מאיוש, שני וילדונת

סתיו*

New member
מאיוש, שני וילדונת

אני יודעת כמה קשה לכן היום. תזכרו שאני אוהבת אותכן, ולמרות שכואב, עוד יהיה יותר טוב. ליבי אתכן. תמיד. שולחת לכן את כל האהבה והתקווה שבעולם, ומחזקת את ידיכן. סתיו
 

karen_karen

New member
סתווש את מתוקה

אין בי כל כך כוחות להגיב אני קצת מרוכזת בעצמי היום מצטערת אוהבת שני
 

סתיו*

New member
מאיוש?

אני דואגת לך יקרה. תשמיעי קול. רק תגידי שאת כאן. לא טוב לשמור הכל בפנים מתוקה. תוציאי קצת החוצה. יש לך כאן שלל של אוזניים אוהבות ונצחיות, שתמיד מוכנות לשמוע, להקשיב ולהבין. יש לך כאן שלל של ידיים עדינות אך חזקות, שמזומנות לתפוס אותך בכל פעם שתרגישי שאת נופלת. יש לך שלל של שפתיים, שתמיד יש להן מילה טובה והמון עידוד בשבילך. ומעל הכל, יש לך כאן שלל של לבבות, לאהוב אותך לעולם. תאחזי בנו יקרה, אוהבת סתיו
 
כאן...

אני יודעת שזה לא כל כך טוב אבל החלטתי קצת לשמור... בשבילי ובשבילכם. זה לבינתיים. יש רק בעיה אחת... קשה לי לדבר גם על דברים אחרים. לדבר בכלל. יש לי איזה מחסום...אולי אני שמתי אותו אבל הוא שם. מקווה שהוא יעזוב אותי מתישהו. אני אוהבת אתכם... בבקשה אל תכעסו עלי שאני לא כותבת. אני כאן איתכם...כל הזמן. חצי מהלב שלי פה... והחצי השני באדמה.
 

irka

New member
מאיקה, למה!

למה את בכל זאת החלתת לא לכתוב! אני לא מרשה לך! את לא יכולה רק לעזור ולא לקבל עזרהמאחרים, הבטריה תגמר ואז... ואז את יודעת שיהיה עוד יותר קשה, בבקשה , על תפסיקי לכתוב, כי בטוח את לא מפסיקה לחשוב על הדברים שמתרידים אותך יום-יום, שעה שעה ,דקה- דקה... וזה שאת שומרת על אחרים -- זה לא צורה נחונה לשמור. את יודעת שאוהבים אותך ודועגים לך.נחון שזה נעים שאת תומחת ועוזרת, ואת יודעת שזה עוזר לך, אבל תני שאנס לאחרים לעזור לך ולהרגיש שהם עוסים בשבילך משהו. על תפסיקי לכתוב!!!!!! אני אוהבת אותך ורוצה שתרגישי כמה שיותר טוב, ואני יודעת שבשביל זה צריך לעבוד יום-יום, שעה-שעה, דקה-דקה... נעסה זאת יחד, מאיקה!!!! אירקה שלך, ויוליק.
 
אירקה

אני יודעת שהבטחתי...אבל...לא יודעת. אני עוד אחשוב על זה. מבטיחה. יהיה בסדר...נעבור את זה איכשהו. מקווה. אוהבת אתכן..
 
למעלה