מאיה...

• פותח הנושא elre
  • פורסם בתאריך

bugbuster

New member
../images/Emo39.gif שלום elre וברוך הבא

elre

New member
מאיה...המשך הפנטזיה

הגעתי הביתה , עפתי למקלחת וחושב רק עליך הרגשתי את ידך מלטפות את גופי כשלמעשה היו אלא ידיי הרגשתי את שפתיך מנשקות שפתיים חושנית ורטובות ממלאות אותי בזרמים בכל הגוף זרמים שמגיעים עד המקומות הנכונים משאירות רטוב גם במקומות שעדיין לא הגעת אליהם אוחחח כמה רוצה לגעת בך...מאיה...כמה חושק בך מדמיין אותי איתך מרגיש איך ידך מטיילות לאורך גופי נושקת לי על השפתיים בעדינות מעבירה לשון רטובה על השפה העליונה מחזיקה בשתי ידי כלפי מעלה כך שלא תהיה לי יכולת תזוזה רוכנת מעלי ולוחשת באוזן עכשיו רק אני אתה יושב בשקט עוצם עיניים ולא זז אני רוצה להגיב לנשיקות שלך ואת מנהנת בראש לשלילי אני מרגיש חסר אונים והמחשבות שלך בראש יודעות מה הולך לקרות את עוברת לשפה התחתונה מוצצת אותה בעדינות מעבירה לשון סביב שפתיי יורדת לכיוון הצוואר אני נאנח מכניסה יד מתחת לחולצה שלי לחוש את עורי מלטפת את גופי בתנועות עדינות ואיטיות יורדת לכיוון הפטמה עם הלשון עוברת סביבה לשון רטובה וחמה מתקדמת כלפיי מטה לכיוון הבטן מעיפה מבט כלפי מעלה כדי לראות את מבטי אני מסתכל לך בעיניים ואומר כן מאיה... אני משתוקק אלייך מלטף את שערך ועוצם עיניים נכנע לתחושה לרגש שעובר בכל גופך ומתמקד במקום אחד את פותחת את מכנסי שולפת אותו החוצה ידייך מגלות זיין זקוף ועומד את מלטפת בעדינות בתנועות של מעלה ומטה חשה את חום גופי שפתייך יורדות לחוש אותך ידייך עוברות אחורה את מחייכת לתחושה של ידיי על התחת שלי מצמידה את ידיי ומקרבת אותך הכי קרוב שאפשר שפתייך נוגעות לי בזין מתהדקות בעדינות ואת חשה את הזין שלי ממלא את פיך ואת נאנחת כשחשה את הזין חודר עמוק יותר ויותר לגרונך ידיך מלטפות את הביצים לוחצות קלות אני להוט לגמור אך מתאפק את מאיטה את הקצב משחקת בלשונך סביב הזין שלי מקרבת את שדייך אני חש את פטמותיך על הזין מחליקות עליו פותחת את פיך שוב מהדקת קלות על הזין וידייך שוב מונחות על האגן שלך מקרבת ומרחיקה אותי אני יוצא ונכנס חודר לתוך פיך בקצב לוחש לך מאיה... אני הולך לגמור מרימה מבט מחייכת ואומרת חופשי תגמור אני אוחז בראשך ומניע את הזין קדימה ואחורה פרפורים קלים מבשרים לך שאני הולך לגמור,את לא נותנת לי למשוך את הזין החוצה,אני אוחז בראשך וגומר בתוך פיך תוך כדי שאני מנסה להחניק את אנחותיי את מוציאה את הזין הנקי מפיך,מביטה אליי משועשעת ושואלת נהנית? מאוד אני עונה ומרים אותך כלפי מעלה מנשק את פיך מוצץ את לשונך נשכבת על המיטה....ואני מצמיד את ראשי לבין רגלייך...מגלה כוס רטוב וחם מלקק את הדגדגן , מלקק אותו,דוחף את הלשון עמוק לכוס הרטוב לך,טועם את המתיקות שבו.רוצה ללקק את הגמירה שלך הייתי רוצה להעמיד אותך על 4 וללקק אותך מאחור.....את הכוס שלך...לראות אותו מאחור נפתח ...לדחוף אצבע... הייתי חודר לך לכוס בזמן שאת על עומדת על ארבע אוחז במותניים ומצמיד אותך חזק אלי וככה חודר ומזיין אות אותך...שומע אותך גונחת מלמלת עוד.....עוד.....אל תפסיק מאור... רוצה לשכב על הגב ואת...מתיישבת עליו מחדירה את הזין שלי לכוס הרטוב שלך ומת נוענעת בקצב שלך עליו מרגישה את כולו בתוכך.....דוהרת עליו ואני מלטף את החזה שלך...את הפטמות המפתות שלך את מניחה את הידיים שלך על החזה וכך עולה ויורדת על הזין שלי רוצה כל כך לנשק אותך עכשו ...להרגיש את הלשון שלך...רצה בפה שלי מנשקת נוגעת בי בזמן שחודר אליך רוצה לגמור איתך ביחד לשמוע אותך גונחת... לשכב אחת ליד השני ולאונן אחד לשני עד שנגמור...ביחד מאיה.....חושק בך ורוצה אותך עוד ועוד באמת!

MM זו אני

New member
איזה כייף אני ראשונה

איזו כתיבה מעולה אהבתי היא מרטיטה מעבירה ריגושים עושה לי נעים אל תפסיק לכתוב פנטז על מאמי בקול

למעלה