מאיפה מתחילים

נתי26

New member
מאיפה מתחילים../images/Emo35.gif

היי זו שוב נתי עם השאילתות.. הייתי מעוניינת לדעת... מאיפה אני מתחילה? אנחנו רוצים להתחיל לפחות בבירורים בנושא. למי עלי לפנות? מה השלב הראשון שעלינו לעשות? אנא, עשו לי סדר בבלאגן, אני מתחילה להתבלבל ולהילחץ. נכנסתי לכל מיני אתרים והתבלבלתי מכמות האינפורמציה. מה השלב הראשון שעלי לעשות? תודה מראש, נתי.

ורד13

New member
הי נתי

לדעתי, הדבר הראשון שעליך לעשות הוא להתייעץ עם רופא הנשים שלך. הוא יוכל לענות בטווח של כמה זמן את תוכלי לעמוד בטיפול הורמונלי מבלי לסכן את עצמך. וזה הכי הכי חשוב. יכול להיות שהוא ימליץ על תקופת "צינון". ואז לפי תשובתו תוכלי להחליט. ברור כי הפונדקאות היא האפשרות בשבילך. התהליך בין ההחלטה להתחיל לבין "החתימה בוועדה" שמאפשרת יציאה לדרך אורך כשנה ולפעמים, למיטב ידיעתי,אפילו פחות. אם ימליץ על המתנה ממושכת יותר אין לדעתי טעם בהתארגנות מעשית כי אם להמשיך ב"התארגנות נפשית". בהצלחה

נתי26

New member
תודה

היי ורד, תודה על התשובה. אני מקווה שהשבוע תהייה לי פגישה עם הרופא שלי ואני אקבל ממנו מידע לגבי הנושא. בכל אופן, תודה על התגובה. נתי

עָנת

New member
הי נתי../images/Emo24.gif

השלב הראשון שעליכם לעשות הוא:להביא מכתב מרופא נשים,ואני מאמינה שגם מאונקולוג שלך. מכתב שמסכם מה עברת,איזה טיפולים קיבלת,ומכתב מפורש שאינך יכולה לשאת הריון(מעניין אותי,אם לא תביאי את המכתב הזה,יהיו ספקות גם לחברי הועדה
) נתי חמודה:השאלה אם מתאים לך לעבור את זה עכשיו
נתי,במקביל,תרימי טלפון לאביבה,אישה מאוד לבבית במשרד הבריאות:02-5681275 יש מספר אישורים שצריכים להשיג. טוב עד פה האינפורמציה ההתחלתית
,עוד אינפורמציה תעשה לך בילבול מיותר. אז בהצלחה חמודה,וזיכרי:יהיה בסדר!!!!!!!! אני מבטיחה לך!!!!!!!!!!!

נתי26

New member
תודה ענת

היי ענת ותודה על האינפורמציה! אני מקווה שהשבוע אני נפגשת עם הרופא שלי ואני אקבל ממנו הנחיות מה לעשות וכיצד מתחילים!! תודה גם על המסר האישי, אני מאוד מעריכה את זה! נתי

למעלה