מאיפה האולפן הגיע???????

Ivan Pedroso

New member
רק שתדעו

מי שזוכר את הסידרה המיתולוגית "הנסיך המדליק מבל-אייר", כן כן הזאתי עם וויל סמית, אז היה שם פרק שבו ויל שאל את קרלטון מי מודל החיקוי שלו, וקרלטון אמר: "ובכן, אבא שלי כמובן ובריאנט גמבל."

Optimus_Prime

New member
פחח אני זוכר את זה..

בריאנט גמבל הוא סלבריטאי מטומטם שהרבה בארה"ב אוהבים לצחוק עליו.. איזה צחוק מפגר יש לו o_O בפרק האיחוד לינדזי הייתה מכוערת מתמיד וקלרנס שלט!! כמו תמיד!

Outlast

New member
אז למה לעזאזל הוא נתקע לנו באיחוד?

מה הקשר שלו להישרדות? קשה להם למצוא איזה סלבריטי נורמלי, או סתם מישהו שינחה את זה?

Optimus_Prime

New member
מה לעזאזל נתקעת בפורום הזה?../images/Emo3.gif

הביאו אותו!!! אסור? דווקא באיחוד של הישרדות 1 היו כמה קטעים טובים איתו ועם ריץ´ ורודי..רצו *צחוקים* אגב אוסי WTF עם החתימה הזאת??

Outlast

New member
הממ...מה....מממה?

*מתעוררת מטראנס הסטוריה* אה, כן... החתימה... זה משפט הנתקלתי בו בחומר שלמדתי בהסטוריה, והוא נתקע לי בראש, אני יכולה לדקלם אותו בכל שעה [אבל למה שאני אעשה את זה?], אז בקיצור- זו החתימה שלי להיום. ובקשר לבורנט, באמת! אם אין איזו סיבה נסתרת, אז אני באמת לא מבינה מה הוא תקוע שם. ואם אנחנו בענייני אנשים תקועים, מה לעזאזל אתה נתקעת בפורום הזה?! מחר יום חופשי, עוד כמה שעות ללימודי הסטוריה...

Optimus_Prime

New member
המממ...מה....ממה?

hehe קודם כל, זה לא בורנט, זה ברייאנט ברררריייייאנננטטטט כמו קובי ברייאנט גממממממבלללל ואני לא נתקעתי בפורום הזה אני פה לפני שהיית בשא"ש
ורק מחר יש לך יום חופשי? אהה כןן.. חחח ככה זה אצלכם
אני כבר מיום חמישי בחופש עד יום חמישי הבא

Outlast

New member
לא, לא...

היום החופשי הוא בלי קשר למתכונת, כל יום שלישי זה יום עבודה שלנו, ומחר הוא "חופשי" כדי ללמוד... ובקשר לבורנט, אני יודעת שזה בראיינט, אני פשוט חושבת על מארק בורנט, אז זה מה שיוצא...

למעלה