מאיפה להתחיל ?

חביתוש5

New member
מאיפה להתחיל ?

החלטתי לפרק את הנישואים, אחרי המון התלבטויות לחצים ומלחמות... איפה מתחילים ? למי פונים ? מה לעשות עכשיו ? אני ככ אבודה....

מריוס זכריה

Member
מנהל
לא שכחת פרט קטן?

יש שם איזה בעל בתמונה, לא? אני חושב שהייית מתחיל מליידע אותו. זה בהחלט עשוי לעניין אותו. כי מה - יש הבדל עצום בין גירושין חבריים, בטוב, לבין מלחמת עולם. אז גם להתגרש צריך לדעת. תתחילי עם לדבר איתו, ותראי מה יש לו להגיד בעניין. השאלה מה הלאה (עורך דין? מגשר? וכ'ו) תלויה מאוד בעמדה של שניכם.

חביתוש5

New member
אוף כזה

הוא יודע כי אמרתי את זה בריש גלי מוחלט ומאוד ברור, אומנם תוך כדי מריבה , אבל בהחלט זה נאמר והוא אמר שגם הוא רוצה. כבר עברנו פעם תהליך של פרידה והחלטנו לחזור שוב ולנסות וכיום אחרי חצי שנה אני מרגישה שבאמת די... אנחנו כבר יומיים לא מדברים, כן השלב של העצבים ומשחקי הכוח, אבל באמת שנמאס לי . לא רוצה מגשר ולא שלום בית..רוצה לגמור את הפרק..

seeyou

New member
יותר קל להתחתן מאשר להתגרש../images/Emo197.gif

עקרונית את יכולה להגיש בקשה לגרושים הבעיה שגם בעלך יכול לעשות לך בעיות במתן גט-תהליך של שנים בכמה מיקרים לכן-רצוי מאוד מגשר והבנה עם בעלך יוסי נ.ב חפשי בגוגל אתרים קשורים לגרושי קבלי קישור http://www.getup.co.il/?gclid=CP-Ngo2D7Z4CFUWZ2AodBVqsKA

אם הדברים נאמרו בשעת כעס, רצוי לחשוב שוב

רצוי מאד לספור עד מאה או יותר, לשבת עם הבעל בראש שקט וברוגע ולהחליט מה רוצים. אסור להחליט על הליך כזה בשעת כעס. את יכולה להגיד לו את רצונך ולשמוע מה יש לו להגיד. אם שניכם בעד גירושין, עדיף שתעשו זאת בהסכמה כדי למנוע מריבות ועוגמת נפש מכל הצדדים, במיוחד אם יש בעניין הזה ילדים. אתם לא חייבים להישאר יחד בשביל הילדים, אבל אתם כן חייבים לסיים בצורה מכובדת ובמינימום מריבות למען הילדים, אתם בטח תתגברו על הגירושים ותפנו כל אחד לדרכו, הילדים יסחבו על גבם את הזכרונות הלא נעימים מהמריבות של ההורים. גירושים בהסכמה ועל פי סיכום ייחסו לכם הרבה כספים שתבזבזו, מן הסתם, על עורכי דין. עדיף לכם להסכים וללכת האחת לקראת השני עד שתגיעו לסיכום. אם שני הצדדים מסכימים, אפשר לדלג על עורכי הדין. קבלי דף עם טיפים למעוניינים להתגרש.

שילה1

New member
חביתוש-מתחילים מההתחלה!הולכים לערך דין,

נותנים לו נתונים,מקבלים אינפורמציה. מרבית עורכי הדין לא גובים בגין יעוץ,או גובים מאות שקלים. הולכים הביתה,ומתחילים לחשוב באיזו דרך לסים את הקשר,מהר טוב,יפה מכובד . מגיעים למסקנה,וממשיכים לחפש את בעל המקצוע המתאים לך. ומשם-מתחילה עשייה,שגם בעיצומה תרגישילעיתים..קצת אבודה. בהצלחה לך.

אייבורי

New member
תלוי

אם את חושבת שזה יכול להגמר באופן ידידותי אז תתחילי עם הבעל, תסכימו ללכת למגשר (או מגרש בעברית צחה) הוא כבר ינחה אותכם בהליך. אם זאת הולכת להיות מלחמה עקובה מדם, כדאי לקבל קודם ייעוץ מעו"ד כדאי לזכור שהעו"ד הוא בצד של עצמו ואם זה גם מסתדר הוא בצד שלך. מעבר לזה, יש את פורום גו"ג ששם יתנו לך עיצס למכביר

למעלה