מאיה בפיספוסים... תתכנו ביום שיש מאיה מותחת בפיספוסים עם יגאל שילון יהיה מעניין...
מ מיכאל162 New member 8/2/05 #1 מאיה בפיספוסים... תתכנו ביום שיש מאיה מותחת בפיספוסים עם יגאל שילון יהיה מעניין...
י יערית ושמעון לנצח New member 8/2/05 #3 ../images/Emo7.gifלמה שישי?אני גם רוצה לראות../images/Emo10.gif
ח חן חולה על מאיה New member 8/2/05 #5 יאאאאאאאאאאאא גדוללללללל וואי תודה מיכאל אני כבר מחכהההה חחחח ענקקקקקק
מ מתוקונת10 New member 8/2/05 #8 אני שומרת שבתת!... אבל דיקוש תקליט ותשמיע בשבילי... אבל אני רוצה לראותתתת אוףףףףף מקווה שה יועלה לאתר של פספוסים
אני שומרת שבתת!... אבל דיקוש תקליט ותשמיע בשבילי... אבל אני רוצה לראותתתת אוףףףףף מקווה שה יועלה לאתר של פספוסים
R RiniRan New member 8/2/05 #9 ../images/Emo42.gifיאאא תודה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני הולכת להכין קלטות
מ מיכאל162 New member 9/2/05 #10 מידע יותר נרחב... מאיה כיבול אמורה להופיע בחתונה של אריק משעלי עם רויטל אבל היא תבריז להם....יהיה מעניין...
מידע יותר נרחב... מאיה כיבול אמורה להופיע בחתונה של אריק משעלי עם רויטל אבל היא תבריז להם....יהיה מעניין...
י יערית ושמעון לנצח New member 9/2/05 #11 חחחחח ../images/Emo6.gif מיכאל איזה מצחיק אתה../images/Emo6.gif פספוסים זה לא בשידור חי ...חחחח מתי החתונה ? בטח לא ביום שישי ...
חחחחח ../images/Emo6.gif מיכאל איזה מצחיק אתה../images/Emo6.gif פספוסים זה לא בשידור חי ...חחחח מתי החתונה ? בטח לא ביום שישי ...
י יערית ושמעון לנצח New member 10/2/05 #13 ידוע ממי ../images/Emo13.gif באבל הוא מדבר בלשון עתיד , תבריז להם , זה כבר היה ..חחח