מאיה היקרה...

karen_karen

New member
מאיה היקרה...

למרות שעוד לא הגעת היום אני קודם כל רוצה לאחל לך בוקר מצויין ואני בטוחה שתגיעי מתישהוא ותקראי. שתדעי שאני מאוד אוהבת אותך דיברתי עם תוגי והבנתי שאת קצת יותר טוב... מקווה שלא רע לך שם בכל אופן שמחתי לשמוע שאת בקרוב משתחררת.. יהיה לי קצת חופש שהרי כל החג עבדתי ואז אני מקווה שתרצי אני אבוא לבקרך לא משנה איפה תהיי / בשמחה רבה!!! אני כבר מתה לפגוש אותך אני מרגישה קרובה אליך לא יודעת למה .. אולי בגלל מה שעברנו שתינו ממש מצאתי לי נשמה תאומה שהיא באמת נשמה!!! אני מאוד אוהבת אותך ומקווה שאת משתדלת להיות חזקה למרות הקשיים ואני מודעת היטב לכך שקשה לך.. אך ככה זה מאיה לא יודעת למה אנחנו כל הזמן נלחמים ומלחמים כנראה שאילו החיים .. מוזר כשאדם וחוה הגיעו הנה הם חשבו שהכול מתוק נחמד אך מייד הגיע הנחש שהוכיח להם שלא כך הדבר.. אני חושבת שגם מסיפור נוח היינו צריכים להבין את הלקח -כלומר כבר בכיתה ג` לראות שהחיים לא כאילו יפים ומתוקים. אני בטוחה שאת מאילו שאכן הבינו את כל זה כבר בעבר הרחוק ואני חושבת שזה חשוב מכייוון שיש עוד כ``כ הרבה דברים שכולנו נצטרך לעבור עוד בחיים אני מאחלת לך רק טוב כי אני חושבת שגם הקדוש ברוך הוא שם למעלה עושה טעויות לפעמים ושזה שהוא פגע בך מאיה נשמה מופלאה שלי הוא עשה טעות כי את בן אדם מדהים ומקסים וכ``כ לא מגיע לך ואני בטוחה שלאור הטעויות הללו הוא מעתה ייתן לך רק דברים טובים ואני בטוחה שעוד תרגישי טוב ושיהיה לך כוח להילחם ושיהיה לך כוח לחיות אבל אין צורך למהר בשום דבר הכול לאט לאט אני כ``כ גאה בך על כך שלקחת את עצמך לטיפול מרצונך את כזו חזקה מאיה שלי ואני לכן אוהבת אותך כי אסור לך ליפול את תראי לכולם מי זו מאיה את תראי לכולם מי את ומה את שווה ואת שווה המון שמעי ממני אני קולטת אנשים . את חזקה ואת תעמדי בהכול!!! סמכי עלי מאיה . אני לא סתם אומרת דברים הכול מהלב באמת. אני מרגישה פתאום דברים שכבר במשך שנה לא חשתי והכול הודות לך . החזרת לי את ליבי חזרה זו את מאיה לא אריק ולא אלוהים זו את. ואני חייבת לך כל כך הרבה שאת לא יכולה לתאר בכלל. בזכותך התחלתי לדבר על מה שקרה ממש בזכותך כשראיתי איך את שופכת את ליבך בצורה כזו הצלחתי גם אני לבטא דברים שמעולם לא יצאו החוצה ולאחר הפורקן הזה אני מרגישה כל כך טוב עם עצמי והכול הודות לך ולכל התמיכה של הפורום הזה. אני מודה לאלוהים מאיה ואני כן מאמינה בו כי הוא שלח לי אותך ולך אותי. אויי אני כ``כ מודה לו. את פשוט התרופה הכי מתוקה וטובה שאי פעם קיבלת לכן אני חושבת שעדיין צריך להאמין כי אני מאמינה שהוא יודע שאני אוכל גם לעזור לך כפי שעזרת לי אולי את לא מודעת לכך כללל אבל את פשוט מדהימה. אז מאיוש אל תכעסי עלי אם אני לא כ``כ התקשרתי לאחרונה רק שתדעי שחשבתי עלייך בכל יום שעבר מה איתך והתפללתי בשבילך. חשוב לי מאוד שתדעי כל זה. את מאוד חשובה לי ולכולן כאן בפורום וכולן דואגות לך שואלות בשלומך ומתפללות רק לטוב. אי אפשר לא לאהוב אותך. את פשוט מלאכית כן כפי שטענתי בהתחלה. מלאכית מופלאה שלי ושל כולנו. שלך בהמון המון המון המון המון המון. אהבה מכל הלב - וכן כבר יש לי לב.. קארן

בורה

New member
קארן, את מאמינה?

אני מתכוונת: את מאמינה בקב``ה ומקיימת מצוות? האמונה שלך התחזקה או נחלשה בגלל הבעיות? את עוד מאמינה בבורא שברא כזה עולם מלוכלך וגופני? בורה באמת.

karen_karen

New member
בורה

כן אני מאמיני ואני חושבת שככה צריך אני יותר האמת חסידה של הגורל אבל גם הגורל הוא משהו מלמעלה שאיש מאיתנו לא באמת יודע מהר......!!! אני חושבת שכל אחד צריך שיהיו לו אמונות כלשהן.. לא כ``כ משנה אילו... וזו אני קארן

תרנגולת

New member
לאאאא..

לא באמת.. רק בכאילו.. קצת לפרגן לעצמך.. בבקשה.. תעופפי גם כאן, למה רק שם? עכשיו.. עכשיו אני רוצה שם יותר מפרגן ! (-H אני גם מאמינה.. אמונה חזקה נשארת גם ולמרות ואף בגלל הבעיות. והעולם הזה הוא נפלא.. נהדר.. ט-ה-ו-ר (עם קצת לכלוכים.. B-) ).

בורה

New member
תודה אבל עוד לא...

אני צריכה מקום אחד בחיים שלי בו לא יהיה לי ``שם`` ותדמית להצדיק וממש. בורה מאוד מתאים לי, אין בזה את הלחץ של פיטר-פנה שמאיץ בי לפרוח כבר כשבעצם אני עוד לא מוכנה.

קארן יקירה שלי

את יודעת מה הכי ריגש אותי במכתב שלך? המשפט האחרון - ``כן, כבר יש לי לב``. לי זה לא חדש....זה היה כל כך ברור מהתחלה...אבל אני מאושרת שגם את חשה בכך. את לא צריכה להתנצל שאת לא מתקשרת...את מוזמנת - אם רק תרצי. ואשמח לפגוש ואותך. בכל מקום ובכל עת וזמן. הוצאת לי קצת דמעות עכשיו... רק תדעי שאני אוהבת אותך כל כך. שלך תמיד עם כל הלב...לא ברור רק איזה בדיוק. מאיה

karen_karen

New member
מאיה

אני מחכה בקוצר רוח לפגוש אותך מתה עלייך הודות לך עשיתי כ``כ הרבה שינויים לטובה. מתה עלייך ברגע שייצא אני מתה לפגוש אותך מכל הלס קארן

karen_karen

New member
מאיה

מקווה שהדמעות הן דמעות ``טובות``.. כי חלילה אין לי כוונה לגרום לך להיות עצובה... אני מאוד אוהבת אותך וגאה בך.. שתדעי את זה.. שלך אוהבת מאוד שני/ קארן

למעלה