מאיה שלי..

תרנגולת

New member
מאיה שלי..

מאיוש.. אני גאה בך.. שאת מחזיקה מעמד בכל הכוח, שאת מנסה.. גאה בך שעלית על הבמה, למרות שהיה קשה, למרות שזו הייתה הצגה אחת גדולה.. גאה בך שניסית.. כי זה כל כך קשה, כי כל כך קשה לך. זה בסדר שלא אמרת שלום לאף אחד.. מותר לך שיהיה קשה.. ואת לא חייבת להיות כל הזמן המושלמת והחזקה, שתחייך לכולם.. מותר לך להיות חלשה ולהשען, ולהעזר באחרים.. ואני גאה בך.. כל כך גאה, על כל מה שאת, על זה שאת מתמודדת למרות שכל כך קשה, למרות שהכי קשה.. ואני בטוחה שגם הוא גאה בך. אוהבת אותך, אני.

האווזה

New member
מאיונת שלי

אתמול בערב, בזמן שכל המלאכים ישבו בארוחת הערב, עמד לו מלאך אחד בצד והביט למטה. ודמעת בדולח זלגה מעינו אל ליבו, ומשם אל ליבך. הוא ראה את מאיה שלו, והיה כל כך גאה בה. כל כך גאה על החוזק שלה, על הכוחות שלה, על התקווה. כל כך גאה שהיא לעולם לא מרימה ידיים, ועולה על הבמה, ולא בורחת, ולא מסתתרת. וכל כך אהב אותה על מי שהיא, כי הוא הכיר את מאיה האמיתית, ורק יחל שתיתן לעוד אנשים להכיר אותה כמו שנתנה לו. ואת יפה. ואת חזקה. ואת אמיתית. ואת מתוקה. אבל את גם עייפה. וגם כואבת. וגם שומרת הכל בפנים. מאיונת, אף אדם לא יכול להיות חזק לנצח. אין אדם שיכול למשוך ולמשוך ולמשוך עד אין קץ. מותר להתעייף. מותר לבקש כתף להשען עליה. מותתר לבכות. אני גאה בך שנלחמת אתמול. אני גאה בך שלא ויתרת. אני גאה בך שכתבת כאן את מה שהרגשת. אני גאה בך על מי שאת מאיוש. ואני אוהבת אותך, יותר משמילים יוכלו לתאר. ואני מאמינה בך באמונה חזקה יותר מכל אחרת והלב שלי שלך מאיונת. לנצח נצחים. לא לבד מתוקה. אוהבת אותך כל כך סתיו

קארן_@

New member
מצטרפת לאחיותיי....

מאיה- ילדה יקרה שלי, הלוואי והיה בי את הכח הזה. זה שמתמודדים איתו במצבים מסוג זה... אבל אין לי אותו. ואולי הוא מעולם לא היה קיים בי. ואולי ביחד נגלה אותו. זה יעזור לך להמשיך הלאה. את מאיה מיוחדת. צריכה להיות גאה במי שאת. אנחנו גאים בך מאיה... כמה אנחנו גאים בך. ואני מבטיחה לך מאיה, שאני אנסה גם. ביחד איתך, מחדש, לא לוותר. עם כמה שקשה ועם כמה שזה נראה בלתי אפשרי. את נותנת לי המון כח המון חוזק, יש בך המון הבנה ותבונה. שולחת לך יד, ככה, שלא תהיי לבד. אוהבת המון, אין אפשרות לתאר במילים.... אני.

קארנינה אהובה שלי...

רוצה להגיד לך שיש בך את הכוח. הוא נמצא בתוך כל אחד שנולד לעולם הכאוב הזה... רק צריך להתגלות לעיניינו לעלות למקום שנוכל לראות אותו לחוש אותו...להשתמש בו. זה בא עם השנים...עם הקשיים...עם הניסיון הכואב. אבל הוא עוד יעלה ויבוא. ואת עוד תחושי את חוזקו..חוזקך שלך. יקירתי שלי אין לך מושג עד כמה חשובה לי הבטחתך. יחד ננסה להמשיך ולחפש לעבור שלב אחר שלב לא לוותר. אם באמת שאני נותנת לך כוחות... אין מאושרת ממני. אתאותם הכוחות שאין אני מוצאת לעצמי אתן לך. ואת תתני לי את את אלו שלך... ויחד נחזיק ידים ונעמוד בכל. שולחת לך את כל ליבי כל מה שנישאר ממנו רק שלא תוותרי לתמשיכי להלחם. אוהבת אותך ילדתי. תודה שאת כאן. תודה על כל מה שאת מביאה איתך. ההבנה והתבונה שאמרת שיש בי... היא קיימת גם בך. את רק צריכה לגלות אותה. שלך תמיד ולנצח אני.

אווזונת מתקלפת שלי...

המילים שלך כל כך חודרות אל הלב... היישר פנימה עמוק. הלוואי והוא באמת שם...רואה ואינו נראה. הלוואי והיה שולח לי סימן שרק אדע... שרק אדע מה הוא חושב...מרגיש... כל מה שנישאר לי אלה אותם רגעים של געגוע אותם רגעים של כאב ושל ידיעה כי לעולם לא יחזור. כי השאיר אותי כאן לבד...לא לקח אותי איתו לכ מקום כפי שהבטחנו. אני לוקחת אותו איתי. רק שבלב מנימה אי אפשר להגיע אי אפשר לגעת להריח לחבק ללטף רק לכאוב אפשר שם רק לזכור מבלי יכולת להזכיר עד כמה אוהבת... אוהבת אותך כל כך סתווית שלי. תודה כי את גאה בי. אין הרבה על מה באמת שאין. אבל תודה לך. ומאמינה בך. מאמינה כי באמת תוכלי להתגבר על הכל. אם כאב ועם קושי ועם מועקה אבל תוכלי. כי את חזקה וכי את לא לבד. אוהבת אותך מתוקתי. תמיד תמיד. מאיונת.

סתיו*

New member
מאיוש שלי

יקירה, הוא לא צריך לשלוח לך סימן. הוא כאן. הוא בלב שלך, ברגשות שלך, במחשבות שלך, במגע שלך, בנשימה שלך. הוא איתך כל הזמן. ואת איתו. ונכון מאיה, נשארים אותם רגעים כואבים של געגוע, אבל נשארים גם אינסוף זכרונות מדהימים. ודרך הזכרונות האלו את יכולה לגעת, להריח, לחבק, ללטף. את יכולה לאהוב. ומאיה שלי, בבקשה תזכרי שאת רק אנושית. תזכרי שלפני שאת מנהלת הפורום, או מטפלת בילדים, או בת להורים שלך, או חברה טובה, את קודם כל מאיה. מ*א*י*ה. מאיה של עצמך. וזה כל מה שאנחנו מצפים ממך להיות. רק מאיה. וזה כולל מאיה כועסת, מאיה אוהבת, מאיה נרגשת, מאיה עייפה, מאיה מאושרת, מאיה שצריכה תמיכה. בבקשה תזכרי את זה. הציפיות הלא אנושיות האלו הן רק שלך מעצמך. לא שלנו. תרפי קצת. תוותרי על חלק מהשליטה. תני לתמוך בך. תני להוביל אותך. תני לאהוב אותך. מתוקה שלי, אם אני אוכל להתגבר על הכאב והמועקה והקושי, אין בכלל ספק שאת תוכלי. את חזקה. ואת נחושה. ואת לעולם לא תוותרי. אני גאה בך, ולעולם אל תגידי שאין על מה להיות גאה. אוהבת אותך מאיוש, אני יודעת שכל כך קשה, אבל אנחנו נתגבר. אנחנו נעבור את זה ביחד. שלך לעולם סתווית בעלת האף המתקלף. :)

תוגיתי שלי...

מחפשת מילים...לא כל כך מוצאת...אבל תודה לך שאת כאן. תודה שאת מזכירה דברים שרוצים לשכוח. תודה שאת לא מוותרת ותומכת בכולנו תומכת בי. תודה שאת גאה למרות שאני לא בטוחה שיש במה תודה על מי ומה שאת תודה על הכל. הכל. אוהבת אותך...הקרמבו שבקצה האוורסט. קרמבו מתקתק כל כך.. חמוד כל כך... יקר כל כך. אהוב כל כך. אל תדאג קרמבו... אני לא אתן לאף אחד לאכול אותך. אתה יקר מידי לכל כך הרבה אנשים. יקר לי. יקר לכולנו. אוהבת אותך תוגי שלי. תמיד תמיד. עוגיה.

למעלה