מאיוש את פה?

אני פה....מה קורה?

אני קצת דואגת לך...השמיעי קול. הלכתי היום לעבוד. היה לא קל. אבל חייבים להמשיך...לא?

karen_karen

New member
אין יותר גז למאיה

היום אני אמורה לקבל תשובה מסויימת מגורם מאוד חשוב במידה והיא תהיה חיובית (מה שאני די בספק)אז הכול ימשיך כהלכה. אם היא תהיה שלילית אני הולכת להתמוטט כל מה שבניתי כל מגדל הקלפים שלי יתמוטט חזרה לנקודה א` ואני לא חושבץת שיהיה לי הכוח לקום ולנסות שוב ללחום.. בכל אופן לא משנה מה אעשה אני רוצה לפגוש אותך לפני כן האמת מאיוש שלא נראה לי שבא לי להמשיך להיות כאן אם הכול יפול אין לי כאן כלום אבל אני ארצה לפגוש אותך לא משנה מה אחליט אני אהיה בקשר יותר מאוחר היום אומר לך מה היה אני יודעת שאין לך מושג על מה אני מברברת אבל אני לא יכולה לפרט כאן sorry

שני יקירה

מקווה בשבילך שהתשובה תהיה חיובית...לא משנה מה זה. אני פה...אם את רוצה לספר לי מה קורה...אפשר באי.סי. אני יודעת שקשה לך כרגע. אבל ממה שהכרתי...פגשתי מישהי כל כך אמיצה...לוחמת. ולכן אני כל כך מאמינה שאת יכולה להתגבר על הכל. המלחמה הזו לא קלה...מי כמוני יודעת. אבל חייבים להמשיך. אין דרך אחרת. את אמרת לי את זה - ואני אומרת לך. אני אשמח מאוד לפגוש אותך... ותמיד כאן בשבילך. רק שתפי אותי. אם את רוצה תתקשרי. אני כאן... אוהבת אותך וכל כך רוצה שתרגישי טוב...מגיע לך. אריק היה רוצה שיהיה לך טוב. ואני מאמינה שגם את רוצה בזה. הוא בטח היה כל כך גאה לראות אותך ככה...לוחמת אמיצה שלי. אוהבת כל כך... אני

karen_karen

New member
מאיוש

זה כבר לא משהו שקשור באריק זה משהו שמאוד עזר לי לצאת ממנו ואם זה יילקח ממני גם אין סיכוי שאעמוד בכך טוב לפחות אדע שבאמת אין אלוהים למעלה :-(

שני שלי...

את צריכה להאמין בעצמך.. ולא במשהו שלא ברור אם הוא קיים. אני מאמינה בך. ומאמינה שמה שזה לא יהיה...את יכולה עליו. את תעמדי בכל. גם אם כרגע קשה ונדמה שהכל עומד להתמוטט. אוהבת אותך כל כך... ויודעת שאת יכולה. ואנחנו...ואני... תמיד כאן בשבילך גדי להושיט את היד ולתמוך בשעת הצורך. כמו שאת תומכת בנו... כל כך הרבה פעמים. אני

karen_karen

New member
מאיה

תודה אני מאוד אוהבת אותך אבל אני על הקצה והבחירה בליבי היא לקפוץ פשוט לרחף למטה אני יודעת שזה מעשה חלש אבל.. יש תקוה עד השעה 6 בערב אח``כ אני כבר אגבש החלטה שני

תרנגולת

New member
אויש.. עכשיו אני מבינה קצת יותר..

מה ניסית להגיד קודם.. קארן מתוקה.. בבקשה אל תתיאשי, לא משנה מה.. אני באמת לא יודעת מה קורה איתך ועל מה בדיוק העניין.. אבל יש בתוכך את הכוח להמשיך.. בבקשה.. תשתמשי בו, תנסי להמשיך.. מגיע לך לבנות חיים ואת יכולה עכשיו לבנות אותם.. אוהבת אותך, אני.

karen_karen

New member
אני לא יכולה

כמה אפשר?? אהה אין לי כוחות יותר מיציתי את עצמי כאן שני

תרנגולת

New member
תסחבי בכל כל כל הכוח שיש לך

כל הטיפה שנשארה.. אנחנו נהיה איתך. בבקשה אל תלכי, תחזיקי בכל הכוח שני.. השארתי לך הודעה שתקראי. מתחת לשרשור ולהודעה שכתבתי הרגע.. תחזיקי חזק בבקשה.. אוהבת אותך.. בבקשה.. בכל הכוח.. אנחנו איתך כאן תמיד.. אני אוהבת אותך, אל תלכי.. תשרדי בכל הכוח.. שתוכלי לבנות לך חיים, שיהיה לך טוב יותר אח``כ. מגיע לך.. אוהבת אותך.. אני.

תרנגולת

New member
מאיה..

גאה בך.. זה טוב שהלכת לעבוד היום, גם אם זה קשה מאוד.. זה טוב לקום ולחזור קצת לשגרה, ולא להיות לבד.. מקווה שתרגישי טוב יותר היום. אני אוהבת אותך מאוד מאוד.

תוגי שלי

אוהבת אותך גם...כל כך...את יודעת כבר. אכן - אין כמו ילדים כדי להמשיך קדימה. אני כל כך אוהבת אותם. ואותכם. ואותך.... סתם אני.

את לא...

את לא מתה. את חיה. וגם אם קשה עכשיו... את חיה. ואת כואבת. וזה ההבדל. ואנחנו - כאן איתך. ונמשיך להיות איתך. כי את יקרה מידי מכדי לאבד אותך. לא יכולה להרשות לעצמי לאבד עוד מישהו שאני אוהבת.

karen_karen

New member
מאיה

לפני שאחליט ליישם כל החלטה אני רוצה לפגוש אותך אולי היום אולי מחר אנא ממך אם תוכלי זה יהיה ממש נחמד שני

למעלה