מאיה היקרה

מיטל*

New member
מאיה היקרה

הי מאיה, מה שלומך?איך את מרגישה? אני מאחלת לך שבת שלום מכל הלב.תנוחי, ואני מוסרת לך חיובק גגדול מכל הלב, שלך מכל הלב מיטל

מיטל*

New member
תגלייייי

תגל, הי, מה שלומך?איך את מרגישה?איך מצב הרוח? אני כל כך מקווה שאת שומרת על עצמך. אני מאחלת לך מכל הלב שיהיה לך סופשבוע נעים ורק טוב. שלך לעולמים מכל הלב מיטל

t@gel

New member
מיטלי יקרה שלי

מתוקונת, אני בסדר גמור היה לי יום ארוך ומעצבן, אבל אני מניחה שיהיה לי ערב נחמד מאוד מה איתך יקירה? מה יהיה עם המייל שלך? אני עדיין מנסה ללא הצלחה לשלוח לך מייל... אי לכך ובהתאם לזאת, חשבתי שאולי אני אפתח לך תיבת מייל חדשה, כי אני אישית סובלת מזה... מה שלומך יקירתי? שולחת לך חיבוק ענקי לשבת שלום.. אוהבת, אני

מיטלי....

לב זהב שלי...מזמן לא ראינו אותך. התגעגעתי. אני אהיה בסדר...כבר מרגישה קצת יותר טוב. אני רק לא מצליחה לישון. לא יודעת למה. מה שלומך? איך את? מקווה שאת בסדר. אני יודעת שאת שומרת על עצמך...אבל ישנם דברים שמחוץ לשליטתנו. אוהבת אותך...ושתהיה גם לך שבת שלום. חיבוק בחזרה... אני.

t@gel

New member
היי מאיונת פרח שלי

חומד אני מאחלת לך שבת קסומה ורגועה בבוקר כשתתעוררי, צאי אל הגינה הביטי על הכנרת הקסומה המקשטת את נופך לו יכל כל אדם לחזות במראה המדהים הזה התחממי לאור השמש הרך... את ראויה לכל רגע של שלווה מאיונת את ראויה לשקט... אוהבת אותך ילדתי היפה שלך תמיד, גולי

אמא גולי...

אוהבת אותך גם, אמא...כל כך...כל כך. ואם את רוצה...את מוזמנת לראות את הכנרת מכאן. תמיד תמיד...בכל עת וזמן. אנא קיראי את מה שכתבתי לך...בהתחלה של המגילה. (שבת שלום לכוולם...) את שם הראשונה. מקווה שאת אכן שומרת על עצמך. את שווה כל מאמץ. ואת גם יכולה על הכל. שבת שלום לך..ושבוע טוב. אוהבת אותך...ביתך מאיונת.

למעלה