מאיה...

מאיה...

מאיה רזתה רצח בפסטיגל היא היתה מאוד מלאה ועכשיו היא מקלללל איזה דיאטה היא עושה???

חח היא לא רזתה...כנסי

בתמונות לעיתונים היא פשוט משתמשת בגוף של מישהיא אחרת.. (פוטו שופ) כמו בתמונה של השער של פנאי פלוס למשל..

זה הגוף שלהה..!!!

ומאיה כן רזתה .. יש לה תקופות שההיא עולה ויורדת במשקל חח קשה לעמוד בפיתוי של שניצל או בורקס יאמייי:p... בכל אופן מאיה כן תצטלם כמו שהיא הצטלמה בפנאי פלוס .. וזה הגוף שלה.. אני מזהה..

אממ..

האמת שמאיה כמה שלפעמים שיש לה תקופות שהיא מלאה וזה מאוד יפה לדעתי כי זה יפה שאישה מלאה במקומות הנכונים דוגמת ג'ניפר לופז.. היתרון של מאיה זה שהיא סקסית בכל מצב של הגוף שלה...היא מושכת כזאת.. אבל בזמן האחורן היא נהיתה ממש רזה..בידיים בגוף עצמו.. היא רזתה המון... ואין לי מושג אם השער של פנאי פלוס זה הגוף שלה או לא..למרות שאני נוטה להאמין שלו..

היא רזתה ועוד איךך...ואני רוצה להגי

ד משו כנסו כולם! תפסיקו כבר להשמיץ את מאיהה...זה נכון שכל אחד יכול להגיד מה שבא לו אבל אם זה לקלל או להשמיץ את מאיה כשאתם כבר לא אוהבים אותהה..אז מה לעזאזל אתם עושים פה?! זה פורום של ילדים ש=א=ו=ה=ב=י=ם את מאיה או את הקול שלה או את המראה או כל דבר!! זהוו..תודה הודיה בוסקילה

הודיה אני ממש מסכימה איתך...!!!!

באמת די כבר להשמיץ את מאיה! ולדעתי זה כן הגוף שלה כי אם תשימו לב יש לה צדדים גם בתמונה של פנאי פלוס

כאלקק מה זה השטויות האלה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כנראה לא ראית אותו בזמן הקרוב
אבל היא רזתה בטירוף
וזה הגוף שלה.. ועם את לא מאמין אז תמשיך לחיות עם זה..{עם השטות הזאת} חח הצחקת אותי עלק לא הגוף שלה..

כן היא רזתה חמישה ק"ג והיא נראית

סוףףף ככהההה כל הכבוד לה שתשמור על הגזרה , היא לא צריכה להרזות עוד

למעלה