מאיפה אני מתחיל?

• פותח הנושא v105
  • פורסם בתאריך

v105

New member
מאיפה אני מתחיל?

טוב.. הממ.. אז מצבי הוא ככה.. עוד חודש וקצת אני מתגייס.. ומשום מה.. העיסוק של אומניות לחימה מתחיל להעסיק אותי... העיתוי גרוע.. כי אני מתגייס.. אבל אולי בסופי שבוע יהיה לי זמן להשקיע.. השאלה.. היא.. ממה אני מתחיל? איזה אומנות אני מתמקד וכו´? אני אודה לכם מאוד על העזרה וכו´.. נ.ב התעסקתי לפני מספר שנים בגוגו´ ריו.. משהו כזה אם אני לא טועה.. למשך חצי שנה..

nitzano

New member
קשה להתחיל לפני הגיוס

מכיוון שאינך יודע היכן תוצב ויציאותיך אני הייתי ממליץ שתמתין לסיום הטירונות ו/או הקורס ולהצבתך הקבועה.אם תצא כל יום הביתה אז זה אפשרי אך אין לדעת היכן תיפול...

v105

New member
קרבי..

תותחנים כנראה.. אני יותר רוצה לשפר את האינסטקטים שלי ... ושתהייה לי מהירות תגובה מהירה יחסית.

budoka

New member
חכה לזמן יותר מתאים

התותחנים ידועים לשמצה מזה דורות כאלה שטוחנים הכי הרבה זמן רצוף בלי יציאות, ולכן לא נראה לי שתוכל להתפנות לאימונים בעתיד הקרוב. תשמור הזכרון את הרצון והעניין, ותחזור לחפש דוג´ו מתאים ברגע שתוכל. בהצלחה בצבא!

neko

New member
אין זמן...?

אתה יכול לנצל את החודש הקרוב לחקור בנושא, לקרוא חומר (ובעיקר את הMARTIAL ARTS FAQ המעולה, אם יש לך כוח), להכנס לאתרים, ולעשות שיעורי ניסיון באזורך. ככה תהיה אולי יותר מגובש על עצמך כשתוכל להתחיל. בהצלחה בכל מקרה.

neko

New member
אין זמן?

אתה יכול לנצל את החודש הקרוב לחקור בנושא, לקרוא חומר (ובעיקר את הMARTIAL ARTS FAQ המעולה, אם יש לך כוח), להכנס לאתרים, ולעשות שיעורי ניסיון באזורך. ככה תהיה אולי יותר מגובש על עצמך כשתוכל להתחיל. בהצלחה בכל מקרה. נ.ב: איפה למדת גוג´ו?

מאיפה? מהיום!

יש הרבה מקומות שבהם מלמדים בסופי שבוע (ואני מתכוון לימי שישי). יש לך נסיון כלשהו, כך שיש בסיס שממנו אתה יכול להתחיל. אם תתאמן בחודש הקרוב, אז דברים "יתחילו לחזור", ואח"כ תתאמן על בסיס סופי שבוע ורגילות. דבר נוסף, ואני רק מעלה השערה - ייתכן שיש אנשים או קבוצות שמתאמנים בפארק הירקון גם בשבתות... אגב, היכן למדת גוג´ו? לפני כמה זמן הפסקת?

v105

New member
התאמנתי לפני..

5 שנים משהו כזה.. ודווקא די נהנתי.. למדתי בבית בסרביה.. רק שאז הייתי ילד ולא התמדתי כל כך ועכשיו אני מצטער על זה. שיעורים בפארק הירקון? באיזה אומנות בדיוק?

v105

New member
דרך אגב..

באתר שהפנתם אותי אליו ( דרך אגב תודדה!
) יש המון אומנויות לחימה.. כתבתי לכם בערך את הרצונות שלי מהאומנות לחימה שאני מחפש. יש המלצות?

neko

New member
גוג´ו?

גוג´ו בבית בסרביה... זה שייך לשיטה שלנו. http://www.kungfu.co.il אבל נו-מור... זה נגמר לפני חודשיים. כל מתאמני בסרביה (מכיר אור גרינברג? הכי ותיק שאני מכיר משם) עברו למרכזי...

v105

New member
אור?? אתה אולי מתכוון...

אור גרינשטיין... הוא למד איתי ואני פרשתי והוא המשיך יצא לי לדבר איתו ואם אני לא טועה הוא לומד בפתח תקווה משהו כזה לא?

neko

New member
בסרביה

אכן כן, סליחה על העיוות בשמות. הוא מדי פעם בא להדריך במכון המרכזי בפ"ת, אבל הוא קצת בצבא. כנ"ל בן בריו (בר יהושפט) שהיה בבסרביה ב3 שנים האחרונות (גר ליד אור, אולי אתה מכיר). מי היה המדריך אז?

למעלה