מאיוש שלי H-)

סתיו*

New member
מאיוש שלי H-)

בוקר טוב מתוקה, סתם החלטתי להבריז היום ללימודים, התחלתי לקרוא ספר שפשוט לא יכולתי לעזוב... אז נשארתי בבית. אבל עכשיו כואבות לי העיינים מרוב קריאה, אז לוקחת הפסקה להיכנס לפורום. ``ולמה לכל הרוחות היא מספרת לי את זה?`` תשאלי, ובכן, כל הפתיחה הארוכה והמייגעת הזאת, הייתה כדי להסביר לך מה פתאום צצתי כאן באמצע היום, ובפי השאלה המייגעת עוד יותר: ``מה שלום המאיונת שלי????`` (-: (-: (-: כן כן, זאת אני, בעלת הסקרנות שלעולם אינה יודעת שובע (בדומה לעוד איזה חלק בבגוף שלי.... (-: ), שמדי ימים מספר נוחתת לה בפורום הזה בכל כובד משקלה, ובכל חדרי הפורום המפוחד :-() :-() :-() :-() מהדהדות קריאותיה: ``מממממאאאאאיייייוווווששש!!!!!!!! ;-) ;-) אז מאיונת, כפי שיכולים לספר לך כמעט כל המאכלים בבית שלי, ממני אין מסתור ומעיני דבר לא חומק..... ובזאת נגזר דינך, ועליך להשמיע זמזום אחד לפחות, כדי ליידע אותי ששלומך טוב, שאת מחזיקה מעמד ושלא שומרת הכל בפנים תחת חזות מאושרת. אוהבת אותך מאיונת, הכי בעולם, יודעת שקשה לך בפנים וקשה עוד יותר להוציא. אני שולחת לך חיבוק חם חם (ואגב עוד לא למדוני כיצד לצייר חיבוק...) תהיי חזקה מלאכית. שלך מכל הלב סתיו

למעלה