מאיימים באישפוז.......

מאיימים באישפוז.......

היום היתה לי ביקורת במרפאה להפרעות אכילה ברמב``ם......... מהיום עד שבוע הבא אם אני יורדת במשקל אני נכנסת לאישפוז בית,הם אומרים שהמצב שלי מוגדר ``חמור``..... אם אני אהיה באישפוז בית לא תהיה לי טלוויזיה,טלפון או אינטרנט. והכי מעצבן שכל זה קורה לקראת היום הולדת שלי ביום שישי....... אני לא מבינה למה אלוהים מביא את הדברים האלה עליי כשברור שאני לא אהיה מסוגלת לאכול......

karen_karen

New member
שירה היקרה!!

את חייבת לעזור לעצמך . ולא להגיע לאישפוז אני רוצה אותך כאן איתנו. אסור שתהיי לבד אז תנסי תשתדלי העיקר איתנו תהיי. תחשבי על האנרגיה של כל האהבה של כולנו ושהאנרגיה הזו תתן לך כוח להמשיך ולעלות למעלה אוהבת ומחבקת אותך קארן מכל ליבי

שירה יקרה

אלוהים לא הביא לך את הדברים הללו. את הבאת אותם על עצמך. ורק את גם תוכלי להוציא אותך מהבור הזה. ברור לך שאת לא מתכוונת לאכול....וחבל שזה ברור לך כל כך. כי זה תלוי רק בך - אם יהיה אישפוז בית או לא. הכדור במגרש שלך. מה שתעשי איתו תלוי א ורק בך. אני לא מאמינה בזה שאת לא מסוגלת...כי אם באמת רוצים...אין דבר העומד בפני הרצון. ואם תרצי מספיק, גם תצליחי לא לרדת. אישפוז בית זה לא צחוק....גם לא אישפוז רגיל. והמחלה הזו....אם תפסיקי להילחם ברופאים ובאלו שאוהבים אותך, ותתחילי להלחם במחלה עצמה - תעשי צעד ענקי קדימה. ואת הצעד הזה...רק את יכולה להחליט לעשות. מקווה בשבילך שתמצאי את הכוחות להתמודד עם הדברים למרות הקושי ותחליטי שאת רוצה להמשיך קדימה...הלאה. בלי אישפוזים....בלי איומים...את בעצמך שומרת על שירה. לא מגיע לה לסבול, לשירה. ואין סיבה שהיא תמשיך לסבול. את יכולה לעצור את זה. ולא אף אחד אחר. בטח לא ההוא שם למעלה. מאמינה בך...ואנחנו פה כדי לסייע לך בדרך הקשה שתבוא. תכתבי...תדברי...תוציאי...תעסיקי עצמך בדברים אחרים...ואולי ככה, מתוך החלטה, תצליחי להמנע מהמשך ההדרדרות. שירה...ואני אומרת את זה מנסיון....זהו בור בלי תחתית. ואני לא מאמינה שאת רוצה להגיע אליו. הייתי שם...והסיוט הזה ממשיך ללוות אותי. חבל שתמצאי עצמך גם את בתוכו...בלי אור יום. אני לא מנסה להפחיד אותך...ממש לא הכוונה שלי. אני רק רוצה שתדעי שכולם רוצים בטובתך...עם כמה שזה נשמע לא נכון ולא הגיוני כרגע. תאמיני להם - הם רוצים לעזור לך. אבל הם לא יכולים לבד. את צריכה לעזור להם. ואם זה מקל עלייך..ויעזור לך לעשות את המאמץ שמי כמוני יודעת עד כמה הוא קשה...חישבי עלינו, פה. חישבי על הניתוק...מאיתנו...מהחברים...מהעולם שבחוץ.... אולי זה יחזק אותך קצת בהחלטתך, אם תחליטי להמשיך בחיים ולא לשקוע בתוך המחלה הארורה הזו. שלך ובישבילך תמיד יחד עם עוד המון חברים פה שישמחו אם תבחרי בדרך הנכונה.... כי עם כל הקושי - זו היא הדרך. ואין אחרת. מאיה

מייק 48

New member
שירה יקרה...

עזבי את אלוהים לרגע... דוקא כאן הוא לא התערב... הקשיבי היטב היטב לדברים שמאיה וקארן אומרות... הן מתארות לך מצויין את המצב - קשה לנסח זאת טוב יותר... לא יודע מה להוסיף - חושש פן אגרע... אולי רק אחזק את דברי שתיהן... עזבי את אלוהים בענין - הוא לא היה בקטע הזה... זו את בעצמך עם עצמך - לטוב או לרע... קחי מאיתנו את כל הכוחות שנוכל לתת... קחי עידוד, תמיכה, חיבוק, אהבה... אנחנו נהיה כאן איתך, נהיה בשבילך... אבל האמת היא ש... זו את בעצמך עם עצמך - לאור או לתהום... נקוה שתבחרי בחיים שלך באהבה מייק

למעלה