם שלך, את זו שמחליטה.
יחד עם הקושי נשמע שאת במקום מאוד חוויתי של התנסויות חדשות ואולי אף הרפתקנות. תנסי גם להנות מהדרך הזאת, בדברים חדשים לעיתים יש גם דברים טובים. קיבלתי את הרושם שאת יודעת מה את רוצה ואת במקום טוב בחיים, אז באמת בהצלחה עם הדרך. ותזכרי, פעם ראשונה יש רק אחת

מיכאל
יש עם מי לדבר
קב ומידע לקהילה הגאה
[email protected]

האמת שזה נכון -

האמת שזה נכון, אני בכלל לא מכירה את הקהילה ואולי זה באמת חלק ממה שמפחיד אותי, הלא-מוכר הזה. לא חשבתי על זה עד עכשיו, אבל זה נכון. אני יודעת שהקהילה קיימת כמו שכולם יודעים אבל אני לא באמת מכירה, כנראה כי אני לא מכירה אף אחד לא-סטרייט חוץ ממני. מתוך זה גם אין לי עם מי לצאת למקומות שקשורים לקהילה ואין לי אפילו עם מי לדבר על זה, והאמת שאני די מרגישה לבד. אולי בגלל זה הגעתי לכאן לפורום, כי לפעמים אני מרגישה שאני היחידה בעולם שהיא לא סטרייטית. לפחות בעולם האישי שלי זה ככה.

Kutaly

New member
מתחילים בהתחלה. שתי עצות:

1. קודם כל להרגע.
2. בחורים מתחילים איתך? יופי. תסתכלי מה שהם עושים (כלומר אלה שעושים את זה טוב ואת סבבה איתם, לא הטמבלים שגורמים לך להקיא) וככה תלמדי איך מתחילים עם בנות.

בהצלחה

Apikachu L

New member
אגב כובע...

מסתבר שבארצנו נשים שמסתובבות עם מגבעת-כובע סוג של מסמנות שהן בקטע של נשים.
(די התחילה איתי מישהי, והתחלתי לקבל קצת מבטים מנשים מאז שאני מסתובבת עם מגבעת, שלא אמורה לסמל שום דבר, אבל גיליתי בטעות שאכן יש כאן משהו בעניין הכובע. כובע כזה כמו של נועה דויטש...)

אז כן, לפעמים יש כובע

איך מתחילות?
אני האחרונה שיכולה לייעץ בזה, אבל שווה לנסות לראות מה יש באזור שלך. אם את סטודנטית, את יכולה להשתלב בתא הגאה של האוניברסיטה שלך (אפילו בבר אילן יש אחד...), או בקבוצה הגאה של העיר שלך, ללכת למצעדי גאווה ולאירועים גאים. במקומות כאלו הרבה יותר בטוח לפגוש נשים נחמדות.

עוד אופצייה, אם את ממש אמיצה. אם את יוצאת לחפש, אז את יכולה להצטייד באיזה אביזר: עגילי קשת בענן (אני חושבת שמישהי סטרייטית לגמריי בתיכון שלי הסתובבה איתם...מצד שני, אולי היא לא הייתה סטרייטית...), או איזו מדבקה עם סמלי נקבה משולבים
, מחזיק מפתחות, או אפילו להשיג לעצמך מגבעת!

שווה גם לשאול בפורום לסביות - גאווה נשית, יש שם הרבה נשים נחמדות ומנוסות בסצנת ההתחלות.

ונראה לי שרוב הסיכויים שאם מישהי סטרייטית, היא לא ממש תבין שאת מתחילה איתה. בתקופה שבה לא הייתי בזוגיות, די ... נטיתי לחזר אחרי נשים מסויימות. הן לרוב לא ממש הבינו, או הגיבו לזה. זה הכל היה צחוקים וכיף. מצד שני, זה היה בתיכון ואולי גם הסיבות לשמועות כנראה על היותי לסבית...לא שהשמועות צדקו...

אוהדאדם

New member
נראה לי מתחילים מהפחד

המילה פחד מופיעה המון בהודעה שלך... ונראה לי שזה לא קשור לבנות כל כך...

בכל מקרה, אני תמיד ממליץ על האתר okcupid. נראה לי מקום טוב להתחיל בו, ויש גם אתרי היכרויות ספציפיים לבחורות, כמו כפיות או משהו כזה. הייתי נרשם גם שם. אטרף זה לא אתר טוב.
חוץ מזה, ללכת למסיבות של לסביות, עם חברה או חבר. ז"א אם יש לך מערכת תומכת, זה מה שהכי עוזר לפחד. זה המקום להתחיל בו: לפתח רשת תומכת.

ואיך מפתחים רשת תומכת?

אין לי חבר/ה שיבואו איתי לאירועים.. אם ארצה רשת תומכת אני כנראה אצטרך לבנות אחת כזו מאפס, כי אלה שסובבים אותי כרגע לא באמת יכולים לשמש לזה..

Apikachu L

New member
יש לך חברות/ים?

אני מכירה את המקום הכואב הזה של להיות בלי חבריםות בכלל.
אבל אם יש לך חברות/ים, אז שווה לנסות להתחיל לצאת ולראות. אולי תמצאי מישהו/י שתרצה לבוא.

בקרוב מתארגן פיקניק ביסקסואלי בירושליים, ואחרי הפסח בראשון, אז אם בא לך, תבואי

לא קשור לנושא

סורי שזה די תקוע , אבל למה לא אטרף ?
דווקא שקלתי להירשם ..ומה זה האתר הזה ?

צרת רבים חצי נחמה

לא מזמן נכנסתי לפורום הזה כדי לקבל קצת תמיכה ועצות בדיוק כמוך .
אני "בארון " לפחות לרוב האנשים חוץ מחברים טובים ואמא שיודעים שאני בי ולכן אני לא מרגישה בנוח להירשם לאטרף - שמא אני אתקל במישהי/מישהו שאני מכירה .
יש לי חברים מהקהילה אבל אני לא בן אדם של קהילות ומסיבות וקרחנות ..ולא הכי מרגישה חלק מהקהילה וזה סבבה מבחינתי.
אני באופן אישי די נדלקת על בחורות שקצת גבריות , אבל אני די נשית , לא בקטע של פרפרים פרחים וורוד אלא צורת גוף , לבוש , איפור וכו'
מבינה אותך לגמרי , באותה סירה באותה בעיה , העצה הכי שכיחה שקיבלתי היא איגי - מחר אני הולכת למפגש ראשון , נראה איך יהיה ..ויש מי לאק
אם תראי מישהי מגניבה לך חיוך קטן או בוחנת אותך במבט , או מסתכלת לך על התחת יש מצב שהיא בעניין ( או זה לפחות מה שאני עושה)

כמו שנאמר לפני , פעם חצי התחלתי עם מישהי , ניהלנו שיחה כזו ואני החמאתי לה על הרבה דברים ולא רק שהיא הייתה סטרייטית אלא גם נשואה ! והיא לא שמה לב שהתחלתי איתה בדיוק בגלל זה .
אין סיבה שלא ימשכו אלייך , ראיתי כונפות כונפיות אמיתיות שגם הן מצאו מישהו שנמשך אליהן ואוהב אותן כמו שהן ולא רואה את הכונפיות שלהן , אז גם אם את כונפה ואני בטוחה שלא חחחח את תמצאי מי שתאהב אותך .
מה שלך נראה גברי ומפחיד לי נראה סקסי..

מקווה שעזרתי

תודה ממש עזרת ועודדת..

גם אני כמוך.. לא מתחברת למסיבות וקרחנות.. זה רק אני או שנראה שהרוב המוחלט של הבילויים בקהילה הם בסגנון הזה?

וגם אני סוגשל "בארון", למרות שלא ניסיתי להיות בארון ואני לא מסתירה את זה באופן מיוחד, פשוט לא מדברת על זה עם אנשים שלא מסוגלים להבין כי לא ייצא לי מזה שום דבר.. אני לא מרגישה צורך מיוחד לצעוק לעולם "אני בי!", אז אני לא מדברת על זה עם מי שלא רלוונטי.. ובגלל שיצאתי עם בחורים מניחים שאני סטרייטית..

ואממ.. מה זה איגי..?

שימחתם אותי

לדעת שאתה לא לבד ויש עוד בדיוק כמוך תמיד עוזר !
חג שמח חבר'ה

למעלה