מאיונת!!!

• פותח הנושא *g99
  • פורסם בתאריך

*g99

New member
מאיונת!!!

היי,מה שלומך? אתמול הגבתי לך פעמיים,לא יודעת מה קרה לתפוז שמחק אותן,אבל למעשה הוא גם מחק את תגובתך אליי! ואני חוזרת: אני מסירה בפנייך את הכובע,להגיע להחלטה הזו,זה קשה,ובטח שלעבור את זה לבד... את רואה את העולם המופלא והמוקסם הזה,אך לצערי ישנם כאלה שלא זכו לראותו...כה חבל,ואם הם ימשיכו לא ללכת לייעוץ,אני בספק אם יראו אותו או שישקעו עמוק,עמוק! פנו לייעוץ במקביל לשיהתכם פה! העולם הזה כזה נפלא!!!

g99 היקרה

חבל באמת שהיו תקלות וההודעות נמחקו..... רציתי רק להוסיף עוד משהו קטן, לפני שאני הולכת לנוח קצת, כי אני הרוגה. דיברנו על בתי חולים ולמה אנחנו רואות אותם כדבר רע. ואני עניתי לך בקשר אלי - ורק בקשר אלי (רק שאחרים יבינו...) ובכן, כמו שכתבתי לך, החלטתי לבלות את חיי מחוץ לבתי חולים. אני לא רוצה לראות את עתידי סגורה ומסוגרת במחלקה סגורה כלשהי. אני רוצה לחיות. לחיות את החיים בחוץ. להנות מהם כמה שאוכל. וכמו שכתבתי לך - זה לא קל. יש המון התמודדויות קשות. אבל בשבילי - אני רואה את החזרה לבית חולים כבריחה. כבריחה מקבלת אחריות על עצמי. כבריחה מחזרה לחיים נורמלים בקהילה. אין פשוט בשבילי עכשו מלהכנס חזרה לבית חולים, ולתת להם לעשות בי מה שהם חושבים לנכון. להכניס צינור לאף עד הכיבה....ולא צריך בכלל להתעסק עם אוכל. אני לא משלה אף אחד - וגם לא את עצמי. קשה לי עכשו. קשה לי עם האוכל, אני מוצאת כל הזמן תרוצים למה אני לא אוכלת כמו שצריך כדי לשמור על המשקל לפחות ולא לרדת, ואני כל הזמן זוכרת שאם לא אעשה זאת לא אגיע רחוק. אני כל כך לא רוצה לחזור למצב שהייתי, סגורה במחלקה סגורה.... אבל לפעמים נדמה לי שזה גדול ממני. אין לי כוח....כמו להרבה בנות כאן. קשה לי בעבודה, קשה לי לשבת שעות ליד המחשב בלי מנוחה. ואני מפחדת מהעתיד... הוא לא כל כך רחוק כמו שנדמה לי עד לפני לא הרבה זמן. אני בטוחה שימצאו הרופאים שיגידו שאני לא בסדר...וצריך... אבל אני רוצה להמשיך ולחיות בחוץ. להמשיך ולהילחם את המלחמה שלי. ולא לוותר ולהרים ידיים. כי רק אני אוכל להביא את עצמי למקום טוב ובטוח יותר. אז בינתיים...אני סוחבת. וסוחבת. בתקווה שזה ישתפר בשלב כלשהו. ובקרוב. כי אני לא רוצה... וכבר אמרו לי שאני לא כל כך רחוקה. אז הנה אני, פה איתכם. ויחד עם העזרה שאני מנסה לתת, אני מנסה גם לקבל. לא תמיד זה הולך...לפעמים אני שוכחת מעצמי ונזכרת פתאום שעבר הזמן ולא אכלתי...ומכאן באה החולשה. הנה, הידיים שלי רועדות כבר. אז בזאת אני אפרוש לי קצת לנוח. אני צריכה את זה. אוהבת אתכם ותמיד שלכם. תשמרו על עצמכם כי אתם כל כך יקרים לי ולעוד כל כך הרבה אנשים. שלכם מאיה

למעלה