מאיפה האולפן הגיע???????

canimal

New member
מאיפה האולפן הגיע???????

זה משגע אותי! רגע אחד הם בטרייבל קאונסיל איתן קופץ משמחה ופתאום משום מקום מופיע קהל שלם ומוחא כפיים! וזה כזה - מה????????????? מאיפה הם הגיעו???? אז איך זה עבד? הם לקחו את קים ואיתן במטוס ללוס אנג´לס ביום האחרון לבושים בסחבות שלהם עם כל המתחרים שלחו אותם לאולפן ואמרו להם להצביע? ו-וואו! סיילס נראה טוב נקי!!

uvdude

New member
זה באמת היה אידיוטי

סתם הרס... והשיחה המפגרת הזאת בסוף עם בריינט חסרת כל תוכן ועניין...

Boran

New member
נראה לי...

שהקרינו את הפרק האחרון על מסך גדול לפני כל הבני משפחה וחברים, ומכאן באו כל הקהל הגדול אני קלטתי בקהל את בי.בי אנדרסן (השני שעף מהעונה הראשונה)

shira245

New member
זה באמת היה מוזר..

פספסתי את הנאום של קלי ואת ההתחלה של הפרק השני.. אבל לא הבנתי את זה... אני ראיתי רק את רוג´ר ועוד מישהי שאנ לא זוכרת מי זאת הייתה.. איזה חתיך סיילס ככה!! הוא נראה כמו זה מסמולוויל!!

Dym

New member
לפי דעתי...

עד לקטע של ההצבעה זה היה באפריקה, ומהקטע שג´ף חוזר עם הקולות זה מהאולפן ב-אל.איי, בשיחזור של הטרייבל קאונסל (אין לי כח לכתוב באנגלית...), בשידור חי (כמו שהיה בהישרדות 2). פשוט אמרו להם לבוא עם אותם הבגדים.

HoNeY14

New member
מה?!../images/Emo118.gif

אבל איתן וקים עדיין היו מג´ויפים(ג´יפה) מה? אמרו להם לא להתרחץ?! הם פשוט הצביעו, איתן ניצח, והטיסו את כולם לאולפן

קולאז

New member
מוזר...

משהו בכל העניין הזה לא הגיוני... וגם אני השתגעתי מאיפה הופיע הקהל פתאום! הרי ראיינו את איתן לעיתון והוא אמר שהם הגיעו לארה"ב אחרי שהם ידעו מי ניצח אבל הפרק עוד לא שודר וכולם ניסו להוציא מהם מי ניצח ואסור היה להם להגיד. דרך אגב פעם ראשונה שאני כותבת בפורום...

shirakl

New member
לדעתי פשוט הטיסו את כולם כמו שהם

לאולפן... אבל מה שהפריע לי זה שקטעו נורא מהר את השמחה של איתן ואת החיבוקים של כולם...

wee man

New member
לא הטיסו אף אחד לשום מקום

ובטח לא אמרו להם לא להתקלח :) כל מה שראיתם היה באפריקה, כמו שכתבו כשהם חזרו אף אחד לא ידע מי ניצח וששידרו את זה בארהב (אותו יום של האיחוד) שידרו את זה באיחוד, ואז כולם מחאו כפיים ובלה בלה... עצבן אותי לאללה שכזה מוחאים כפיים ואחרי שתי שניות קוטעים הכל... wee man

HoNeY14

New member
אבל במנחה הדפוק אמר...../images/Emo118.gif

שהם לייב פרום לוס אנג´לס או משהו כזה

Outlast

New member
´המנחה הדפוק הזה´

(שגם בעיניי הוא די מעצבן) הוא היוצר של כל הסידרה שעליה אנחנו מדברים פה כ"כ הרבה, אז אולי הוא דפוק, אבל יש בו משהו טוב, נכון?

uvdude

New member
2 דברים

1. בריינט גמבל הוא לא שום יוצר של שום סדרה - הוא בסה"כ עוד סלבריטי אמריקאי 2. זה לא משהו טוב. החיים שלי היו הרבה יותר פשוטים לפני השרדות...

Outlast

New member
התכוונתי לבורנט, לא לגמבל...

אבל מכיוון שלא ראיתי את האיחוד הייתי בטוחה שבורנט מנחה אותו...

shira245

New member
בכלל הכנסים האלה דפוקים..

כולם עושים את עצמם שהם אהבו את כולם והכל טוב.. למרות שהם לא סובלים אחד את השני

למעלה