מאיפה אתם מכירים?

InnuendoQ

New member
מאיפה אתם מכירים?

נראה שפה בפורום כולם מכירים באופן אישי אחד את השני ועוד המון המון הומואים ולסביות בסביבתם.... אף-אחד מבין כל האנשים שאני מכיר הוא לא מוצהר(למרות שאין לי ממש זכות להתלונן, עד לפני שבוע גם אני לא הייתי
), אז חוץ ממה שאני קורא באינטרנט ממש יש תחושה של "לבד במערכה"... האמת שזה גורם לי להרגיש קצת דבילי לחפש אנשים למטרות ידידות בצורה כל-כך ישירה. אבל ברצינות, איך אתם מכירים כל-כך הרבה חברי קהילה?

המ

אז דרך מערכת הפורומים בתפוז וכו' יצא לי להכיר כבר כמה אנשים, וכמובן שבאיגי מכירים עוד (גם בפורומים וגם בפעולות) ככה מכירים אנשים מהקהילה אם אין כאלה בסביבה הקרובה שלך

ברוך הבא ../images/Emo140.gif

טוב אז קודם כל, יש את הפורום הזה ואת תפוז בכללי, מדי פעם יש מפגשי פורום בת"א שדרכם אתה יכול להכיר אנשים "כמוך" {אתה תמיד מוזמן להוסיף מכאן אנשים למסנג'ר או לאייסיקיו או לאן שאתה רוצה, לא חושב שמישהו כאן ינשך אותך
) אממ חוץ מזה, יש את איגי, תברר באתר שלהם אם יש להם קבוצה באיזור של איפה שאתה גר.

פףף, יש מליון ואחת דרכים להכיר.

אם בפורום - אז יש גם מפגשים. אם באיגי - אז יש גם פגישות של איגי. יש את הברנוער. יש את המסיבות של האגודה. יש כל מיני אירועים של גייז וכאלו. לא כזה בעיה להכיר אנשים.

yotem 17

New member
בשבילי הפורום היה הכלי העיקרי../images/Emo83.gif

שבעזרתו הכרתי הומואים, לסביות וכו' וכו'. אם באמת נמצאים כאן, משתתפים, מגיבים, יוצרים אינטרקציה עם אנשים, מגיעים למפגשים- אפשר ליצור אחלה ידידויות, וגם קשרי חברות חזקים. אני לא מכיר בסביבה שלי כמעט הומואים ולסביות (ואלה שכן, הכרתי דרך הפורום הזה או דרך איגי). בגדול אפשר באינטרנט, בפעולות של איגי (למידע תיכנס ל- www.igy.co.il), מסיבות ופעילויות של האגודה, הבר-נוער בימי שבת בערב, וזהו בגדול. אבל באמת שאם תבוא למפגשים ולמסיבות גם אתה תכיר הרבה, זו הדרך הכי טובה.

M i k e 6

New member
הרוב מכאן

את רוב החברה שלי הכרתי גם כן כאן בפורום הזה ליתר דיוק במפגשים ומסיבות. ואם כבר נפתח נושא....יש פה חברה מת"א או האיזור?[ר"ג,גבעתיים,הרצליה,חולון,בת ים]

InnuendoQ

New member
אני מקווה שאוכל להגיע למפגש הבא

כי בקודם היה לי פסיכומטרי באותו יום
... ומי מפה הולך באופן קבוע לפעולות של איגי?

למעלה