מאיה 182 את ממש קרציה קטנה!
1 182 girl New member 25/9/02 #4 לפי מה שאי רואה פה מאיה182 היא שולטת! היא יודעת מה זה שליט @ שיט היא ממש טובה הזה! ראיתי את הארכיון!@ בואנה הילדה גדולה! קרציה? 1 לא נראה לי!
לפי מה שאי רואה פה מאיה182 היא שולטת! היא יודעת מה זה שליט @ שיט היא ממש טובה הזה! ראיתי את הארכיון!@ בואנה הילדה גדולה! קרציה? 1 לא נראה לי!
1 182 girl New member 26/9/02 #6 כי כל הכבוד לה! היא ממש מדברת כמוני יאנטו היא ממש ישירה! וסבבה! אני סותמת פיות.לא לא באמת...מה אתם רוצים ממנה?? היא יודעת המון על בלינק לפי מה שראיתי..יש לה יציאות ממש מוזרות אבל אי צוחקת מהן..ואני חושבת שמי שחושב אחרת....בואנה..ממש לא מבינים אותה
כי כל הכבוד לה! היא ממש מדברת כמוני יאנטו היא ממש ישירה! וסבבה! אני סותמת פיות.לא לא באמת...מה אתם רוצים ממנה?? היא יודעת המון על בלינק לפי מה שראיתי..יש לה יציאות ממש מוזרות אבל אי צוחקת מהן..ואני חושבת שמי שחושב אחרת....בואנה..ממש לא מבינים אותה
S ShLuMp New member 26/9/02 #7 אוי לא לא ממש סתמתם לי את הפה אני פשוט לא חסר חיים שמבלה בפורום בלינק כל היום! והבעיה היחידה שיש לי עם מאיה הזאת זה שהיא... פ-ר-ח-ה!
אוי לא לא ממש סתמתם לי את הפה אני פשוט לא חסר חיים שמבלה בפורום בלינק כל היום! והבעיה היחידה שיש לי עם מאיה הזאת זה שהיא... פ-ר-ח-ה!