מאיזה מחוזות אתם ?

Fire Bone

New member
מאיזה מחוזות אתם ?

אני ממחוז תל אביב, סיימתי את הקורס השנה בפקיעין והגיחה בנס הרים. חיכו לנו ג'וקים במקלחות אז לא התקלחנו 5 ימים. חזרתי הבייתה עם חום 40 מעלות, דלקת ראות ו-7 קילו פחות. אבל היה שווה כל רגע עכשיו יש טיול בסוכות בשם ים אל ים (אני חושב) והוא אמור להיות 3 ימים בטח משהו מגניב.

אני מחוז ת"א... :)

קורס 2001 דתיים, נס הרים, חחח, כל מי שעבר את זה, יעבור את הכל בחיים... ספר לי על הטיול שלנו, עד שיגיעיו הטפסים, או שאני אסתכל באתר.. :)

black hock

New member
אני מחוז מרכז../images/Emo5.gif

שנת 2001 בוגרת קורס סיון גמכן
ים אל ים זה לא 5 ימים בדר"כ?+זה ארצי או מחוזי? נס הרים גם לנו היה

blabla 14

New member
אני ממחוז מרכז

אני ממחוז מרכז קורס משצ"ים 2003 לנו בשבוע של השטח היו מקלחות עם ג'וקים ובכל זאת היה חתיכת טור..... התקלחנו עם בגדי ים והבנים התקלחו בלי כלום ניסינו להיות איתך במקלחת אבל היה מדריך ששמר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Spidi man

New member
אני ממחוז דרום

סיימתי קורס משצים 2001 מדריך קורס משצים 2002 קורס סיור וניווט 2002 מדריך קורס משצים 2003 קורס הישרדות 2003 ו...זהו מבחינת קורסים

Spidi man

New member
ועוד משהו...

אתה פוחד מג'וקים?? כפיר! באמת... בהישרדות ישנו על נחשים חזירים ומה לא
הכי הרג אותי על אלק החזירים והלדרמן

Fire Bone

New member
נראה לך???

נראה לך שלא התקלחתי בגלל שפחדתי מג'וקים...חחחחחח לא התקלחתי בגלל שבטח מקאנקים התקלחו שם קודם, המים היו שחורים, והיינו עסוקים כל היום בעבודה ובערב שכשהיה לנו זמן חופשי דיברנו אחד עם השני והיינו עייפים רצח, דרך אגב אני וכמה חברים שלי נכנסנו למצב כפית וחבר שלי דבר עם חציל שהיה על האש כל היום...חחחחחח

Dracos girl

New member
מחוז צפון, כמובן. ../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif

למרות כל הסטיגמות על מחוז צפון [שבדרך כלל נכונות.
] השנה יהיה שולת למדי~!

Dracos girl

New member
ו...אמממ.. ../images/Emo3.gif ../images/Emo25.gif

הייתי רק בקורס מש"צים 2003, סו פאר.

NaZaReTh ViRuS

New member
אממ..

מחוז צפון, קורס משצים (פקלאות) 2003...והמדריך שלי וגם של Draco's girl היה אבישי התותח...אחלה מדריך!

Dracos girl

New member
אממ... ../images/Emo25.gif

אבישי.. לוזוכרת תשם משפחה שלו.. נראה לי שהוא גר בקרית שמונה, אני יודעת שהוא מלמד בכרמיאל.
אבישי הכי שולת שיש~!

אבישי למפרט החמוד *_*../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותו.. היום בבוקר אמר לי שלום ונופף את ידיו כמו נאצים.. איזה ממי

למעלה