מאיפה להתחיל .....

Bgiginia

New member
מאיפה להתחיל .....

אולי מזה שקמתי מאוחר הבוקר .....אבל את מי זה מעניין , אולי מהמקלחת החמה עם הרבה סבון ואחלה חפיפה ...זה יכול לעניין כמה אנשים אבל נרד גם מיזה ... הקפה של הבוקר היה אחלה בדיוק כמו שאני אוהבת וגם המיץ תפוזים ממש בטמפרטורה הנכונה ...סתמי בהחלט ... אבל העיתוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן העיתון של הבוקר איזה קריעת לב ........ כמה עצוב הוא היה כמה דמעות זלגו לי ... כמה כמה קשה לאבד ילדים גם יפים גם מוכשרים גם נערצים הכל היה בחברה האלה ... והחדשות הרעות האלה נכנסות לנו מאוזן אחת מכאיבות לנו נורא ויוצאות לנו מאוזן אחרת ואנחנו חוזרים לחיים לשיגרה ליום יום .....וזה נורמאלי צריך להמשיך לחיות... אז כאילו מה חירטטתי פה... שאנחנו עם חזק שאנחנו הורגלנו למציאות שכזו ושנתמודד עם זה .... ושלמרות העצב ולמרות הכאב... עם ישראל חי

br-kod

New member
אני אגמור בזה שפיתום נפל לי ...

האור ונשאר בי רק הברק, אחרי זוועה אחת ראיתי זוועה אחרת ראיתי ראש עם זקן זרוק ליד כסא גלגלים מרוטש. ומכל זה נשארה איתי חידה כאילו מי יותר מטורף? תשובה: כולם מטורפים רק בפוזה אחרת,טרוף מודרני וטרוף פוסט מודרני.

די דנסר

New member
ל- br-kod

"הקם להורגך - השכם להורגו". על המשפט הזה עם ישראל חי ויחיה כל ימיו. עניין הטירוף בנושא הזקן - ממש לא לעניין!!!

br-kod

New member
כמה שזה עצוב

איך לא השכילו אבותינו לחנך לגדל אותנו על משפטים יותר יצירתיים. "הבא להורגך השכם להורגו" זה משפט שבכל השפות והעמים משתמשים בו זה משפט מאוד קטלני הייתי אומר אפילו בהמתי. בואי נגיד שפם תרגמו התנהגות של חיות למילים ומאז זה נטוע בנו בני האנוש. תתארי לך שהיית גודלת , את וכל ילדי העולם, על "הבא להורגך השכל להאירו" או "הבא להורגך השכם לאוהבו" אני אולי לא כל כך מבריק במשפטים אבל הרעיון צריך להיות זהה. בעניין הטרוף זה השם של הילד מבינה. ככה המוח שלי מבין דברים התוצאה של חומר נפץ היא זהה בכל הגופים. אני בטוח שיש לנו כח וביצים לרמוס מיתוסים רצחניים דתיים.

genotip

New member
אויי... תעשה לי טובה....

ראית ראש עם זקן זרוק ליד כסא גלגלים מרוטש? תגיד לי... במקרה ראית את הילדה בת ה5 שנהרגה בפיגוע באוטובוס? או את האם עם ארבעת ילדיה שנבטחו מבטווח קצר (ואח"כ הם המשיכו לראות בלוויה)? רגע רגע... אצל האמא ששכלה את בנה החייל אתמול כהוא סה"כ ניסה לעזור לגברת זקנה (ערבייה ידידי) לחצות בלי פגע היית? אל תדבר על מרצחים ותקשר את זה לטרוף מודרני/פוסט מודרני, אלו דברי שטות שאינם ראויים להיכתב אפילו. כל מי שידו עוסקת בטרור, ברצח ילדים, דינו הוא אחד. אחרי שראית את כל זה, תבוא ותדבר איתי על זוועות ידידי. תבוא ותדבר איתי על זוועות, רק אחרי שתאבד את היקר לך מכל ע"י מרצח ללא צלם אנוש, רק אז תדבר על ראש עם זקן זרוק ליד כסא גלגלים מרוטש. פשלה של צה"ל, חבל שנשאר בכלל ראש וכיסא גלגלים, ל13 החיילים שנהרגו ב3 ימים אחרונים גם ראש לא נישאר...

genotip

New member
פשוט עיצבנת אותי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שונא אנשים כמוך, פשוט שונא. אין לי מילה אחרת לתאר את העניין. מתעב. אין שום תירוץ בעולם שיצדיק רצח. אין דבר כזה, לא היה ולא נברא. מתבייש להיות שמאלני ברגעים כאלה, מוריד ראש ומחכה שתחלוף הבושה. אני כ"כ מבין את הערבים. כשאתה חיי בצורה לא אנושית, אתה מפסיק להיות כזה. ואני לא מאשים את הדור של ימינו, שהולך ומתפוצץ באוטובוסים. אני מאשים את ההורים שלהם, ואת הסבים שלהם שחינכו אותם להיות כאלה. אני מאשים את ממשלת ישראל על 56 שנים של אפליה. ואני מאשים אותך, ידידי, על אדישות ומזוכיזם עצמי. לא אשתוק כשדם עמי זועק מהאדמה ולא אחוס על מי שרצה להרגם. נקמת דם ילד קטן, עוד לא ברא השטן.

אהובה.א

New member
הפעם אתה הרגזת אותי

איך אתה בכלל יכול להבין את הערבים שמחסלים אותנו ואת ילדינו? תפסיק להשאשים את ממשלת ישראל כי זה לא התחיל לפני 56 שנה. השנאה הזאת התחילה הרבה לפני שהערבים המזוינים האלה החליטו לחסלנו. אני דווקא הייתי מאשימה את הממשלה שהיתה לפני 40 שנה. שלא עשתה לזה סוף. כי אם היא היתה עושה לזה סוף - לא היו טווחים בנו כעת. לאמר לך את האמת? לעיתים אני מתביישת בהיותי יהודיה כשאני רואה איך העם שלי מתפלג. כשאני רואה איך שהשמאל לא מסוגל להבין שהימין עושה הכל בכדי לשרוד. איך שהשמאל עומד לנו לרועץ. איך שהשמאל "מבין" את המחבלים=ערבים. איך אפשר להבין את הזבל הזה? על אפליה אתה מדבר? מותק , רד מהר מהגג. יש פה נסיון לחיות. יש פה נסיון להקים חיים. יש פה נסיון לגדל בנים לדור שני ושלישי. אבל זה רק נסיון. כי 11 בנים לא יחזרו הביתה. כי 11 בנים לא ימשיכו את השושלת של משפחתם. כי 11 בנים לא ימשיכו את מהות הדת היהודית. ולא רק הם. גם כל הבנים שנהרגו בכל מלחמות ישראל. כל הילדים שנרצחו ע"י בני עוולה. לא רוצה לנקום באף בן זונה שרוצח את בני עמי. אלוהים כבר מחכה לו בפינה. סמוך על זה. רוצה רק לחיות בשקט ובשלווה. רוצה לגדל את הבנים שלי ושיביאו לי נכדים. זה מה שאני רוצה. אבל , לצערי , אנו חיים במציאות עגומה שהשמאל הישראלי שלא מאפשר לשנותה.

genotip

New member
אם הצלחתי, זה כבר סימן טוב...

את לא יכולה להבין את הפלשתינאים? תתאמצי קצת, בסתר ליבך, ותגידי לי שאת לא יכולה להבין אותם. אני לא שמאלני, אני לא ימני - אני קודם כל בנאדם. ומתוקף היותי כזה, לפני שאני בוחר אוטומטית במה שנוח לי, אני מעדיף לנסות ולהבין את שתי הצדדים. כדי ש*אני* אוכל לבחור על בסיס הידע שקיים בראשותי, ולא על בסיס הבולשיט שהאכילו אותי. **** אה, רגע... הגברת ביקשה שאני ארד מהגג...... |יורד מהגג|.... ***** אוקי, עכשיו מדברים בגובה העיניים (או רגע, נראה לי שגם את צריכה לרדת ממנו עכשיו).... את רואה אותי בתור "שמאלני", למה? כי אמרתי שאני "שמאלני". אם היית קוראת את ההודעה שלי ומפעילה קצת הגיון, אז היית מבינה שאף "שמאלני" לא מראה כ"כ הרבה סממנים "ימניים". אבל זהו, את מחלקת את זה לשמאל ולימין, לאיך שהשמאל "מבין" מחבלים, והימין מנסה לשרוד. כמו ילד קטן שרואה רק את הצד שלו. השמאל (אני מניח) מחלק את זה לאיך שהשמאל מנסה לשרוד, ו"ימין" (מתנחלים למשל) נותנים לגיטימציה לרצח בנינו. תגדילי ראש, למטבע תמיד יש שני צדדים.
איך אני יכול להבין אותם? בפשוט מאוד. אני מנסה לשים את עצמי במקומם. אולי תנסי גם את. חשבת פעם איך זה לחיות 20 שנה בעזה?
על איזה אפלייה אני מדבר? לא איכפת לי שהוא ערבי, כמו שלא איכפת לי שהיא אישה, או שהוא עולה חדש, או שלו יש עיניים כחולות. כולם שווים בעיני, וככה אני רוצה לראות את המדינה שלי. כמו שהרצל ראה אותה, לא כמו שאת רואה אותה. את מדברת פה על איך שקשה לך לראות את העם מפולג, והנה - הרי את גורמת לפילוג הזה. על מה מתבססת חברה רב תרבותית את יודעת? מה מבדיל אותה מחברה רבת תרבויות? דבר נורא פשוט - סבלנות והכרה הדדית בשוניותו (מהמילה שונה) של האחר. איפה זה, ואת את? **** שניה אחת... מטפס על הגג כדי לראות אם יורים בי... |עולה לגג|.... ***** בעצם את צודקת. הפיתרון זה להרוג את הערבים, להרוג את השמאל, להרוג בדרך את המוגבלים, ואם כבר - את כל אלה שלא מתאימים לתורת הגזע האירית. אה.. אופס... זה כבר סיפור אחר, מצטער... i rest my case

genotip

New member
ובואי אני אתן לך דוגמא דתית.

הרי כל הויכוח הזה הוא סביב דת לא? כשבני ישראל (הנאורים) הגיעו לארץ ישראל, פקד עליהם אדוני אלוהים לשחרר את הארץ מיושביה (בטענה שהארץ ניתנה להם). את יודעת במקרה מה זה לשחרר את הארץ מיושביה? התשובה, אם גם אותה את לא "מבינה", רשומה למטה... לטבוח בהם גבירתי היקרה. פשוט לטבוח בהם.

12אניהיא

New member
אני קוראת פה כימעט כל יום

לא חשבתי בכלל להתערב בויכוח הזה. אבל במיקרה ניתקלתי באיזה סירטון באחד הפורומים. לדעתי הערבים חיות (חיות זו מחמאה בשבילם) תיצפה בסירטון וניראה מה יהיה לך להגיד לאחר מכן. רק אזהרה קטנה: הסרטון קשה מאוד לצפייה, לא לבעלי לב חלש.

אנושית~

New member
קשה לעכל

שבני אדם יכולים להתנהג ככה וכמה שהתנסינו בפיגועים ואובדן חיי אדם לעולם לא נוכל להתרגל ..זה הופך קשה יותר

ס י ס י

New member
בז'ז' תראי איזה בלאגן עשית

הערת את האריה משנתו, ובכלל, ככה מרחוק, איך הצלחת איך. הגענו לויכוח אין סופי של שמאל וימין, ואני ממש לא רוצה להכנס לזה כעת, דם חיילינו היקרים טרם התקרר, תנו כבוד לנופלים ולמשפחותיהם, שום התלהמות כאן לא תביא מזור לכאב הגדול של כולנו. כל עוד הבנים שלנו שם, תתפללו כולכם לשלומם. שבוע טוב לכולם, ושקט.

אהובה.א

New member
סיסוש

כשאת רומזת על אריה..... את מתכוונת אליי במקרה? ממממממממממממ

Bgiginia

New member
סיסי מתוקה ...

סורי על הבלאגן אבל זה המעט שעשיתי .. את הרי יודעת שעם מילה אחת שלי אפשר להדליק מדורת לג בעומר לכל תושבי גוש דן והסביבה ... שננסה ??? מחכה לך לקפה

למעלה