מאיפה אפשר להשיג סרטים ודגש על סרטים של הסדרה וגם משחקים אבל לא בסגנון סטריט פייטר?
V VEGETU New member 11/3/04 #1 מאיפה אפשר להשיג סרטים ודגש על סרטים של הסדרה וגם משחקים אבל לא בסגנון סטריט פייטר?
A ashkeloni New member 12/3/04 #4 נכון כי אפשר למצוא ה-כ-ל בגוגל אם יודעים לחפש נכון, ומי שלא יודע לחפש בגוגל, מגיע לו שלא יקבל מה שהוא רוצה.
נכון כי אפשר למצוא ה-כ-ל בגוגל אם יודעים לחפש נכון, ומי שלא יודע לחפש בגוגל, מגיע לו שלא יקבל מה שהוא רוצה.
B Brolly New member 12/3/04 #5 זאת פרסומת סמויה של תפוז ../images/Emo8.gif הוא בטח מקבל כסף על כל פעם שהוא מזכיר את מילת הג' חחחחח
V vegeta האחד New member 14/3/04 #6 מזאת אומרת?../images/Emo31.gif אם אני לא יודע להישתמש בגוגל זה אומר שלא מגיע לי למצוא? vegeta האחד (והיחיד)
מזאת אומרת?../images/Emo31.gif אם אני לא יודע להישתמש בגוגל זה אומר שלא מגיע לי למצוא? vegeta האחד (והיחיד)
A ashkeloni New member 14/3/04 #8 זה כל הקטע לא צריך להיות גאון כדי למצוא דברים בגוגל, ואם אתה כל כך טיפש שאתה לא מוצא את מה שאתה מחפש (בהנחה שזה לא משהו שבאמת קשה למצוא, כמו נגיד דרייבר לרכיב מחשב מלפני עשרים שנה) אז כנראה שזה מגיע לך כי גוגל הוא האמא-אדמה של האינטרנט (לפחות לדעתי)
זה כל הקטע לא צריך להיות גאון כדי למצוא דברים בגוגל, ואם אתה כל כך טיפש שאתה לא מוצא את מה שאתה מחפש (בהנחה שזה לא משהו שבאמת קשה למצוא, כמו נגיד דרייבר לרכיב מחשב מלפני עשרים שנה) אז כנראה שזה מגיע לך כי גוגל הוא האמא-אדמה של האינטרנט (לפחות לדעתי)