~ מאיוש ב- Y 10 ~

מחר מאיוש מופיעה ב-Y בעשר..

רק ליס.... חייבים לראות זה בשעה 10.. מחר אל תשכחו..! אחרי הספיישל של סיום העונה של Y בעשר וגם של השיר שלנו... אז לא לישוח מחר ב-10 ערוץ 14 ביס

הדרוס

New member
[סיקור] מאיה בוסקילה ב Y בעשר ../images/Emo3.gif

אוקיי אז ככה, נתחיל עם זה שהיא היתה מה זה מתוקה היא היתה לבושה כמו כיפה אדומה: שמלה אדומה עם נקודות לבנות!!
ואמממ...מיכאל המנחה עושה כזה: "קבלו אותה, השם הוא קילה - מאיה בוסקילההההה" ואז היא נכנסה לאולפן מה זה מפודחת...חחחחחחחח...והיא כעסה עליו איזה דקה בגלל שהוא קרא לה קילה...חחחחחחחחחח היה מצחיקקקקק ואממממ....אח"כ הראו את הסימגל והיומן והיא אמרה שהסינגל אחלה חחח
כמובן שהיא לא הפסיקה לומר עד כמה היא ודודי מאושרים ושהם מבלים ביחד בטבעון / חיפה בסופ"ש
היא גם סיפרה על תחרות נערת החן שבו היא זכתה בנתניה ובגלל זה העיפו אותה מהבעעעצפר (היא רצתה לעוף משמה...חחח...אגב, זה היה בית ספר דתי) ואממממ....מה שהכי הצחיק אותי זה שמיכאל שאל אותה על השאלה הראשונה: "זה נכון ששיח סורי רצה לקנות אותך?" ואז היא אמרה שכן שזה קרה בסיבוב הופעות של הלהקה שלה ושמספיק צחקו עליה על זה....חחחחחחחחחחח
ואז הוא שאל אותה אם זה אותו אחד שהציע לקנות את מירי בוהדנה? אז היא עושה כזה: "מה? גם אותה הוא רצה לקנות?!" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמעט עשיתי פיפייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחח
ואמממממ....אח"כ הוא שאל אותה כמה גמלים הוא רצה עליה כי על מירי הוא רצה 3 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר היה מה זה מצחיקקקקקקקקקקקקקקקק אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתכם, הדר
ותנו תגובות

כן גם אני ראיתי איזה מושלמת

ומהממת היא הייתה אין היא הייתה כזאת חמודה.. איך הוא אמר לה כזה בסוף רוצה לצאת איתי אחר כך אז היא עושה לו דו-די כזה באור עם היד היא עשתה לו.. חחח איזה מושלמת נשמה שלי מתה עלייך..!!!!!!!!!! ועם השמלה הזאת היא הייתה מדהימה..!!! וכשהוא אמר קילה-מאיה בוסקילה והיא מ'זה כעסה עליו..!!!

יאווווו היא הייתה מהממת מושלמת פשוט

מושלמת כפרה עליהההההההההה חיים שלייייייייייייייייייייייי רותמי חחחחחחח זה קרבבבבבבבבבבבבבב חחחחחחחחחח מאיההה חיימשליי את מאוהבת בך אהובתייייייייי מוואההה אוהבת הודיה בוסקילההה

יאאאאאאאא תודה הגר וואייייייייייייי

איזה מהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת איזה שמלה יפהההההההההההה

הדרוס

New member
ברור שאני אראה!!! יש ספיישל השיר של

שלנווווווו אעאעאעאעא ראיתם שזוהר חי?!?!

כנסו שניהה בקשה תעזרוו לייייי....

אני רוצה לשנות ת'חתימההה...איך עושים את זה עכשיו אנלא יודעתתת זה אומר לי בלוג משהו לא יודעתת... תעזרו לי פליזושששששש אוהבת הודיה בוסקילההה

למעלה