מאיזה גיל ..

Sham 69

New member
מאיזה גיל ..

התחלתם לשמוע OFFSPRING .. או בכלל .. מאיזה גיל התחלתם לשמוע את המוזיקה .. ?

voodoo

New member
בושה בשבילי

האמת שאני שומע אופספרינג רק מלפני אממ.. שנה התחלתי בCO1 ולא מקורי עוד!!! אח"כ קניתי את אמריקאנה והתאהבתי חצי שנה עברה עד שקניתי סמאש ואחריו אייקסני ואז את השניים הראשונים עדיין אין לי עותק מקורי של CO1 האמת שאני לא ממש מצטער על זה אבל אני בטוח שאני אקנה בעתיד אופספרינג היייתה הלהקה הראשונה שיכולתי ממש להגדיר לפי ג´אנר ( עד אז חשבתי שיש רק פופ ודאנס ) פשוט בושה אבל נכנסתי חזק לעסק ועכשיו אני מתעב פופ כמו אדם עם שכל ישר ... אז אני רואה עצמי כניצול של המערכת יכולתי לבלות את המשך חיי להערצה שיטחית על סמך מראה ולא על מוסיקה אמיתית. בכל זאת יש לי הרבה ללמוד עדיין ואני מוכן תמיד! לכן האופספרינג חשובים לי כלכך ...הם פתחו לי ת´עיניים !!!! -=voodoo=-

liranf

New member
כמובן שמאמריקנה

מאמריקנה שיצא כבר לפני 3 שנים עד אז מי שמע בכלל מוזיקה , כמובן שבגלל פריטי פליי שלדעתי אחלה שיר (יופי יופי חרא של מילים) ואז (זה כבר ארוך) צרבתי סמש קניתי איקסניי צרבתי איגנישן קניתי את הראשון , את החדש קניתי אמיתי כמובן..

liranf

New member
מאמריקנה

מאמריקנה שיצא כבר לפני 3 שנים עד אז מי שמע בכלל מוזיקה , כמובן שבגלל פריטי פליי שלדעתי אחלה שיר (יופי יופי חרא של מילים) ואז (זה כבר ארוך) צרבתי סמש קניתי איקסניי צרבתי איגנישן קניתי את הראשון , את החדש קניתי אמיתי כמובן.. אבל את SELF ESTEEM הכרתי כזה , יעני שמעתי את השיר פעם אבל לא ידעתי מה השיר ושל מי

Manic Subsidal

New member
כאשר יצא אמריקנה

אני גם הייתי אחד מצופי הMTV , ופשוט נדלקתי על השיר the kids arent allright והתלכתי וקניתי את אמריקנה. ואחר כך קניתי את איקסנאי וסמאש, ואז כשיצא קונספירסי אז קניתי גם אותו. את הראשון יש לי צרוב, ומהשני יש לי שירים בודדים במחשב. אכן כמו וודו, גם אותי אופספרינג לימדו לכבד את האמן לפי המוסיקה שלו. ( 10x guys )

yaron100

New member
גם אני

גם אני חבר טוב שלי אמר לי על פריטי פליי ומאז אני אוהב אותם ואז גם קניתי את אמריקנה

yaron100

New member
אני התחלתי

אני התחלתי לשמוע את האופספרינג לפני שלוש שנים חבר טוב שלי אמר לי על השיר פריטי פליי ומאז אני אוהב אותם והדסק הראשון שלי שלהם הוא אמריקנה

חולוני

New member
אני מכיר את Offspring ארבע שנים

ואני שומע מוזיקה בכלל מכיתה ב´..הייתי שומע מייקל ג´קסון בגיל הזה.. וזה עבר לי בכיתות ד´-ה´..

KamikazA

New member
האמת שאני שומע אותם מאז שסלף

איסטים יצא אז שמעתי כמה שירים מסמאש היה לי הפסקה של כמה שנים עד שיצא אמריקנה

למעלה