מאיפה אפשר

Ez sLeeP

New member
אם הייתי פולני מעצבן,

הייתי אומר 'אמרתי לכם'. אבל זה שמור לתומר (לא הגדרתו כ'פולני מעצבן', אם כי הזכות לאמור את האמירה המספקת הזו). עם הרס השרשור האינפורמטיבי בכל הנוגע להופעה בתיאטרון, צצים להם כפטריות אחר הגשם (כלומר, יצוצו) אנשים שלא יטרחו לחפש מידע קיים, טרם יקליקו על כפתור ה'שלח'. בכל אופן - הנה כל המידע שתזדקק/י לו. ומהר/י בהזמנת הכרטיסים. אם נשאר.

Rain Star

New member
ועם כל הכבוד (ויש כבוד)

תומר עשה מזה סיפור גדול מדי, לדעתי אז כן, אתה מוזמן להגיד "אמרתי לכם" - הזמן שלוקח לכתוב הודעה הוא בטח לא שונא בהרבה מהזמן שהיה לוקח למחוק את ההודעות שנוספו

Ez sLeeP

New member
מרוני יקירי.

זה עניין של עקרון. כשמבקשים לא לעשות דבר, מסיבות מוצדקות גרידא, אין זה קשה לעקוב אחרי בקשות פשוטות. במיוחד כשהן נעשו בנימה כה חיובית. למחוק עד אינסוף זה בלתי נסבל. אפשרי, אבל לשם מה? אני עומד מאחורי תומר במאת האחוזים. ואכן, לא ביג דיל. הוא לא כועס. תם ונשלם.

Ez sLeeP

New member
אני אסביר לך, לחץ - על שום מה.

כדי להימנע מהודעה כשלך, שרק מעמיסה על הבלאגן הנורמטיבי בפורום, פתחנו שרשור מיוחד, שיישאר בראש עמוד זה, וריכזנו בו את כל הפרטים הרלוונטים להופעה בסוף חודש זה. ביקשנו שלא תהיינה תגובות לשרשור זה, כדי לא להפוך אותו לשרשור מפלצתי ואיום, כדוגמת שרשור אחר שנפתח כאן סביב חוסר המידע בנוגע להופעה. אם יהיה צדיק בסדום, אפילו יסופק לך בבוא העת שרשור. זה כל העניין. כעת נוספו תגובות לשרשור, הוא נהיה עמוס, ולא ניתן לנעוצו בראש העמוד עוד. עניין של עיקרון.

ילד,

כמו שהזקנים אומרים, והפעם אני אכך את תפקידם, (וכן, אני גם עושה מילואים, משתדל ללכת לישון כמה שיותר מוקדם וארוחת ערב ביום שישי נכנס ללקסיקון שלי כבילוי...) לא מכבסים את הכביסה המלוכלכת בחוץ ובמילים אחרות, אל תצעק, שהשכנים לא ישמעו. לא כל מי שנכנס לפורום, בשביל סך הכול לשאול שאלה, צריך ישר לפרוש בפניו את המועקה השבועית של הפורום, גם אם היא מהותית נכונה ומוצדקת. המסכנה בכלל לא הבינה מה רצית ממנה ואני מניח שגם תפחד לחזור בעתיד... נקודה למחשבה אבא

Ez sLeeP

New member
Point taken.

פרויקט Y. עד איפה יש לך? (אני מקווה שלא לפני שבוע ההעפה של צפנת. כי שם התחלתי להקליט שוב)

למעלה