מאיפה אפשר להשיג את כל המצרכים הדרושים להכנת עוגות כאלה!?!? תודה!!
ט טוש טוש-בת New member 28/4/04 #1 מאיפה אפשר להשיג את כל המצרכים הדרושים להכנת עוגות כאלה!?!? תודה!!
ט טוש טוש-בת New member 28/4/04 #3 מאיזור הצפון.. רצוי.. אבל אם אין אני אשמח לשמוע גם על מקומות במרכז.. או בכל מקום אחר..
ד דבורה3 New member 28/4/04 #4 בצק סוכר - אצל סווידאן בצ'ק פוסט את כל השאר תאלצי לנסוע לנתניה,ת"א.... מר קייק יפתח בקרוב סניף באיזור חיפה ואז יהיה יותר קל לכולנו.
בצק סוכר - אצל סווידאן בצ'ק פוסט את כל השאר תאלצי לנסוע לנתניה,ת"א.... מר קייק יפתח בקרוב סניף באיזור חיפה ואז יהיה יותר קל לכולנו.
ד דבורה3 New member 28/4/04 #7 שמואל רוזוב 14 (אם אני לא טועה) כשנוסעים מכיוון חיפה, פונים לצ'ק פוסט. פונים ימינה לכיוון היכל דוד. פניה שלישית שמאלה - ממש בהתחלה יש מחסן גדול - זה שם.
שמואל רוזוב 14 (אם אני לא טועה) כשנוסעים מכיוון חיפה, פונים לצ'ק פוסט. פונים ימינה לכיוון היכל דוד. פניה שלישית שמאלה - ממש בהתחלה יש מחסן גדול - זה שם.
מ מיכלהירש New member 28/4/04 #5 חנויות בצפון בצפון-נוטה למרכז: מר קייק בנתניה, יש לו הכל, הם מאוד נחמדים ועושים משלוחים 09-8848587 בשיווק שגיב, ק. אתא - בצק סוכר, קופסאות לעוגות 04-8724414 ואצל טל - טלטלים, רק לתאם איתה מראש
חנויות בצפון בצפון-נוטה למרכז: מר קייק בנתניה, יש לו הכל, הם מאוד נחמדים ועושים משלוחים 09-8848587 בשיווק שגיב, ק. אתא - בצק סוכר, קופסאות לעוגות 04-8724414 ואצל טל - טלטלים, רק לתאם איתה מראש