מאיזה רמות

מרץ63

New member
מאיזה רמות

נחשב אדם לחולה סוכרת? האם גם חריגה למעלה ברמות נחשבת מחלה או רק תמרור אזהרה?

י.לוי

New member
בעיקרון מעל 110 בצום זה חשוד.

לי התגלתה הבעיה במקרה לאחר בדיקת דם שיגרתית, כאשר התוצאה בצום הייתה 150 וכל הייתר היסטוריה. יואב

עמית 29

New member
אתם יושבים?

לי ביום האבחון היה 808 מ"ג סוכר. הרופאים לא הבינו איך אני בהכרה...

kipodkipod

New member
לי היה קצת מעל 450...

לא זוכר במדויק כמה... רעיון טוב לסקר: מה היתה רמת הסוכר ביום האבחון שלכם?

King of pain

New member
ואצלי ...

לי היה גם מעל 700 ( לא זוכר את הערך המדוייק ) , מה שהביא לאשפוז דחוף , ולכמה רופאים מבוהלים . ככה זה , אני מניח , כשאתה לא מודע לבעייה במשך זמן די רב , וממשיך לשתות משקאות עתירי-סוכר כדי להרוות צמאון הולך וגובר ...
... כיום אני כמעט מתעלף רק מלחשוב על התקופה ההיא ...

22טלי

New member
אצלי מעל 500

אך אני הייתי במצב כל כך רע שהיה לי אציטון בפה אין כמו להיות מאושפז, נראה לי שרק המחשבה על בית חולים הביאה אותי לזה... וגם אני לא הייתי מודעת, שתיתי קולה על מנת להרוות צימאון וזה דירדר אותי יותר ויותר...

פחות ממאתיים

גם אבי היה סוכרתי וברגע שהתחלתי לזלול מבלי להשמין אלא אף לרדת במשקל ולרוץ לשרותיים היא ישר ידעה מה הסיבה

עמית 29

New member
מאז ה-808 של האיבחון

--- לפני יותר משנה וחצי עליתי מעל ל-300 רק פעמים!!! הH1AC שלי הראשון היה 10.3 וכבר אחרי שלושה חודשים הייתי על 6.9 כיום אני על 6.12. אגב, אני בבוקר האבחון (לפני שידעתי) שתיתי ליטר שוקו בשלוק אחד!!!!! הצמא טירף אותי....

22טלי

New member
איך אתה עושה זאת עמית?

אני לא מצליחה להתייצב בבוקר היפו בערב 300- זה יכול לשגע אותי במיוחד שאני סטודנטית שעושה 3 תארים: משפטים, חשבונאות ומנהל עסקים איך אתה מזריק ובמה אתה משתמש??

hilapo

New member
מצחיק אותי נורא המונחים

והמילים שאנחנו משתמשים בהם ועוד לא התרגלתי: "צריכ\ה להזריק" "במה אתה משתמש" אנחנו נשמעים כמו נרקומנים --שאני מדברת עם חברות שלי הם צוחקות וקוראות לי בצחוק כמובן "נרקומנית"

עמית 29

New member
אז ככה...

בהתחלה הייתי כמו רובוט: אוכל בשעות קבועות על השעון, מודד כמות פחממות כל ארוחה (סופר פרוסות וכו'), מזריק כמות מסויימת ומתקן לפי התוצאות עם אותו INPUT. אז גם נמנעתי מכל מה שיש בו סוכר פשוט. לימים השתכללתי וכיום אני אוכל הכל !!!! אבל מודד המון פעמים (8-9 ביום) ומייד מזהה אם יש חריגה בערכי ומתקן אם צריך. מרכיב שני וחשוב הוא פעילות גופנית... וזו לא סתם אימרה של הרופאים. הייתי ספורטאי לפני הסוכרת והמשכתי בדיוק כפי שהיה. אני רוכב על אופני הרים 3 פעמים בשבוע כשעתיים , רץ כל יומיים וגם חדר כושר.. (אני אוהב את זה ללא קשר לסוכרת) - הגוף מחזיר בשלו... אני משתשמש בלנטוס בלילה, ובנובורפיד כל ארוחה. (סה"כ כ - 4 זריקות). לסיום, ראי שרשור "יש מצב" אני גם מנסה איזו גישה חדשה של טיפול עצמי... ביי

22טלי

New member
עמית...

גם אני משתמשת בלנטוס ומזריקה עוד אחד קצר לפני ארוחת ערב אבל אני חושבת שזה עדיין ה"ירח דבש" ואני אגדיל זאת בהמשך (למרות שאני ממש ממש מקווה שלא) כמה פעמים ביום אתה אוכל??, כי לפני הלנטוס אמרו לי לאכול 6 ארוחות ועכשיו אני לא חושבת שצריך כל כך הרבה משום שהלנטוס קבוע לאורך כל היום. עם אילו ערכים אתה הולך לישון?? אני לא יודעת כבר מה נורמאלי ... ולסיום (כמו שאתה רואה אני חדשה בנושא) איך זה הולך עם ביטוח לאומי ומילואים- כן, כן, אני עושה מילואים, אני חושבת שאני בין היחידות מהבנות שעושות... כיוון שכל עניין הסוכרת התגלה לי רק אחרי הצבא!

עמית 29

New member
טלי,

הרעיון בלנטוס הוא שהוא באמת אחיד ולא צריך את כל ארוחות הביניים שפעם היה צריך... אני אוכל בדרך כלל שתי ארוחות ביום. אבל זה לא קבוע. היום אני הולך לשיון עם ערכים סביב 100 מ"ג. לגבי שאר השאלות תכתבי לי במסר אישי ואני אשוב אליך...(צבא וכל השאר). ביי בנתיים

למעלה