מאיה מחר בערוץ 49

sivan1207

New member
מאיה מחר בערוץ 49

בערוץ 49 ביס מאיה בשיחה אישית.. אני אצלם חלק..ויעלה..למי שאין יס.. חחח קשה לצלם ולראות.. וגם..אני יכולה לצלם רק 3 דקות במצלמה שלי... ויהי לי קשה בטירוף לצלם אתהכל לעלות.. (אם יהיה שידור חוזר אז אולי אני אצלם הכל לא מבטיחה לא לתפוס אותי במילה!) אוהבת סיונוש!

sivan1207

New member
מאמי אני אשתדל

זה רעיון של יותר מחצי שעה.. והמצלמה שלי מסוגלת לצלם רק 3 דקות אני אצטרך לשבת חצי שעה עם המצלמה חח טוב מאמי אני אשתדל כמה שיותר.. אני אעשה את זה בשידור החוזר... חחח השאלה איך אני אעלה הכל..חחח טוב אני אנסה לסדר משהו..לא מבטיחה שהכלל אבל אני מבטיחה להשתדל...

חנוש הקלטתי לך נשמה שלי!

אני יעביר את זה לדיסק ואז אני ישים את זה בפורום סבבה מאמי? אל תתבאסי כי יהיה לך את זה 100%

חח בדקתי עכשיו מה יהיה מחר אז ראיתי

גם חחח.. ויש לי יס..חחח ויש שידור חוזר לכל מפורסם שמתראיין אז יש שידור חוזר! חח

יוו יששש!! בינתיים היה רק עם תום

אבני.. מזל טוב שיש גם עם מאיוש

../images/Emo4.gifבאיזה שעה מחר הראיון עם מאיה?!?

כי יכול להיות שאני מקליטה לכם! לא מבטיחה ! אה והצלחתי לשנות ת'שם בסוף.. חח

אויי איזה מושלמת היא..

והיא הזכירה את הכתבה שעשו עליה מסכנה ..! והיא מ'זה הייתה עצובה כשהיא דיברה על זה כפרה עליה..!

sivan1207

New member
כן אבל היא אמרה

כמה דברים שהיא לא הייתה צריכה להגיד! צילמתי כמה סירטונים.. ויקח הרבה זמן להעלות אותם.. אז תחכו קצת חחח כפרה עליה איזה מאמי היא הייתה..

לא נכון היא יודעת לענות ממש יפה

בראיונות והיה לה די הרבה.. והיא מתרייאנת מעולה ואומרת מילים שהיא חושבת האם להגיד או לא חח.. והיא ממש חושבת לפני שהיא אומרת ..! היה פשוט ראיון מושלם אני ירה תא זה עוד פעם היום וכל השישי שבת וגם מחר אני יחרוש על זה חחח

למעלה