מאיה בפנאי פלוס..

בקשר לשער של פנאי פלוס של מאיה..

עובדות בטוחות: 1) מאיה לא היצטלמה בלי חזייה 2) מאיה לא חשפה את החזה שלה בפני אף אחד 3) עשו את התמונה הפוטושופ יש מצב שחיברו את הראש של מאיה לחוף של מישהיא אחרת.. שימו לב כמה שהחזה שטוח!!!! שימו לב! ואת חלק מהשיער גם עשו בפוטושופ! שימו לב! מישהו אמין מאוד מפנאי פלוס שאני מכיר אמר לי!

מאיה בוסקילה בפנאי פלוס !!!!

כנסו לקישור למטה יש תמונות של מאיה מאחורי הקלעים של פנאי פלוס.

k a b o o k

New member
ת'אמת זה נראה..

אבל בכל זאת, מוציא אותה די זולה

דרך אגב: השיר החדש של מאיה מדהים...

השיר "רק אותך רוצה" שיר מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם ביותר
לדעתי.

Effoliation

New member
איזה מצחיק.. ../images/Emo34.gif

בדיוק עכשיו הופיע לי בטאגליינס "משחק הבגדים-זה הזמן להלביש את מאיה כפי שאתם רוצים!" אז זהו- שאנשים כנראה לא רוצים.
היא אל הייתה צריכה להסכים להופיע על השער ככה. במיוחד ובמיחד לא אם זה לא אמיתי. מה היא רוצה למשוך אנשים? דאמ איתה!

Effoliation

New member
ת'אמת?../images/Emo34.gif

שזה כל כך לא מעניין אותי. שקודם מאיה תלמד להיות בן אדם.

זה באמת מזעזע...

ועכשיו שאני מסתכל עוד פעם רואים שזה לא הגוף של מאיה.. הרי מאיה שזופה מאוד מאוד! אבל חוץ מיזה מקור אמין מאוד אמר לי ב-100% שזה לא הגוף של מאיה..! אבל זה תת רמה..לעשות דבר כזה, לדעתי בכל אופן.

Effoliation

New member
אתמול.. ../images/Emo34.gif

חברה שלי התקשרה אלי, חברה הכי טובה.. היא כזה: דניאל??? ראית בפנאי פלוס? (והיא כזה בשיא הלחץ) ואני ברוגע אומרת לה: כן נו ו..? אז היא התחילה להרצות לי כמה זה מגעיל וכמה זה זול וזה, ואני בכלל חשבתי- עזבי אותי מזה- שתעשה מה שהיא רוצה. בכל מקרה היא חרא של בן-אדם. ורואים את זה עליה כשמסתכלים עליה. יש לה מבט כזה נחשי. מאיה-עם כל הכבוד, תגלי קצת רגישות. את מאכזבת אנשים שבאמת אוהבים אותך.

k a b o o k

New member
העיקר שנהיה בריאים.

כי לצערנו יש בעולם אנשים שלא שווים מה שעושים בשבילם.

Effoliation

New member
אוי יניבל'ה../images/Emo34.gif

באמת העיקר שנהיה בריאים. תודיע לי מתי אתה מתכוון לעשות את מה שאמרת לי שאתה מתכוון לעשות, כדי שאני אעשה את זה איתך. לא הבנת על מה אני מדברת?
דבר איתי במסן..

למעלה